Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WWE'in bazı isimlerin o düşündükleri isim olamayacağını ne zaman kavrayacağını merak ediyorum, maalesef Valkyria'da onlardan biri. Boşuna ıkınılıyor, aldığı her screen-time daha iyi değerlendirilebilir gibi geliyor bana.
WWE'in bazı isimlerin o düşündükleri isim olamayacağını ne zaman kavrayacağını merak ediyorum, maalesef Valkyria'da onlardan biri. Boşuna ıkınılıyor, aldığı her screen-time daha iyi değerlendirilebilir gibi geliyor bana.
Baba tüm kadınlar kemeri Chelsea Green'e diyoruz başka da bir şey demiyoruz ya. Şaka bir yana ben Valkyria'nın ileride temel taşlardan birisi haline gelebileceğini düşünmüyorum ya onun için fazlaca şey eksik gibi geliyor. Belki böyle hissettirilmesinin sebebi de dediğin gibi memleketçilik ayağına takım arkadaşı Becky gelip çok kısa sürede ihanete uğrayıp kalan sürede de ona yenilmesi olabilir bilinemiyor tabi baba.