RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟕𝟕 "𝐴𝑖𝑙𝑒"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
i5g7fym.png

PAYBACK #77
20 Temmuz Pazar, 22:00 - C
Marietta, Georgia

Georgia Arena

Şovu Takip Etmek İçin Nedenler

1-)
RPG kapanmadı sakin

2-) Sonunda The Family şovu açıyor!

3-) Sami Zayn vs. Jey Uso

4-) WILL OSPREAY'DEN AÇIK DAVET

qsnxq8a.jpg

PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #77 BAŞLIYOR!

Kameralar açıldığında The Family üyelerini direkt olarak ringde görüyoruz. Tony D'Angelo en sağda, yanında ise Enzo Amore ve Stacks bulunuyor.

1il4pi8.jpg

Tony D'Angelo: GEORGIA! WELCOME... TO FAMILY'S... PAYBACK!

Seyirciler bunu coşkuyla karşılarken Tony D'Angelo söze giriyor.

nh5wesq.jpg

Tony D'Angelo: Ben Tony D'Angelo. Koca bir ailenin önde giden keçisiyim. O aile, ailem... Bana kısaca Don der. Elbette, atmosferin değiştiğinin ve her şeyin daha iyi olduğunun farkındayım. Payback Grand Wrestling'de...

Don bir süre durduktan sonra seyircilerin şirketin bu ismini şaşkınlıkla karşılayıp aralarında konuşmasının bitmesini bekliyor.

rns1b93.jpg

Tony D'Angelo: Payback Grand Wrestling'de, sizlere müthiş şovlar izleteceğimizden şüpheniz olmasın. Bu koltuğa oturduğunuzda uğraştığınız şeylerin pek ucu bucağı olmuyor. Her zaman burada olamıyorum. Bu tür durumlar için ipleri eline verdiğim, büyük saygı duyduğum, aileme katıldığı için şeref duyduğum biri var... Enzo Amore. WrestleMania II'de bir dönemi kapatıp yeni bir dönemin başlamasını sağlayan ailemin değerli üyesini bu gece izlemek istiyorum. Bu resital en az benim kadar sizi de tatmin edecek. Haftaya gerçekleşecek olan Saturday Night's Main Event şovuna kadar, şimdilik söyleyeceklerim bunlardan ibaret.

smackdown-jbl-michael-cole.jpg

JBL: Alberto, Wes ve üçüncü adamın yaptıklarından bahsetmedi bile? Geçen haftanın kapanışında tanık olduğumuz şeyler büyük bir mesajdı.

Michael Cole: "Don" demek ki onları kendine rakip bile görmüyor.

JBL: Alberto ve Wes'den bahsediyoruz Cole. Üstelik yanlarında kim olduğunu bilmediğimiz üçüncü bir Original var.

Michael Cole: Üçüncü adamın bir "Original" olduğunu nereden biliyorsun?

JBL: The Family'e karşı PGW Originals. Bunun gideceği yer apaçık belli değil mi?

Michael Cole: Yanılıyorsun. Bence üçüncü adam bir Original değil. Sadece PGW'da yarım kalmış bir hikayesi olan biri.

JBL: Bir fikrin mi var?

Michael Cole: Tahminim var. Fakat kim duysa gülerek karşılar.

JBL: Mikrofonları kapatıp kulağıma söyler misin?

enzo-amore-2.jpg

Spiker masasında Cole, JBL'nin kulağına eğilip bir isim fısıldıyor ve JBL öylece kalakalıyor. İki isim de birbirine öylece bakıyorken Enzo Amore yavaş yavaş üstünü çıkarıyor ve reklamlara gidiyoruz.

4hioqql.gif

idwdh8m.jpg

Farklı bir müzik duyuluyor. Bu Matt Cardona! Matt Cardona geri döndü! Cardona'nın mor, mavi teması yerini yeşil bir temaya bırakmış. Kameralar tekrar ringe dönüyor. Enzo Amore ve Stacks ters ters bakarken Cardona, onları işaret ediyor ve yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Cardona, önce bir Stacks'i süzdükten sonra çelik merdivenlerden çıkıyor ve ringe giriyor. Enzo ve Cardona ringin etrafında bir süre dönüyorlar. Hakem bu sırada zili çaldırıyor!

Enzo Amore (w/Channing ''Stacks'' Lorenzo) vs. Matt Cardona

enzo-amore-2.jpg

Maç başladı. İkili birbirlerine yaklaşıyor. Enzo ani bir tokat! Cardona bir yumruk sallıyor fakat Enzo bundan eğiliyor ve ring dışına kaçıyor. Ardından hızla bariyerlerin üstüne çıkıyor ve seyirciye bakarak şov yapıyor. Cardona hızla peşinden geliyor ve Enzo'yu seyirciye şov yaparken Cardona onun arkasına geliyor fakat Stacks olaya müdahale ediyor! İkili arasında bir tartışma yaşandığı sırada Enzo bir anda Cardona'yı kafasından ısırıyor! Cardona sersemliyor. Enzo hızla Cardona'nın kafasını ringposta çarptırıyor! Sonrasında ringe sokuyor ve Cardona'nın başını apronda bırakıyor. Hızla geri geri çekiliyor ve Cardona'nın kafasına diziyle geçiriyor. Sonrasında hızla Top Rope'a çıkıyor ve oradan Second Rope'a iniyor. Cardona ayaklanırken Enzo arkasından Bulldogla atlıyor! Tuşa gidiyor. 1........2........ KICKOUT!

9w7nm5s.jpg

Enzo, Cardona'yı chinlockla kitliyor. Cardona bir süre sonra yavaş yavaş ayaklanıyor. Enzo'nun karnına iki tane yumruk vuruyor fakat Enzo sağlam bir headbutt! Cardona hafif sersemliyor ve sonrasında hızla Enzo'nun üstüne koşuyor fakat Enzo ani bir Small Package! 1.........2........ KICKOUT! Enzo ikili kalkar kalkmaz bir Enzuigiri! Ardından hızla Tuşa gidiyor. 1.........2..... KICKOUT! Enzo, Cardona'nın tepesine çıkıyor ve seri yumruklara başlıyor. Cardona bir süre sonra Enzo'yu üstünden itiyor. Cardona hızla ayaklanıyor. Cardona hızla Enzo'ya doğru koşuyor ve bir Big Boot! Fakat hayır! Enzo bundan eğiliyor ve arkasından seri bir Dropkick! Enzo seyirciye dönüyor ve taunt atıyor! Sonrasında arkasını dönüyor. Cardona seri bir yumruk fakat Enzo yine eğiliyor! Cardona fake atıyor ve tam eğilirken Enzo'yu yakalayıp hızla köşeye doğru fırlatıyor! Enzo sırtını sertçe köşeye çarpıyor ve köşede yerde kıvranıyor. Enzo zorlanarak köşede yerde oturuyor. Broski Boot pozisyonu! Cardona köşeye doğru çekiliyor ve tauntunu atıyor. Ardından Enzo'nun üstüne koşuyor ve Broski Boot!

hq720.jpg

Fakat Enzo bundan kaçıyor! Hızla ring dışına çekiliyor! Cardona iyice sinirleniyor ve Top Rope'a çıkıyor. Hızla Enzo'nun üstüne Crossbody'le atlıyor! Enzo'yu yerde deli gibi yumrukluyor! Sonrasında saçından tutarak ringe sokuyor. Fakat hayır! Enzo bir çırpıda Cardona'yı aprona doğru itiyor! Cardona sırtını çok sert çarpıyor! Enzo hızla Cardona'yı ringe atıyor. Ardından seyirciye dönerek yeniden taunt atıyor. Sonrasında ringe dalıyor. CARDONA'DAN ANİDEN BİR RADIO SILENCEEEE!!!! TUŞ! 1........2........

stacks_2.jpg
01-matt-cardona-aew-dynamite-debut-7-29-2020.jpg

Bu da ney!? Bu Stacks! 3'ü vuracakken hakeme parmağıyla durmasını işaret ediyor! Cardona sinirleniyor ve hızla sürünerek ring dışına çıkıyor. Stacks'i bir yumrukla yere yığıyor! Ardından Stacks'i apronun orada boğuyor! O sırada...

fkIMag.gif

Enzo Amore bir anda Cardona'yı Stacks'in üstünden çekiyor ve ringposta fırlatıyor! Ardından seri bir şekilde ringe sokuyor. Sonrasında kendisi de giriyor ve JAWDANZO! TUŞ! 1........2........

3!!!

Kazanan: Enzo Amore

040_205_09052017mm_2220-2b34180863d0382847bbcb21d9cca35c.jpg
EVENT_04232018ej_0197--f79ee09d8c9972e84c16051786a9b9a5.JPG

Enzo Amore maçı kazanıyor ve sonrasında kendini ring dışına atıyor. Hakem de onunla birlikte geliyor. Enzo Amore'nin elini kaldırıyor. Enzo ile Stacks arka alana giderken kameralar ringe dönüyor. Matt Cardona ise yorgun bir şekilde mağlubiyetinin üzüntüsüyle onları seyrederken kameralar kapanıyor.

4hioqql.gif

jack-perry1-jpg-65a42ddc5a954.jpg

Arka alandayız. Çantalarını toplayıp odasından çıkan Jack Perry otoparka doğru yönelirken tanıdık bir ses onu durduruyor.

???: Iıı, bay Perry, biraz vaktinizi alabilir miyim?

Ona seslenen adama karşı kafasını hafifçe çevirip bakan Perry'nin tüm neşesi yerine geldi desek yeridir.

Jack Perry: Demek sonunda terfi ettin ha, Herno? Ben de bir şeyler eksik diyordum.

Bay Hernesikimsen: Teşekkürler bay Perry. Ben de sizi tebrik ederim, aynı şekilde bay Dominik'i de. Kendisi nerede?

Jack Perry cevap vermeden kaş göz yaparak "bilmiyorum" diyor, sorunun kendisinden çok Hernesikimsen'i görmüş olmak onu daha çok alakadar ediyor gibi.

Bay Hernesikimsen: (Perry'nin gülümsemesini kast ederek) Bay Dominik'e sarılırken de böyleydiniz. Aranızdaki aşk-nefret ilişkisi bir süredir PGW evreninin konu başlıklarından biri ama sanırım CM Punk nefreti en birleşmez dedirten insanları bile birleştirebiliyor. Yine de şunu sormama izin verin: bir Money in the Bank sahibiyle bir Dünya Ağırsiklet Şampiyonu'nun takım kemerlerini kazanması nasıl bir çelişkidir?

intro-1693257446.jpg

Jack Perry: Dom'la aramızda ne olduğunu ben de bilmiyorum Herno ama artık bizi sadece Punk nefreti değil, takım kemerleri de bağlıyor. Ve evet, geldiğim günden beri "gülüyorum", yani? (Herno durumu açıklayıp gülüşünün daha içten olduğunu izah ediyor) Önceden sahte miydi yani? Yanlış anlamıyorum değil mi? (Herno konuşamadan sözünü kesiyor ve karşıdan gelen birini işaret ediyor) Sen beni sal da şu herife bak, asıl analizi ona yapman lazım. Lavuk kafayı sıyırmış.

Bunu duyan kişinin ayak adımlarının sesi kesiliyor, kamera kadrajı Perry'den oraya dönüyor ve bu kişi...

0840e434f2df44d4-600x338.jpg
Jack-Perry-NJPW.jpg

VAL VENIS. Buz gibi bakışlarla Perry'nin yanına geliyor ve muhabiri elinin tersiyle itip karşısına dikiliyor.

Val Venis: Anlamadım Jack? Kafayı mı kazımışım? Doğru mu duydum?

Jack Perry: Senin kafanla ilgilenmiyorum ama (Herno'yu itmesini kast ederek) hareketlerine dikkat etsen iyi olu-

Val Venis: Belki de hareketlerine dikkat etmesi gereken sensindir. (Şampiyonluklarını kast ederek) Sen yola çıkarken ben dönüyordum, belki de hatırlatmam gerekir.

Jack Perry: Katılıyorum Val, o kadar uzun zaman önceydi ki çocukluğumda bile yer edinmemişsin. Ama biliyorsun, toplum gönüllüsü olarak 50 yaş üstü eyt mağdurlarını emekli etmemle meşhurum. Belki de asıl hatırlaman gereken şey yaşındır.

Venis bir adım daha yaklaşıyor ve baştan aşağı süzüyor Perry'i, gözleri fal taşı gibi açık her an bir şey yapabilir derken-

QKKy4fP.jpeg

Val Venis: Sanırım bunu haftaya öğreneceğiz.

Venis Perry'nin ruhuna kadar girdikten sonra bir hışımla orayı terk ediyor. Bir köşede olayları izleyen Hernesikimsen'in iyi olduğunu gören Perry de Venis'in tersi istikametten arenayı terk ediyor.

Bay Hernesikimsen: Haftaya kemer maçı ayarladığımı söylesem İtalyanlar ikramiye verir mi ki?

Kameralar kapanıyor.

4hioqql.gif

Sami-Zayn-Montreal-entrance-e0d7.jpg

Sami Zayn girişte görünüyor. Seyirciler karışık tepkiler gösteriyorlar. Jey Uso ile karşılaşacak olan Sami Zayn ringe doğru oldukça sakin bir şekilde ilerliyor. Ringe girdikten sonra üzerindeki hırkayı dışarı attıktan sonra başka bir müzik duyuluyor.

maxresdefault.jpg

Jey Uso seyircilerin arasında beliriyor. FE!N arena boyunca yankılanırken Uso seyircilerin arasından onlarla tokalaşarak ringe doğru inmeye başlıyor. Sonrasında ringe girdikten sonra köşeye giriyor ve YEET! tezahüratını yapıyor seyircilerle birlikte. Sonrasında gözlüğünü ve ceketini dışarıya atıyor. Hakem ikilinin hazır olduğunu görünce maçın başlaması için gerekli işareti veriyor.

Jey Uso vs. Sami Zayn

5kzsg9u.jpg

Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili ringin içinde birbirlerine bakıyor. Bir süre sonra yakınlaşıyorlar ve birbirlerinin elini sıkıyorlar. Ardından geri çekilip ringin içinde dönmeye başlıyorlar. Sonrasında tekrardan birbirlerine yaklaşıyorlar ve Collar and Elbow Tie Up yapıyorlar. İkili birbirini ringin ortasında kilitliyor. Sonrasında Jey, Zayn'i iplere doğru atıyor. Zayn iplerden sekiyor ama Jey altından geçiyor. Zayn bir kez daha iplerden sekiyor. Jey bu kez üstünden atlıyor. Zayn tekrardan iplerden sektikten sonra Jey'den bir Dropkick geliyor. Zayn ayağa kalkıp bir Clothesline sallayıp ıska geçiyor. Jey, Samoan Drop için Zayn'i sırtlıyor ama Zayn kendisini Uso'nun sırtından atıyor ve bir anda onu kollarından yakalıyor ve Snap Dragon Suplex! Uso iplere doğru yuvarlanıp ayağa kalkıyor. Sonrasında Zayn'e doğru koşuyor ama Zayn'den Uso'ya bir Back Body Drop!

6txqlry.jpg

Jey yerdeyken Zayn onu seyrediyor ve ayağa kalkmasını bekliyor. Jey ayağa kalkıyor ve silkinerek kendine gelmeye çalışıyor. İkili tekrardan Collar and Elbow Tie Up yapıyor. Sonrasında Zayn, Uso'yu köşeye doğru götürüyor. İkili bir süre köşede birbirini kilitledikten sonra hakem ikiliyi ayırıyor. Sonrasında Zayn aniden Uso'yu yakalıyor ve iplere doğru atıyor. Jey iplerden sekiyor ve Zayn onu yakalayıp bir Samoan Drop yapıyor! Uso sırtını tutarak ayağa kalkıyor. Zayn ona doğru gidiyor ve Jey'i yakalayıp tekrardan iplere doğru atıyor. Zayn, iplerden seken Jey'i yakalıyor ve bir Monkey Flip ile Jey'i yere indiriyor. Jey köşeye doğru gidiyor. Zayn koşarak bir Helluva Kick deniyor fakat ıska geçiyor. Uso son anda sıyrılıyor. Zayn ayağını köşeden kurtardığında Jey'den bir Corner Splash geliyor. Sonrasında bir Enziguiri deniyor fakat Zayn sıyrılıyor. Sonrasında yere düşen Jey'i kaldırıyor ve bir Suplex ile onu yere indiriyor.

if6b4ue.jpg

İki isim de yerde ama Zayn hızlıca ayağa kalkıyor. Uso da aynı şekilde. Uso ayağa kalktıktan sonra bir Clothesline sallıyor fakat ıska geçiyor. Zayn, Uso'yu kaldırıyor ve Blue Thunder Bomb için hamle yapıyor fakat Jey son anda Hurricanrana ile Zayn'i iplere indiriyor. Sonrasında ona doğru koşuyor fakat Zayn çekiliyor ve Uso iplere düşüyor. Sonrasında Zayn, Uso'yu kendine doğru çekiyor ve bir Back Suplex yapıyor. Uso köşeye doğru kendisini yuvarlıyor. Zayn, Uso köşeye yerleşmeye çalışırken ona doğru gidiyor. Jey bir anda sert bir yumruk atıyor sonrasında tepeye çıkmaya çalışıyor. Tepeye çıktığı sırada Zayn bir anda köşeye atlıyor ve Uso'yu yakalayarak Super Exploder Suplex ile ringin ortasına iniyorlar. Uso köşeye yuvarlanıyor. Zayn ise diğer köşeye yerleşiyor ve Helluva Kick için hazırlanıyor.

23inijp.jpg

Val Venis girişte beliriyor. Karmaşık bir hali var. Sami Zayn ise onun gelişine kilitlenmiş durumda. Helluva Kick için hazırlanıyordu fakat Venis'i görünce odağı ona kayıyor. Oldukça sinirli bir şekilde iplere doğru ilerlerken Venis de ringe doğru ilerliyor. Venis ringin önüne geldiğinde Zayn de iplerden ona bağırmaya başlıyor.

1gweyt2.jpg

Tam bu sırada Jey Uso'dan Sami'nin ensesine doğru bir Enziguiri! Jey, Sami'yi Roll-Up'a alıyor! 1-2-

3!

Kazanan: Jey Uso

dfs3da9.jpg

Jey Uso maçı kazanmayı başarıyor. Sami Zayn hakem ile tartışmaya başlarken Venis ringe giriyor. Jey Uso, Venis'e bakıp onun niye burada olduğunu anlamaya çalışıyor. Sonrasında Venis bir anda Uso'ya sarılıyor. Ağlamaya başlıyor.

Val Venis: Özür dilerim. Sana güveniyorum. Beni affet. Yalvarırım.

nwt6j95.jpg

İkili köşede birbirine sarılırken Sami Zayn koşarak bir HELLUVA KICK ÇAKIYOR! Uso ve Venis tek hamlede yere yığılıyor. Sonrada yerde kalan ikiliye sinirli bir şekilde bakıyor Zayn. Venis'in kafasına sert bir tekme attıktan sonra ringin dışına çıkıyor. Zayn arka alana doğru sinirli şekilde ilerlerken kameralar kapanıyor.

4hioqql.gif
EETgngM.jpeg

Dakikalar sonra Zayn'i öfkeyle ve bıkkınlıkla odasının yolunu tutarken görüyoruz. Kendisi koridorda ilerlerken biri ona sesleniyor...

?: Bu kadarı da gerçekten fazla Sami, yoksa cenabet falan mısın?

PuoWo9t.jpeg

Nemeth gülüyor.

Nic Nemeth: Doğru kelimeyi kullandım değil mi? Şaka bir yana, şanssızlık nedir en iyi ben bilirim Sami. 2 senedir profesyonel güreş için bir hiçe dönüştüm. PGW açıldığında ilk imza atanlardandım ama hiçbir şekilde kalıcı olamadım. Seninle hikayelerimiz aslında pek uzak durmasa da sen... Şanslısın. Geri döndün ve hikayeni daha iyi bir şekilde devam ettirdin. Dağın tepesine çok yakındın ama WrestleMania Mexico'da-BOOM. Yere çakıldın! Şu haline bak, dağın tepesine gitmene son bir adımın kalmışken sen tekrar başa dönmüşsün adamım. Demin o ringde zamanını çalanların aksine ben dürüstlükle bunu yüzüne söyleyebiliyorum. Çünkü seninle benim ar-

sami-zayn-march-5-a.jpg

Sami Zayn: Biraz daha konuşacak mısın yoksa bir tekme de sana geçirip yeni boyadığın saçlarını gerçek rengine döndüreyim mi?

Nic Nemeth: S-

ZAYN YUMRUĞU VURDU. NEMETH ŞOK İÇİNDE KALIRKEN O DA BİR YUMRUK ATIYOR. BİRBİRLERİNE DELİ GİBİ YUMRUK ATIYORLAR. ŞİMDİ ZAYN ONU DUVARA FIRLATIYOR VE BİR YUMRUK DAHA SALLIYOR- AMA NEMETH EĞİLDİ! ZAYN ACI İÇİNDE ELİNİ TUTARKEN ŞİMDİ NEMETH YUMRUĞU SALLIYOR. ZAYN YEDİĞİ YUMRUKTAN SONRA EĞİLİYOR VE NEMETH ONA DOĞRU YAKLAŞINCA SERT BİR ŞEKİLDE DİZİNE SALDIRIYOR. NEMETH DENGESİNİ KAYBEDİNCE ZAYN ONU BOĞAZLAYIP TEKRAR DUVARA DOĞRU İTTİRİYOR. TAM BU SIRADA GÖREVLİLER OLAY YERİNE İNTİKAL EDİYOR.

J8uPA9t.jpeg

Görevliler ikiliyi birbirinden ayırırken biz de ringe dönüyoruz.

4hioqql.gif

63lws0k.png

Bir saniye, arka alandan buralarda tanıdık olmayan bir yüz çıkageliyor: Bu Jay White! Jay White, Prestige Grand Wrestling'de! Jay White, resmi olarak artık Prestige Grand Wrestling'in güreşçisi! Kollarını yana açarak bağırıyor ve boynundaki kolyesini kaldırarak ringin yolunu tutuyor. Kısa süre içerisinde ringe varıyor, çelik basamaklara yöneliyor. Basamakları teker teker çıktıktan sonra kendisini Apron'da buluyor, biraz ilerliyor fakat sonrasında ringe girmek yerine seyircilere dönüyor. Kısa bir izleme yaptıktan sonra ringe giriyor, kendisine gösterilen köşeye geçiyor ve rakibinin gelmesini bekliyor.

5kvtqxg.jpg

Rakibi Dark STG, bu Dark STG! Dark STG, karanlık tema ile arka alandan Stage'ye beliriyor. Kendisinin arka alandan gelmesiyle birlikte oluşan çığlıkları sadece izliyor, onlara bakıyor. Soğukkanlılığını koruyan bu kaslı adam, ringin yolunu tutuyor fazla vakit kaybetmeden. Adımları ağır, bu onun uzun süre içerisinde ringde olmasını ifade ediyor. Ringe vardıktan sonra direkt olarak ipi tutuyor ve ipten destek alarak Apron'a tırmanıyor. Direkt olarak iplerin arasından ringe giriyor ve Jay'in karşısında olan boş köşeye geçiyor.

Güreşçiler yerlerinde, maç başlamaya hazır. Hakem sırasıyla iki güreşçinin de yanına gidiyor ve her şeyin yerinde olup olmadığına dair kontroller gerçekleştiriyor. Maçın kurallarını ihlal edecek hiçbir durum ile karşılaşmayan hakem, ringin ortasına geçiyor. Bakışıyla son bir kez daha kontrol ettikten sonra elini havaya kaldırıyor ve işareti veriyor. Hakemin verdiği işaret ile bir zil sesi işitir oluyoruz, bu da maçın başladığına dair bir işaret oluyor. Maç başlıyor!

Dark STG vs. Jay White

d7nhdsq.jpg

Güreşçiler ringin ortasına doğru ilerliyorlar ve Face-to-Face yapıyorlar. Uzun bir müddet bakıştıklarını görüyoruz, Dark STG ona yumruk atıyor! Hayır, Jay blokladı! Karşı yumruk! Afallayan D-STG, iplere kadar savruluyor, Jay onunla birlikte gidiyor ve onu karşı tarafa doğru ittiriyor. D-STG iplerden sekiyor ve LARIAT! D-STG yere yığıldı! D-STG yerde hareketsiz bir şekilde uzanırken... Jay onu yerden kapıyor, tüm gücüyle kaldırıyor ve dizinin üstüne yerleştiriyor. Swinging Reverse STO pozisyonu bu, ya da Blade Runner... Ya da Sister Abigail? Jay'den Blade Runner–

1vz2nms.jpg

STG gözlerini açtığında bambaşka bir ruh haline bürünüyor! Direkt olarak eliyle Jay'in boğazını kapıyor, onu sıkıyor, sıkıştırıyor. Jay'in 30 dakikalık maç çıkarmışçasına terlemeye başladığını, kıpkırmızı olduğunu ve anlından damarların çıktığını görüyoruz! D-STG, karşısında Bray'ı görmüş gibi hareket ediyor, Blade Runner pozisyonuna alınmak onu bu ruh haline sokmuş olmalı! Kısa süre içerisinde D-STG'nin doğrulduğunu ve tam olarak ayakta durduğunu görüyoruz. Son hamlesini gerçekleştiriyor ve hamlesini yapıyor! VAE VICTIS! Vae Victis geldi! Jay'in harika giden debut'u bir kabusa dönüyor adeta! D-STG'nin tek ayağını rakibinin üzerine koyduğunu, hakemin eğilerek ring matına vurmaya başladığını görüyoruz. Seyirciler de hakemle birlikte sayıyorlar, 1... 2...

3!

Kazanan: Dark STG

5cxo8on.jpg

Bu maçı kazanan Dark STG oldu! Kendisinin bu maçı kazandığına dair anons geçilirken, hakem onun elini tutmaya ve havaya kaldırmaya çalışıyor ama bu girişim D-STG tarafından keskin bir şekilde reddediliyor. Ekran iki bölüme ayrılıyor, maçın tekrarı veriliyor. Diğer taraftan şarkısı arka plandan çalınırken, kafasının arkasını tutarak yaşadıklarını tekrardan gözden geçiren D-STG var. Onun, Jay'in ringden hakem tarafından çıkarılışı ve görevliler tarafına arka alana götürülüşünü seyrederken, arenanın değişik noktalarında yer alan hoparlörlerinden şiddetli seslerin gelmeye başladığını işitiyoruz. Hızlı nefes alıp-verme, vücuda darbe sesleri... Birileri çarpışıyor gibi, kavga eden iki insandan gelen sesleri andırıyor bu sesler. D-STG bu seslerin anlamını tam olarak çözemiyor, nitekim prodüksiyon ekibine ne olduğunu soruyor.

X: Burası… Güneyin kalbi. Çürümüş bir kalp. Burada sadece gerçek olan kalır. Karanlığa karşı zayıf olan… Toprağa gömülür (Yumruk atma, üstüne de bir inleme sesi işitiyoruz).

6ltdlga.jpg

Bu diyalogları duyuyoruz fakat Titantron'a giren görüntü ile bu yaşananlar daha da belirgin bir hâl alıyor. Burası kimden geldiğini anlayamadığımız fakat ne söylediğini anladığımız sözde olduğu gibi: Güney. Güney'deyiz ve karşımızda PGW şampiyonu Bray Wyatt! Bray etrafına bakınırken, kamera yerde uzanmakta olan kişiye odaklanıyor. Bu D-STG'ye gerçekten de çok benzeyen, onun gibi kaslı, kara boyalı bir adam. Adeta D-STG'nin 'karanlık bir yansıması' diyebiliriz. Bray yaptığından zevk alarak konuşuyor ve ''İşte bu… Benim canavarım. Sen onlardan çok farklısın papatyam.'' diyor. Sonrasında yere eğiliyor ve ona yumruklar atmaya başlıyor, hırsını-öfkesini çıkartmış gibi değil; Headbutt'lar görüyor, izliyoruz! Yerdekinin hareketsizliğini gören Bray, onu kaldırıyor ve Sister Abigail yapıyor!

i6ovixk.png

Bray Wyatt: (Bir taraftan ayağa kalkıyor) Bunu görüyor musun STG? Senin karanlığın bu mu? Bu sadece bir gölge. Ben karanlıkla güreşiyorum, onun içinde boğuluyorum ve hâlâ gülüyorum (Kahkaha atıyor)! Bir saniye, anlayamadım fanilerim... (Kendisini görüntüleyen kameralar dikkatini çekiyor) Nasıl yani? Bu, bu sen değilsin Steve. Neyle savaşıyorum böyle? Bu bir yanılsama mı? Hayır, hayır... Birileri benimle oyun mu oynuyor? (Yere eğiliyor, yüzü boyalı adamın yüzünü temizliyor ve bunun o olmadığını anlıyor) Bu inanılır gibi değil! (Yüzü ekşiyor, bir ağlama ifadesi oluşuyor fakat kahkaha atmaya başlıyor) Karanlığın kapısında fısıldayarak onu hükmettiğine inanmaya devam mı edeceksin? Ben o kapıyı çoktan kırdım, içinden geçtim ve geri dönmedim. Ben karanlıkta boğuldum, çürüdüm, öldüm… Ve geri döndüm. Sen ise hâlâ kapının önünde dileniyorsun.

Kameralar bir anlığına arenaya dönüyor, D-STG kendisinin adeta figüranını kullanan Bray'e öfkeyle baktığını görüyoruz. Pür dikkat bir şekilde onu izliyor, ağzından çıkacak kelimeleri toparlıyor. Bray'e tekrardan dönüyoruz, bir şeyler anlatmaya devam ediyor.

rgn5fhg.jpg

Bray Wyatt: Ne istediğini deklare etmiştin, altınımda gözün var. O unvan… Sadece kas gücüyle kazanılmaz. O unvan… Korkunun ağırlığını taşır. Şampiyon olmak, kalabalıkları korkutmak demektir ve korku, yalnızca karanlığa boyun eğenlerin elinde bir silah olur. Sen daha korkunun yüzüne bakamıyorsun. Sen hâlâ o korkudan kaçıyorsun. Tekrardan aynı yere dönersen ne olacak Steve, 200-300 USD için basit oyun alanlarında şaklabanlık yapmaya devam mı edeceksin? (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Ben korkunun gözlerinin içine baktım. Bana gülümsedi ve ben onunla beraber güldüm. Sen hâlâ öfkeni bir silah sanıyorsun ama öfke… Yalnızca gözlerini kör eder. Öfken seni yanıltır STG. Seni yanlış yollara sürükler. Karanlıkla oynuyorsun ama onu anlamıyorsun. Ve bu… Seni zayıf yapıyor.

Bir müddet sessizlik oluşuyor, sonrasında son sözlerini kullanıyor.

5iwrawj.jpg

Bray Wyatt: Seni onlardan ayırmam, sakın ayrıcalıklı olduğunu hissettirmesin sana. En az diğer beşeriler kadar sıradansın. Sana kendini bir adım daha öne çıkarman ve istediği alman için fırsat sunacağım. Önümüzdeki hafta, Saturday Night's Main Event'te, benimle buluş. Karanlığın gerçek sahibini göreceksin. Bana karşı ringe çıkacaksın ve orada anlayacaksın ki bu yalnızca bir maç değil… Bu bir ruhun sınavı. Eğer beni yenemezsen… Unvanın değil, adının bile bir önemi kalmayacak. Kara Kitap’ındaki her sayfa yanacak ve senin gölgen… Tamamen yok olacak. Ama eğer karanlığa boyun eğmeyi başarırsan, gerçek korkuyla yüzleşebilirsen… Belki o zaman, gerçekten ‘Dark’ olmanın ne demek olduğunu öğrenirsin. Belki o zaman… PGW Championship maçına çıkmanın ağırlığını taşıyabileceğini gösterirsin. Ama şunu bil… Ben seni bekliyorum ve karanlık, her zaman sahibine geri döner. Cumartesi… Karanlık eve dönecek. Benim ellerimde. Babana gel.

7a850003080071e37a60773901512b35d7f9dbbb_hq.gif

DERP!

4fibvwv.png

Titantron'daki görüntüler bununla birlikte kayboluyor. Bir taraftan D-STG'nin onaylar nitelikte kafasını salladığını görüyoruz, diğer taraftan önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Saturday Nights Main Event şovunda gerçekleşecek maçın grafiği ekrana geliyor. D-STG bu maçı kazanırsa, SummerSlam'de PGW Championship'in ortada olduğu bir maça çıkmaya hak kazanacak. Bu yaşananların, konuşmaların sonrasında kameralar kapanıyor ve kameralar kapanıyor.

4hioqql.gif

U9vBpCM.png

Randy Orton'ı odasında görüyoruz. Kendisinin keyfi hiç olmadığı kadar kaçık. Bir süre sonra ayağa kalkıyor ve gerginliğini atmak üzere ısınma hareketlerine başlıyor. Birkaç saniye sonra odasının kapısı açılıyor ve Orton aniden kafasını çevirip giren adama bakıyor. Bu adam...

eLkuf3J.png

Bu John Cena! Hiçbir şey demeden kendine bir sandalye çekiyor. Bunun üzerine Orton da tekrardan oturuyor.

John Cena: Buraya neden geldiğimi biliyorsun.

Randy Orton: Emin ol bilmiyorum John. Ne senin istediğin hakkında, ne bu şirket hakkında ne de kendim hakkında bir şey bilmiyorum. Bak... Toparlayamıyorum. O yüzden kendi meselelerin için bir çeşit yardım istiyorsan sana bunu veremeyeceğim.

John Cena: Yardım mı? Beni tanımıyor gibi konuşma ve şu tribini bırak Randy. Swerve Strickland için senden yardım istemeye gelmedim. O ve onun gibilerle nasıl başa çıktığımı en iyi senin bilmen lazım. Buraya geldim çünkü geçen hafta olanları gördüm. Haftaya Swerve ile olan işim bittikten sonra ilk işim "doğru tarafta yer almak" olacak. Eğer bana ihtiyacın olursa, orada olacağımı bilmeni istedim.

Cena kalkıyor ve arkasını dönüp odadan ayrılmaya yelteniyor ancak...

Randy Orton: Cena!

Orton ona seslenince Cena kafasını duruyor ve Orton'a yaklaşıyor. Orton'a elini uzatıyor! Orton ise...

awBoC_.gif

Cena'nın elini sıkıyor ve ona bol şans diliyor. İkili birbirine sarıldıktan sonra Cena odadan ayrılıyor ve koridorda ilerlemeye devam ediyor. FAKAT BİRİSİ ONU ANİDEN KENDİNE ÇEKİYOR!

01-prince-nana-2-696x383.jpg

Prince Nana: HEY JOHN! NABER?

LOW BLOW KICK! AMA BUNU ARKAYA SAKLANAN SWERVE YAPTI! ŞİMDİ GERİ GERİ GİDİYOR VE HOUSE CALL! Cena tam anlamıyla yerde.

FpZlzzu.png

Swerve Strickland: Oh, ponçik ihtiyarım benim... Demek haftaya bize bir maç ayarladın. Teşekkür ederim John. Bana WrestleMania'daki sonucun rezilliğini insanlara unutturma şansı verdiğin için minnettarım. Emin ol her bir zerremle sana bunun karşılığını vereceğim. İşte o zaman PGW denilen bu yerin kimin evi olduğunu çok iyi anlayacaksın.

Strickland ve Nana gülerek oradan ayrılırken ringe dönüyoruz.

4hioqql.gif

fi0bk48.jpg

Arka alandan gelen kişi, Will Ospreay! PGW World Television şampiyonu Will burada! Kendisinin arka alandan gelmesi ile dumanlarla birlikte Pyrolar yükseliyor! Güzel bir gösteri ile geliyor Will. Stage'nin tam orta noktasında durarak kemerini tutuyor, sonrasında kollarını yana doğru açıyor ve kendisini sevgiyle karşılayan seyircilere bakıyor. Bunun sonrasında ringe doğru ilerlediğini görüyoruz. Kısa süre içerisinde ringe varan Will, çelik basamaklara yöneliyor ve onları teker teker çıktıktan sonra kendisini ringin Apron'unda buluyor. Apron'da kısa bir süre ilerledikten sonra iplerin arasından geçiyor ve ringin içerisinde buluyor kendisini. Direkt olarak köşeye giden ve Second-rope'a çıkan Will, belinde duran kemeri çözüyor ve havalandırıyor! Bununla eş zamanlı olarak Cheer'ların yükseldiğini fark ediyoruz. Will oradan indikten sonra kemerini beline takıyor, iplerin arasından kendisine uzatılan mikrofonu alıyor ve ringin ortasına yerleştikten sonra elindeki mikrofonu ağzına doğrultarak konuşmasına başlıyor.

3bfzol9.jpg

Will Ospreay: Bu gece enerjinizi hissedebiliyorum bruv! (Seyirciler onu alkışlarken ve 'Ospreay! Ospreay!' diye tezahürat atarken, Will devam ediyor) Beni bu kadar güçlü kılan etrafımda topladığım insanlar, sizler olmalısınız; desteğiniz için teşekkür ederim! (Cheer) Fazla uzatmak istemiyorum, neden burada olduğumu ifade etmem gerekiyor. Geçen hafta... Ah, geçen hafta The Broken Hardys'e ne olduğunu gördünüz, değil mi? Yıldönümü şovunda bana yaptıklarından sonra, onların öylece altınları almalarına izin verecek değildim. Bilinmesi gerekiyor ki, bu benim için bir görev değil. Jeff'in adını ağzıma aldığımda, içimde bir yanık kokusu yükseliyor. (Bir süre duraksıyor) Ah, tamam, bunu onun kullandığı maddelerle alakalı söylememiştim. İnanın, onca yaşanan karmaşanın ardından Prestige Grand Wrestling'in tekrardan bir uyuşturucu-eroin pazarı muamelesi görmesini istemem! (Gülüyor) Aramızdaki hikaye, sadece bir maçın hikayesi değil adamım; zamana yayılmış bir hesaplaşma. Laflarla, yumruklarla... Maçlara çıktık, birbirimizin gözlerindeki ışığı söndürmeye çalıştık; ama hâlâ, bu kadar zaman geçmiş olsa bile, birbirimize hesap veriyoruz. Geçen hafta yaptığım şey... Bu, benim için bir intikamdan öteydi. Bu, geçmişin zincirlerini kırmaktı. Artık senin gölgende hapsolmuş çocuk değilim, hayatımın daha fazla karanlıkta geçirilmesine göz yumacak birisi değilim. Jeff... (Agresifleşiyor, sesi iyice yükseliyor) I AM AN ASSASSIN... I AM THE AERIAL ASSASSIN! I AM THE COMMONWEALTH KINGPIN! I AM THE SKY KING! I AM THE BEST WRESTLER IN THE WORLDI AM WILL OSPREAY, AND I CARRY THIS RING, THIS ARENA, AND THIS PGW WORLD TELEVISION CHAMPIONSHIP ON MY BACK!

Seyirciler bu sözlerin ardından ayağa kalkıyorlar ve bağırmaya başlıyorlar, arena bu sözlerinin tamamlanmasının ardından daha yoğun bir hâle geliyor. Herkes bu sözlerin gazını alıyor tabiri caizse, Will kendisine yöneltilen pozitif reaksiyonları bir süre gözlemliyor, izliyor. Araya bir müddet giriyor, bunun sonrasında Will konuşmasına kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor, seyirciler tekrardan dinleme haline geçiyorlar.

kh4d619.png

Will Ospreay: Yo, bana bak Jeff! Zaman bana büyük bir ders verdi: Efsaneleri yenmek asla yeterli olmaz, onları tarihin tozlu sayfalarına gömmek gerekir! Seninle her karşılaşmamızda, içeride her zaman yarım kalan hikaye, tamamlanmamış bir şey olurdu. Bu sefer, hayır, eksik kalan hiçbir şey olmayacak! Bu kez, sonu bir türlü gelmeyen bu hikayenin son cümlesini ben yazacağım! PGW World Television Championship omzumda parıldarken, onun ağırlığı bile içimdeki hırsı susturmuyor, aksine beni daha da ateşliyor. İnsanların aramızda yaşanan birçok olayın etkisiyle bize odaklanıyor, bu sefer de öyle olacak; dünyanın gözü, biz seninle son bir kez daha çarpıştığımızda ringin üzerinde olacak. Milyonlar ekranları başında hızlanan nefes alışverişlerini kontrol etmeye çalışırken, ben senin bir daha karşıma çıkamayacak kadar kötü kondisyonda olduğundan ve ezildiğinden emin olacağım! Yaklaşan bir fırtına var, bunu görmemek imkansız. Zamanın ve gidişatın bizi tekrardan karşı karşıya getireceğini biliyorum. Seninle aramızda olan bu defteri kapatmak için çok az zaman kaldı ve o an geldiğinde, seninle olan tüm yarım kalmış anılarımızı tarihe gömeceğim, kalabalığın çığlığı arasında finali yapacağım!

Kalabalıktan sesler bir kez daha yükseliyor! Destekler yöneliyor, pozitif reaksiyonlar alıyor Will. Bekliyor, izliyor. Bu sefer bekleme hali daha kısa sürüyor çünkü şovu arenadan takip eden izleyiciler, reaksiyon işini bu sefer daha kısa tutuyorlar. Will ise nihayetinde konuşmasına kaldığı yerden devam ediyor, elinde duran mikrofonu ağız seviyesine kadar kaldırdıktan sonra onu ağzına doğru tutarak.

rl7hy5u.jpg

Will Ospreay: No, no, no! Bunun için daha fazla beklemeyeceğim! Jeff! Gel, bu işi bir kez daha yapalım, ama bu kez, son kez!

Will mikrofonu tüm gücüyle yere fırlatıyor! Belinde takılı duran kemeri çözüyor ve havaya kaldırıyor, Stage'ye doğru dönük bir şekilde. Arena çığlık çığlığa kalıyor, hem de daha önce hiç kalmadığı kadar. Will'in gözlerindeki öfkeyi rahatlıkla seçebiliyoruz, Jeff'le olan işi henüz bitmemiş. Kemerini ortaya koyuyor, Jeff'i yüzleşmeye çağırıyor bu şekilde!

lernrdv.png

Arenadaki bekleyiş her geçen an, daha da heyecanlı bir hâl alıyor lakin işin sonunda gelen-giden olmuyor. Will uzun bir süre, sabırla beklediği Jeff'i getirmeyi başaramıyor. Seyirciler bunun hayal kırıklığını hissederken, Will ise bunu Jeff'in korktuğuna yorumluyor gibi görünüyor. Kaşları çatık ama bir taraftan da sırıtıyor da. O da bu duruma karşı ne hissetmeli bilmiyor olsa gerek, duygular karışmış olmalı. En sonunda gitmeye karar veriyor, Will daha fazla beklemek istemiyor; iplere doğru yöneliyor ve iplerin arasından geçerek ringi terk ediyor–

6uxwxzn.jpg

Bir saniye, ışıklar titriyor ve sonrasında da aydınlatma şiddetleri azalıyor. Bu durum Will'in duraklamasına, durmasına ve hatta ringin ortasına tekrardan dönmesine yol açıyor. Onun ring ortasında konumlanmasının hemen sonrasında Titantron'a bir görüntünün girdiğini görüyoruz. Will tam konsantre bir şekilde oraya bakıyor. Ekranları başında şovu takip eden izleyiciler için ekran ikiye bölünüyor, bir yarısında Will varken; diğer yarısında sandalye üzerinde sallanmakta olan birisi var. Omuz seviyesine kadar görebiliyoruz kendisini, dolayısıyla kim olduğunu tam olarak seçemiyoruz. Sallanıyor, sallanıyor, sallanıyor. Bir süre sonra kamera açısının genişliyor. Bunun sonucunda karşımızda sandalye üzerinde sallanan kişinin kim olduğunu da seçebilir hâle geliyoruz.

146zhfi.jpg

Bu Jeff Hardy! Jeff Hardy karşımızdaki! Bir sandalye üzerinde oturuyor, sallanıyor. Etrafına bakılacak olursa, kendisinin bir çocuğun odasında olduğunu söyleyebiliriz. 90 sonu, 2000 başlarındaki güreşçilerin posterlerinin asılı olduğu, eski nesil konsolun olduğu bir genç odası burası. Duvarda olan posterleri görüntüleyen kameramızın, objektifine bir görüntü de giriyor. Bir fotoğraf, içerisinde ise ufak bir sarışın çocuk. Bu fotoğrafın üzerinde bir müddet durulması ile bu fotoğrafın sahibini de çözebiliyoruz, bu Will'in küçüklüğüne ait bir fotoğraf. Peki bu fotoğrafın, bu odanın duvarında ne işi var? Seyirciler bu sorunun yanıtını kendi zihinlerinde bulmaya çalışırlarken, ring içerisindeki Will öfkesinden deliye dönüyor! İpleri tekmeliyor, ringin içerisinde dönüyor, ipleri tekmeliyor. Turnbuckle Pad'lerini söküyor ve onları da sağa-sola fırlatıyor! Bu evin, Will'in ebeveynlerine ait bir ev olduğu yanıtı yalnızca kendisinde var çünkü! Burası, Will'in anne-babasının kaldığı ev!

i67srnp.jpg

Jeff Hardy: Ospi, deliye dönüyorsun, huh? Seni görebiliyorum, huh, şu ev kokusunu alabiliyor musun? Bu tahta kokusu, duvarlara sinmiş eski anıların ağırlığı... (Derin bir nefes alıyor, gözlerini kapatarak) Burası senin yuva dediğin yer (Arenadaki sesler yükseliyor), annenin-babanın hatıraları... Kafanın içi karmakarışık, gözlerin alev alır gibi 'bruv'. Şşş, sakin, derin bir nefes al... Bu gece omzunda duran kemerinle, PGW World Television Championship'le dans etmiyorum çünkü Havering'in taş sokaklarındayız ve ben o şansı pas geçiyor, tepiyorum. Ama gelecek hafta, The Family'nin 'Saturday Nights Main Event' özel etkinliğinde, o şansı seve seve kullanacağım! Önce biraz etrafı gezmem lazım, buradaki her küçük anıyı senin yüzüne fırlatmak için (Kıkırdıryor deliler gibi).

syucjfe.jpg

Jeff yerinden kalkıyor, odanın duvarlarını incelemeye başlıyor. Duvardaki güreşçi fotoğraflarını görüyor, ellerini o fotoğrafın üzerine koyarak geçiyor. Dolaşmaya devam ediyor ve artık Will'in fotoğraflarının olduğu bölüme geçiyor. Will'in hayatında gittiği ilk güreş etkinliği, fotoğrafı inceliyor ve kafasını sallıyor. Diğer tarafa geçiyor, Will'in ilkokulu bitirdiği gün. Jeff bu fotoğrafı beğendiğini söyleyerek odayı kurcalamaya devam ediyor. Will'in mezuniyet fotoğrafı, yanında ailesi var. Jeff kaptığı bu fotoğrafı, çerçeveden çıkartıyor ve yırtıyor! Ekranın diğer yarısındaki Will çıldırıyor! Ring içerisindeki şiddetini, cinnetini ilerletiyor! Jeff fotoğrafları yırtmaya devam ediyor, Will'in ailesiyle olan bütün fotoğrafları paramparça ediyor! Acımıyor, Will'in anılarına, kıymetlerine acımadan bu fotoğrafları imha ediyor!

Jeff Hardy: Oh, odan gerçekten rahatladı Will. İnan, bu kadar eski anıları zihninde canlı tutarak zihnini 'gölge'liyorsun. Sana iç mimarlık danışmanlığı yapmaya devam edeceğim.

hodiedj.jpg

Jeff odayı kurcalamaya devam ediyor, Will'in oyun oynadığı eski bilgisayarı kurcalıyor, aradığını bulamayıp yönünü değiştiriyor. Çekmecelerini karıştırıyor, her beğenmediği şeyi sağa-sola savuruyor öylece. Bir noktada, Will'in günlüğüne denk geliyor. Birkaç sayfasını kurcalıyor, okuyor. Hızını alamıyor, etrafı kurcalamaya, dağıtmaya devam ediyor fakat en sonunda, gözüne raf çarpıyor. Rafın üzerinde çarpan altınlar... Jeff büyülenmiş bir şekilde o noktaya bakıyor. Kamera o noktaya döndüğünde, rafın üzerinde; Will'in ebeveynleri tarafından koyulmuş bir kemerin yer aldığını görüyoruz. Bunlar hatıra niyetine koyulmuş PGW Kemerleri... Jeff gülüyor, gülerek o kemerlere uzanıyor ve yanında bulundurduğu poşetin içerisine alıyor bu kemerleri.

Jeff Hardy: Bunlar benimle gelmeli! (Şiddetli bir ses geliyor) Hey, noluyor, oradaki kim?

1wa07il.png

Jeff direkt olarak poşetiyle birlikte odayı terk ediyor ve temkinli adımlarla sesin geldiği yere gidiyor... Jeff sesin geldiği yere gittikçe, bu sesin yaşlı bir erkek sesi olduğunu anlıyoruz. Will bu sesin sahibini çıkartmış olmalı ki, daha da deliye dönüyor! Jeff sesin geldiği ortamda, burası evin salonu. Jeff bu şekilde bir sesi işitmiş olmanın gerginliğini anlatıyor karşısındaki kişiye. Kamera, Jeff'in tam da karşısında konumlanıyor ve Jeff kameranın merceğine bakarak, sanki Will tam da karşısında duruyormuş gibi konuşuyor. Pis bir şekilde gülerek konuşuyor, anlatıyor manzarayı.

Jeff Hardy: Merak etme, annen evde değil. Babana da zarar vermedim, sadece uslu durması için canını acıtmayacak şekilde koltuğa bağladım. (Kameranın dibine girerek fısıldıyor) Kanseri atlatmış bir adama zarar vereceğimi düşünmüyorsun değil mi William? Bu kadar çıldırmış olamazsın! (Hayal kırıklığı yaşamış bir ifade ile bakarak konuşuyor) Ama bu eve zarar verebilirim, haftaya görüşürüz eski dostum!

lu8yksi.png

Jeff sımsıkı bir şekilde bağlanmış bir vaziyette koltukta oturulan Will'in babasının yanına geçiyor ve onunla birlikte oturuyor. Bu yaşananların ardından kameralar kapanmıyor, şov da son bulmuyor çünkü olay yerine intikal eden bir ismin daha olduğunu görüyoruz, bu Jeff'in kardeşi olan Matt'ten başkası değil! Çıldırmış bir şekilde kahkaha atarak evin içerisinde hızla ilerleyen Matt'ın, etraftaki her şeyi hunharca dağıttığını görüyoruz! Salon onun hızını alamıyor, Will'in odasına geçiyor ve orayı dağıtmaya devam ediyor. Kendisinin etraftaki her şeyi tanınmayacak hâle getirirken bir şeyler söylediğini de işitiyoruz.

Matt Hardy: HAHAHAHAHAAHAHAHA! Bak buraya, Will! Senin o küçük mUUUUUUutlu dünyaAAAAAAAn... Artık toz dumaNNNNNNn! Şu çekmecelere bak, çocukluk hayallerin mi saklı buralardAAAa? Hepsi yalaNNNNNn! (Dolabı deviriyor) Bu poster mi seni yıIIIIldız yaptı sandın? YırtıYYYYYyorum işte! Geçmişin bizim oyun alanımMMMMız şimdi, bu EEEev bizim lunaparkımızZZZ (Çıldırtan kahkahasını atıyor)!

İçeriden gelen sesler karşısında harekete geçemeyen sadece tüm gücüyle 'Yapmayın!' diye haykıran, çaresiz bir baba var. Will çıldırmış bir şekilde ringi terk ediyor ve koşarak arka alana doğru gidiyor. Bu yaşananların ardından şov kapanması için bir sahneye giriyoruz.

4hioqql.gif

rowt33y.jpg

Kameralarımız açıldığında bir asfaltın yol kenarında öylece yürüyen Stacks'i görüyoruz. Sahne girdikten sonra çok geçmeden telefonu çalıyor ve telefonu açtığında telefonun ucunda PGW Originals'ın üçüncü adamının sesini değiştirterek konuştuğunu anlıyoruz.

Üçüncü Adam: Nereye gittiğini biliyorum.

Bu sözün üstüne Stacks bir süre duraksayıp bekliyor. Telefonun ucundaki PGW Originals'ın üçüncü adamı montajlanmış sesiyle konuşmaya devam ediyor.

Üçüncü Adam: The Family bu küçük sırrını biliyor mu?

1nulgvl.jpg

İyice gerilmeye başlayan Stacks, çaresizce etrafa bakıyor.

Üçüncü Adam: Merak ediyorum, Don ya da diğerleri bunu öğrense sana nasıl tepki verirlerdi? Bu uçsuz bucaksız asırlık Aile'den, milyonlarca mirastan ve sayısız şöhretten... Cinsel tercihin yüzünden men edi-

Channing ''Stacks'' Lorenzo: Söylediğin hiçbir şey doğru değil.

Üçüncü Adam: Dün gece Don'dan habersiz bir bara girdin ve partnerinle birlikte Pario Otel'e doğru yol alıp resepsiyondan 16 numaralı odayı ayırtıp birlikte o odada-

Channing ''Stacks'' Lorenzo: Bunlar deli saçması. Kimi bunlara inandırabileceğini sanıyorsun? Aile-

Üçüncü Adam: Aile.

Channing ''Stacks'' Lorenzo: Aile?

Üçüncü Adam: Aile. Hep siz mi yapacaksınız?

e2oomap.jpg

Channing ''Stacks'' Lorenzo: Bunların hiçbirini dinleyecek vaktim yok.

Üçüncü Adam: O halde izleyecek vaktin olur.

Channing ''Stacks'' Lorenzo: Ne?

Üçüncü Adam: Seni kendime ayırdım. Lorenzo. Seninle gerçekten çok güzel vakitler geçireceğiz. Bakalım büyük büyük dedelerin Aile'de senin gibi bir oğlan olduğunu öğrendiklerinde sana ne-

Channing ''Stacks'' Lorenzo: Senin-

Üçüncü Adam: Sakın söyleme, yoksa inanırım! Fakat beni iyi dinle, senin bana "senin" diye başlayan bir cümle kurma şansın sıfır oğlum. Çünkü sen, bana hiçbir şey yapamayacaksın.

Channing ''Stacks'' Lorenzo: Sen... Kimsin?

Üçüncü Adam: Yükseklerde uçabilen biri.

cc9zwrf.jpg

Telefon Stacks'in yüzüne kapandığında sokağın ortasında öylece çaresizce kalıyor ve gökyüzüne doğru bakmaya başladığında o karanlığın içinde beyaz bir kuş görüyor. PAYBACK #77, bu görüntüyle son buluyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟕𝟕: "𝐴𝑖𝑙𝑒"
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025
All Rights Reserved

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi