WWE'nin Tease Edip Hiç Bir Şey Yapmaması

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
images-4.jpeg

Bildiğiniz üzere Wade Barrett ve Drew McIntyre RAW şovunda gerginlik yaşamıştı, Herkes WrestleMania da maç beklerken WWE yapmadı.

065_SD_04042025HM_31386-28eb147add784dc0342c43001769edd0.jpg

Nick Aldis ve Randy Orton'a da herkes WrestleMania da maç beklerken WWE yine yapmadı.

images-5.jpeg

Corey Graves'in 2022 yılında temize çıktığı haberler vardı fakat yine geri dönmedi.

Sizce WWE neden tease edip yapmıyor?​

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Bir şovun yazar ekibiyle gelecek haftanın yazar ekibinin aynı olduğuna inanmıyorum. Muhtemelen sürekli başkasına paslıyorlar haliyle sürekli ağırlık verilen olay değişiyor (ana kemerler dışı) böyle böyle zamanla bazı şeyler hiç yaşanmamış muamelesi görüyor. Bunun gerçek olduğuna çok eminim ama kanıtım yok.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
- Wade Barrett güreş işini WWE'den ayrılırken kafada bitirdi. Ufak tefek tease durumları gerginlik düzeyi korumak için atılır ortaya, bence bu da onlardandı.

- Orton vs. Aldis yapılmaması gerçekten saçma sapan bir bağlama işiydi. WWE nedense bu tip konularda çok çekingen davranıyor. Koca şirket J&J Security sonrası doğru düzgün agent güreştirmedi. Sonu maça bağlanabilecek bir işi dümdüz GM vs. atarlı güreşçi gibi işlediler.

- Graves'e de kesin "sen çok iyi spikersin o yüzden güreştirmicez seni ya" demişlerdir. McAfee 8394759834 tane feuda girdi spiker olmasına rağmen, şu herife 1 tane bile doğru düzgün bir şey yazılmadı.

Özellikle son iki madde dümdüz tembellik gibi geliyor bana. Klasik WWE.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi