Bryan Danielson, WM 30 Anını O Kadar Da Sevmiyormuş

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,576
Beğeni sayısı
6,188
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

AEW'nun yıldız ismi Bryan Danielson, Sun Sport'a verdiği demeçte WrestleMania 30'un kendisi için neden pek bir şey ifade etmediğini anlatmış.

"WrestleMania 30 ana olayında yer aldım ve açıkçası, bu benim için pek bir şey ifade etmiyor. Kız kardeşim ve yeğenim ringe girebildi. Ama ertesi Cuma eşimle evlenecektim ve onun ringe gelmesine müsaade etmediler, ringde bulunmasını istemediler. Üstelik sadece bu da değil, boynum ağrıyordu ve daha birçok şey vardı. İzleyiciye harika gibi görünen bu anlar, bir güreşçinin hayatında, o anı izleyenler için olduğu kadar değerli kılmayabilecek başka şeyler de oluyor."

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Boyun ağrısı çekmiş olanlar hak verecektir. Üstüne ileride 2 çocuğu olacak olan hayat arkadaşına da izin vermemişler. Bu tür şeyler tamamen kişiseldir. Forumda konusu açılmayan diğer açıklamasındaki gibi mantığa sığmayacak bir demeç yok burada bence.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Gayet iyi ve sevdiği bir an aslında, Lakin Bryan'ın son dönemde arşa çıkmış olan WWE nefretinden dolayı sallıyor.
Aga bir de fanısın yani, bu adam AEW'e katılmadan önce bile bu tarz yorumda bulunmuştu, kendisine göre Kofi'nin WM anı, kendi WM anından bile büyük ve iyiydi, kendi fikri gayet güzel bir şekilde de belirtmiş, WWE nefretiyle alakası yok, o dönem bu adam için iğrenç bir dönemdi, babasını kaybetti, Connor hayatını kaybetti, boyun sakatlıklığı sebebiyle sorunlar yaşamaya başladı, leş gibi bir yıldı adam için haliyle iyi ve sevdiği bir an kesinlikle değil.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Aga bir de fanısın yani, bu adam AEW'e katılmadan önce bile bu tarz yorumda bulunmuştu, kendisine göre Kofi'nin WM anı, kendi WM anından bile büyük ve iyiydi, kendi fikri gayet güzel bir şekilde de belirtmiş, WWE nefretiyle alakası yok, o dönem bu adam için iğrenç bir dönemdi, babasını kaybetti, Connor hayatını kaybetti, boyun sakatlıklığı sebebiyle sorunlar yaşamaya başladı, leş gibi bir yıldı adam için haliyle iyi ve sevdiği bir an kesinlikle değil.
Hocam ben burada kendimi yanlış ifade ettiğimi düşünüyorum.

Benim anlatmak istediğim Bryan nefret ediyor gibi gösteriyor. Kariyerinin en büyük anlarından birisi evet berbat bir yıldı ama nefret etmiyor sadece pek hoşlanmıyor o kadar.

Saygılar ben kendimi yanlış ifade ettim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi