RPG Rigor Mortis

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
WYATT!

Işıklar sönüyor.

Gaz lambası salınarak girişte görünürken, PGW Şampiyonu Bray Wyatt, iki yanında Braun Strowman ve Erick Rowan'la beraber rampadan arenaya bakıyor. Wyatt arenaya bakıp sırıtırken Wyatt Family ringe ilerliyor.

Michael Cole: Bray Wyatt, son yaşananlardan dolayı tedirgin olmalı öyle değil mi John? PGW Takım Şampiyonluklarını kaybettiler, ve şimdi kendi unvanı da sallantıda.

Entrance+2.gif

Üçlü ringe girdiğinde Wyatt kemerini çözüp kucağına alıyor ve sandalyesinde bir süre sallandıktan sonra lambaya üfleyerek ışıkları getiriyor. Bray'in elinde bir mikrofon var.

Geçmişten bu yana tarih her zaman kendini tekerrür eder ve her çağ, kendi kahramanlarını yarattığı kadar kendi soytarılarını da yaratır. Bu PGW denilen yer, aslında hayatın bir tezahürü öyle değil mi madamlar ve mösyöler? Sevgi, korku, hüzün, keder ve en iyisi: Acı. Hepsi PGW bünyesinde fazlaca bulunmakta. Küçük bir hayat simülasyonu! Ve tıpkı hayatın kendisinde olduğu gibi, burada şarlatanlarımız da mevcut! Düşünüyorum, tarihe şöyle bir göz gezdiriyorum ve küçük Steve'in aslında kendini tekrar eden bir döngünün parçası olduğunu net bir şekilde görebiliyorum. Peki o döngü nedir, bilen var mı? (Wyatt seyirciye bakıyor) Yapabileceklerinden bahsederek kendine taraftar toplayan adamlar sarmalı.. Bir zamanlar bir milyonerin koluna takılmış vaziyette siyah kapıcı paltosuyla bir adam buralarda zuhur etmişti, hatırlıyor musunuz çocuklarım? (Seyirciden Undertaker'a yönelik yoğun bir cheer geliyor) Ölülerin yaşadığı bir diyardan, buralara geldiği söyleniyordu ve herkes onun karşısında gerçek bir zebaniyle karşılaşmış gibi zangır zangır titriyordu! Ama o adam da diğerleri gibiydi aslında. Kendi korkuları, kendi ümitleri ve kendi duyguları olan zavallı bir mahlukat. Fakat makyajını öyle bir yapıyordu ki, belki kendi bile zamanla aslında yapamayacağı şeylere muktedir olduğuna ikna olmuş durumdaydı. Zaman, mösyöler... Zaman bize geçmişten kalmış sarı yaprakları, yeni basım bir kitap gibi fırlatıyor ve okuduğumuz zaman kelimelerden ilk günkü anlamı çıkarmamızı bekliyor.. Ama ihtiyar Bray amcanızın kütüphanesi artık öyle doldu ki, zamanın önüme çıkardıklarını okumayı artık bıraktım, kendi kitabımı mürekkeple değil, kanla yazmaya devam ediyorum. Ve benim tarihim geride kaldığında, ihtiyar adam ya da küçük Steve gibi video kliplerde yaşamayacak.. Bu dünyaya öyle bir iz bırakacağım ki herkes Bray Wyatt'ın yürüdüğü yolu her yerden net bir şekilde görebilecek... Ama şimdi, daha büyük ülkülerin peşinde koşmaya yönelik hayallerimizi anlatmayı bırakalım.. Biraz... gündeme bakalım! Önümüzde Summerslam var ve ben, bir tercih yaparak daha sonra uğraşmak zorunda kalacağım bir derdi erkenden temizlemeye karar verdim.... Dark STG'yi bitirmeye karar verdim.

Wyatt'a yönelik yoğun bir yuhalama var. Wyatt sandalyesinden sakince bakıyor seyirciye.

80gxu5z.png

Tıpkı tarihteki eşdeğerlerin gibi, sen de aslında sahip olmadığın hazinelerle övünüyorsun evlat... Karanlık yollar, karanlık kitaplar ve karanlık sözler. Ama günün sonunda sana baktığımda hep aydınlığa doğru koşmaya çalıştığını görüyorum. Bilirsin, ölümle yaşam arasında gidip gelmiş insanlar hep beyaz bir ışık gördüklerinden bahsederler. Sen de her gün yaptığın ve söylediğin şeylerle beraber Bray amcanın seni o ışığa göndermesi için çaba sarf ediyorsun. Buradaki diğerleri senin bu hareketlerinden etkilenebilir, eğer şanslı bir günündeysen 10 yaşından küçük olan bir iki tanesini sahiden korkutabilirsin bile.. Ama ben insan sarrafıyım, bir adamın gözlerinin içine baktığım zaman kim ve ne olduğunu tüm açıklığıyla görürüm. PGW'nin eşek mezarlığı, bu anlattığım şeylere itibar etmeyen adamların kabirleriyle dolu. Ve sen evlat, biraz daha uğraşırsan kendine gebermek için güzel bir yer satın alma eşiğindesin. Seninle benim aramdaki fark şu, ben somut eylemlerde bulunur ve gerçek icraatlar gerçekleştiririm. Burası bir cehennem, ve ben buraya hükmetmek istiyorsam Tanrı'yı oynamakla mükellefim. Ama sen, senin yapacağını vadettiğin şeylerin yarısını bile gerçekleştirecek istidadın yok. Güçsüzsün. Joe Gacy'nin, Goldust'ın masaya getirdiklerinden daha fazlasını masaya getirmeye muktedir değilsin ve Summerslam'de o ringe çıktığımızda seni dümdüz edeceğimi çok iyi bildiğin için kilise duvarına işemeyi kendine adet edinmişsin. Ama zaman yaklaştıkça senin için çanlar çalmaya devam ediyor. Ve sana, Summerslam'de bulunacağım dilekten farklı bir şey söylemeyeceğim evlat. Umarım şu Izdırap Tanrın tatlı biridir, zira yakın zamanda seni onun yanına kalıcı olarak göndermeyi planlıyorum. Follow… the buzzards.

Wyatt ayağa kalkıp kemerini havaya kaldırırken kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi