- Konular
- 430
- Beğeni sayısı
- 2,230
- PG Nakit
- 1,530
- Favori Güreşçi
- Stephanie Vaquer
- RPG Karakteri
- Dark STG
Strange Days! Arena buz kesilirken ortada gelen giden yok.
Sisli bir ormandan görüntüler ekrana geliyor. Kameralar yavaşça ilerliyor
Görüntüler, ormanın derinliklerinde bir evin kapısından içeri giriyor. Karanlıktan hiçbir şey tam olarak seçilmiyor. Anladığımız kadarıyla merdivenlerden iniyoruz, bodrum katına!
Bodrum katında karanlığı bozan Dark STG'nin gümüş rengi seti oluyor. Elinde Kara Kitap var. Dark STG sırtı dönük bir şekilde otururken sayfaları çevirdiğini görüyoruz. Bir şeyler arıyormuş gibi.
Dark STG: Sürekli yanlış hamleler, bizleri şekillendirirken yaptığımız doğrular çabucak siliniyor. Kusursuz olan hamleyi seçmeliyim (Dark STG sayfaları çevirmeye devam ediyor). Büyük savaş öncesi Bray Amca yıkıldı. Saf güç karşısında bir hiçtin Bray. Şimdi, Summerslam'de seni devirmek için güçten fazlasına ihtiyacım olacak. Kara Kitap bana yeteri kadar güç kazandırmışken Bray'i kolayca yenebilirim fakat yenmek yetmeyecek. Onu parçalamalıyım. Bütün kariyerini silip atmalıyım. Ailesi orada olacak. Summerslam'de tüm gözler o savaşta iken onu yalnız bırakmayacaklar. Arenanın merkezinde iki devin savaşı yeri sarsacak. Güç yeterli değil. Taktik ile gücümü birleştirmeliyim. Steve... Bu fani bedenin arkasında ne tür bir zeka yatıyor? Vücut geliştirme dışında ne halt yedin evlat? Her neyse bu kadim iblisin bir fani zihnine ihtiyacı yok. Düşün Izdırap Tanrısı, düşün. İşte buradasın.
Dark STG yavaşça ayağa kalkıyor. Aynada yansımasını görüyoruz. Kara Kitap elinde duruyor. Duvara sabitlenmiş Kara Kılıç da orada.
Dark STG: Wyatt'ın zayıflığı ailesinde yatıyor. O iki dev adam cüsselerine rağmen burada zayıf halka. Ne kadar çabuk yükselirlerse o kadar hızlı düşüyorlar. Ne kadar öfkelenirlerse o kadar çabuk kaybediyorlar. Bray'in onlardan ayrı olma sebebi de bu. Onları zayıf görüyor. Bray için bir kamburdan fazlası değiller. Heyecanlı başlayan birliktelik ve aile naraları zaman içerisinde söndü. Tüketilmiş aile bağları zaman içerisinde yüke dönüşür. Tek başına olduğunda daha hızlı gidersin. Bray'in bu sıçraması yalnız hareket etmesine bağlı. Piyonlarını üzerime salacak ve zaman kazanacak. Acı ve ızdırap, o ikisine yayılırken kendisi planlarına devam edecek. Ailesinin çektiği acılar Kara Kitap'tan güç olarak bana aktarılacak. Unuttuğu kısım bu. Piyonlarının çektiği acı, Bray için bir şey ifade etmezken bana güç kazandıracak. Bu yeterli olacak mı? Çağlar boyu süren savaşımın finalini kusursuz yapmalıyım. Bray'i bir kez daha yıkıp geçemezsem her şey hayal olacak. Çağlar boyu Kara Kitap içerisinde yaşadığım esaret, Steve'in kitabı açması, yaşattığım yıkım... Hepsi mahvolacak. Kusursuz bir planın kusursuz bir şekilde işlenmesinden başka çarem kalmadı. PGW efsanesi dedikleri adamı tarih kitaplarından silecek bir hamle ile yenmeliyim. Ringin ortasında ayaklarımın altında yatmalı o aciz beden.
Dark STG, duvarda asılı olan Kara Kılıç'ı alıyor ve yüzüne yaklaştırıyor. Kara Kılıç'ta Dark STG'nin yüzünün yansımasını görüyoruz.
Dark STG: Ben çağlar boyu bu evrene karanlığı yayan iblisim. Ben köyleri yıkan, adım attığı her yere acı ve keder taşıyan bir karanlık varlığım. Ben Izdırap Tanrısıyım! Kara Kılıç içine hapsolmuş zavallı ruhların çığlıklarını duyuyorum. Kurtarılmayı değil, benim yok oluşumu bekliyorlar. Böylesi nefret edilen bir varlıkken nasıl olur da bu zavallı evrendeki faniler beni durduramaz? Çünkü bu dünyada her şey bireysel. Kendinize dokunmayan hiçbir şeyden şikayetçi olmuyorsunuz. Böylece sizi teker teker avlayıp Kara Kitap ile birlikte güç kazanabiliyorum. Bu yükselişim Summerslam'in ana karakteri olmamı sağlayacak kadar ilerledi. Bu savaşa hazır mısınız faniler? Gördüğüm kadarıyla Bray Wyatt üzerinde fikir birliğine varmışsınız bile. Dark STG kaybetsin yeter, değil mi? Bu hikayeyi okumuştum. Çağlar öncesi miydi 2 ay önce mi onu bile hatırlamıyorum. Bu evreni ellerimle şekillendirirken zaman kavramımı yitirdim. Matt Hardy ile olan savaşımın hangi tarihte olduğunu bile çıkaramıyorum. Ah, evet. Onu her çağda yenmiştim. Söylesene Bray, bana karşı ne tür oyunlar hazırladın? Senin meşhur akıl oyunlarını herkes anlatıyor. Bana hazırlayacağın sürprizleri çok merak ediyorum. Anlattığın masallar o kadar ilgi çekici ki yarısından sonra boğazına yapışıp seni savaş meydanında dağıtmak istiyorum. Seni o ringe alt edeceğim. Geleceğin ise tamamen benim insafıma bağlı olacak. Onurunla yok olacaksın ya da bir zavallı gibi benim insafımla yaşayacaksın. Çağlar boyu çok fazla savaş gördüm, geçirdim. Şimdi ise kendi son savaşım ile karşı karşıyayım. Acı, keder, karanlık... Tüm bunlar adım attığım her yere yayılırken köylünün efendisi Bray Amca sizleri bu iblisten kurtarmak için alanda olacak. Savaş meydanı bu iki adamın sonsuz savaşı ile sarsılacak. Bana istediğim savaşı ver Bray! Gömdüğün eski dostlarının yanına yollamaya çalış beni! Ben bunun için evrenini fethetmeye geldim. Karanlığı yaydığım vakit sana ne kalır ki? İşte sana şans! Akıl oyunlarınla, topunla tüfeğinle gel ve karşıma çık. O sahnede ya sen ya ben onurlu bir şekilde ayakta olacağız. İkimizin kazandığı bir savaş olmayacak. Ailenle birlikte seni Kara Diyar'a sevk edeceğim. Heyecandan uyuyamıyorum Bray. Karanlık çöktüğünde ormanda gezinmeye ve seni yıktığım vakit gerçekleştireceğim ritüele bakıyorum. İçimde acımasızlık, gaddarlık geziyor. Karşıma gerçekten dikildiğin vakit her şeyin geç olduğunu anlayacaksın. Izdırap Tanrısı ile yüz yüze geldiğinde önünde diz çöküp Summerslam dediğiniz o dev yaz gösterisinde teslim olacaksın. Bu savaşın iki kazananı olmayacak. Ben düşeceksem sen de düşeceksin. Uçurumun kenarında olduğum vakit seni de ayaklarından tutup çekeceğim. Ben kaybediyorsam finalinde sen de kaybedeceksin. O geceyi elinde tuttuğun altınla kapatamayacaksın. Tüm bunları Kara Kitap anlatıyor. O gece kemerle ayrılma ihtimalin %23,75. İçimde bitmek tükenmek bilmeyen bir coşku var. Enerjimi o geceye falan saklamayacağım. Beslenmeye, acı çektirmeye devam edeceğim. Tıpkı dün gece olduğu gibi sana diz çöktürüp elinde kalan her şeyi alacağım. Canavarı durduracak kadar zeki olsan da güçlü değilsin. Büyük savaş kapıda. Hiçbir faninin çıkamayacağı bir savaş.
Odayı aydınlatan son mum da sönüyor ve karanlık, odayı ele geçiriyor.
----------------------------------------------------------------
Kameralar ormanın derinliklerinde bir yerde açılıyor. Ellerinde mum tutan kişiler bir şekil çizerek sıralanmış.
Uzaklardan pelerini ile birlikte Dark STG'nin orayı izlediğini görüyoruz. Soğukkanlı ve emin bir şekilde topluluğu süzüyor.
ציפורים שחורות עפות
החושך מתפשט
מבשר הספר השחור מגיע
O sırada Dark STG ve topluluğun etrafında aniden ateş yanıyor ve sönüyor!
Dark STG: Büyük savaş kapıda. Zaman yaklaşıyor. En doğru zamanda ve yerde. Işıklarını söküp alacağız ve bu evreni karanlığa boğacağız. Bray için geri sayım başladı. Evreni şekillendirecek olan benim.
Dark STG elinde yanan meşaleyi üflüyor ve bir anda herkesin elinde yanan meşaleler ve mumlar sönüyor. Kameralar karanlığa bürünürken sadece Dark STG'nin Kara Kitap'a parmaklarıyla vurma sesini duyuyoruz.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dark STG