(Collision Spo.) Adam Cole Sonrası Paragon'un Yol Haritası

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Katılıyorum ama yalama oldu be knk. Her 2 yılda bir biri birisine ihanet ediyor. ROH yenilen yapılandırılırsa Kyle ve Roddy orada single olarak çok iyi işler yapabilir. En iyi senaryo bence bu. Gerçi şu an şirketin mazisi olan tag teamlere ihtiyacı var. Heel bi Paragon izlersem kötü demem ama Cole'a ihanetle olmasın bu.
Bu ekip birbirine NXT'de ihanet etmişti en son, AEW'de öyle bir şey hiç olmadı, aksine Bucks'a ihanet etmişlerdi bir kez o kadar, bu iki adam ROH için çok büyük isimler artık, AEW'de single divizyonda da, tag team divizyonda da yapacakları çok şey var.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
O kadar kötü işlediler ki olayı Roddy'nin Kyle'a ihanetini unutmuşsun AEW'daki.
Aralarında maç olması ihanet olduğu anlamına gelmez ki, Kyle döndüğünde Strong heeldi zaten, onun kendi ekibiyle olmak istemedi Kyle, 1 maç yaptılar tekrar tag team divizyonuna girdiler, benim kaçırdığım başka bir olay mı oldu

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Olayı kimse o kadar umursamamış ki videosunu bulamadım koca internette. Battle of Belts'de Okada vs Kyle maçından sonra Roderick ve tayfası gelip Kyle'a saldırıyorlar.
Umursamamak değil de şovu izlemediğimden olabilir, şuan baktım da öyle bir şey olmamış şovda, sen bence karıştırmışsın olayları

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Umursamamak değil de şovu izlemediğimden olabilir, şuan baktım da öyle bir şey olmamış şovda, sen bence karıştırmışsın olayları
Ben bile unutmuşum yahu ihanetin olduğu şovu. Böylesini görmedim pro güreş izleyilik serüvenimde. Şu maçın sonunda oluyor.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Ben bile unutmuşum yahu ihanetin olduğu şovu. Böylesini görmedim pro güreş izleyilik serüvenimde. Şu maçın sonunda oluyor.

Ha doğru hatırlıyorum bunu, 3-5 ay mevzuları olmuştu da ihanetten kastım direkt ekip lideri Cole'a saldırmaları, Cole dönene kadar heel takılmalarını isterim divizyonda o şekilde daha çok tutarlar

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Bence Cole'e saldırıp heel bir şekilde tag team divizyonunu domine etmeleri çok iyi olurdu
Gerçi şu an şirketin mazisi olan tag teamlere ihtiyacı var. Heel bi Paragon izlersem kötü demem ama Cole'a ihanetle olmasın bu.
Adamların fanları olarak sizler bili solo run hayallerine girmiyonuz. Geçen gün ben Kyle için Zack'e rakip olmamalı dediğimde niye savundunuz olm o zaman.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Adamların fanları olarak sizler bili solo run hayallerine girmiyonuz. Geçen gün ben Kyle için Zack'e rakip olmamalı dediğimde niye savundunuz olm o zaman.
Ben çıkması gerektiğini söylemedim ki. Sadece çıkarsa kimsenin olumsuz laf etmeyeceğini söyledim. Forbidden Door konsepti fantezi maçlar ile çok uygun olunca ZSJ karşısına Kyle'dan başkası gelmedi aklıma.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Ben tag team olarak çok beğeniyorum çünkü ikilisini, ayrıca biz booker değiliz ki bana kalsa her ikisi de şuan şampiyon olurdu, AEW'e bakarak konuştuğumuzda bu iki isim tag team divizyonunda çok iş yapar. Strong 40 yaşında ve karizma, mic 0 olan bir isim şirkette midcarder şampiyonluğu da yaşadı zaten fazlasını beklemiyorum. Kyle kazanabilir single kemer ama şuan en iyi yol tag team divizyonu olur her iki isim için de.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi