Cody Rhodes'tan WWE Savunması

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

WWE'nin bu sene Night Of Champions için Suudi Arabistan'a gitmesi hakkında:

"Bu, hayran kitlemize karşı bir sorumluluk. Olumsuz olmak istemiyorum ama Demokrat, Cumhuriyetçi, ılımlı ve insanların kimi desteklediği konusunda bir 'yakalama kültürü' olduğunu söyleyebilirim. Bunların hiçbiri kimseyi ilgilendirmemeli; çünkü bizim işimiz şovumuzun gittiği yere, yani tüm dünyaya gitmek ve umarız insanları bir araya getirmek. WWE tarafsız bir marka. Şovun gittiği yere gidiyoruz. WWE ile Suudi Arabistan'a gittiğinizde en çok göz açıcı anlardan biri, şovda, buluşmalarda veya otelin dışında hayranlara baktığınız zamandır; memleketlerinde WWE'ye aç olanlar, Avrupa'da aç olanlar ve tüm dünyada aç olanlar arasında büyük bir benzerlik var. Özellikle çalkantılı zamanlarda gidebildiğim için çok onur duyuyorum."

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Yıllardır WWE’nin Arabistan’a gitme politikasını yanlış buluyorum ama allem ettiler kallem ettiler koca bölgeye bir şeyler öğretebildiler. Pilavı eliyle yiyen bedeviler Randy Orton giriş müziğini ezberden okumaya başladı. WWE ve Erman Yaşar sayesinde ülkeye medeniyet gelmeye başladı.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Özellikle kadınların orada maça çıkabiliyor olmaları oradaki halk için çok ilerici bir olay. Lakin kanlı para ikiyüzlülüğü öyle kolay unutulacak iş değil.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi