- Konular
- 135
- Beğeni sayısı
- 2,088
- PG Nakit
- 655
Ogawa'nın Bozilla'nın evi Almanya'ya dönme bahanesiyle yolladığı Bozilla'nın bir anda Stardom'da gözükmesi hakkında açıklamaları:
"Duyurudan birkaç gün önce eve dönmek istediğini söyledi. Ailesinden birinin hasta olduğunu ve onunla ilgilenmesi gerektiğini belirtti. Ama önce Amerika'ya gitmiş, değil mi? Amerika'daki maçından sonra Almanya'ya döndüğünü düşünüyorum. Yurt dışında (Amerika dahil) güreş yapmayı planladığını hissettim."
Rossy Ogawa'nın Bozilla'nın Marigold'a geri dönme planları olup olmadığına dair açıklaması:
"Hayır, hayır. Yoktu. Ama belki bir gün başka bir fırsat olursa diye konuşmuştuk. Sözleşme? Sözleşmemiz yoktu. Ancak vizesinin süresinin dolmak üzere olduğu zamana denk geliyordu, bu yüzden bizim açımızdan onu kullanmıştık, ya da daha doğrusu, yeterince faydalandık. Aslında şaşırtıcı bir şekilde, seyirci çekme açısından etkili bir güreşçi değildi (gülerek). Başka organizasyonlarda (yurt dışında veya Japonya'da) yer almasıyla ilgili konuşmalar da olmadı. Olmadı ama elbette, olan buydu."
"Yabancı güreşçiler böyle çalışır, bir bölgede işlerini bitirdiklerinde bir sonrakine geçerler. Bu yüzden pek bir şey düşünmedim. Eninde sonunda bir yerde ortaya çıkacağını varsaydım. O yer STARDOM bile olsa. Yine de, oldukça hızlıydı diye düşündüm (gülerek). Ayrıca menajeri olarak babası (Ulf Herrman) var. Babasının niyetleri ya da stratejileri gibi birçok etkenin devrede olduğunu düşünüyorum. Artık STARDOM'un onu nasıl kullanacağına bağlı. Kendini gösterme şansı mı? Evet. Bizimle oldukça sert maçlar çıkardı, bu yüzden umarım güreşçiler sakatlanmaz."
Rossy Ogawa, Mayu Iwatani'nin Marigold'a katılmasıyla Bozilla'nın STARDOM'a geçişinin ilişkili olup olmadığı hakkında:
"Bu ne bir kapma meselesi, ne de bir takas. Iwatani’nin bize katılmasının (Bozilla'yla) hiçbir ilgisi yok. O ayrı, bu ayrı mesele."
Taro Okada, STARDOM'un Bozilla'yı kadrosuna katma süreci hakkında:
"Hem Suzu’nun hem de Bozilla'nın STARDOM'da güreşmek istediğini duydum. Bu yüzden başka bir organizasyonla sözleşmesi olup olmadığını kontrol ettik. Marigold'dan ayrılmıştı ve GCW, AEW ya da EVE ile özel bir sözleşmesi yoktu. Yoyogi etkinliğine tekrar geldiğinde, kendisine düzenli olarak güreşmek isteyip istemediğini sorduk ve o da kabul etti. Yani bizim tarafımızdan bakıldığında, onu kapmadık. Yine de dışarıdan bakıldığında öyle görünebilir. Zamanlamaya bakılırsa, bu olay Mayu-san ayrıldıktan sonra gerçekleşti, bu yüzden bir takas gibi görünmesi kaçınılmaz. Benim bakış açıma göre, Mayu-san ile düzgünce konuştuk ve STARDOM ile Mayu-san arasındaki sözleşmeye uygun şekilde ayrıldı. Ama yine de, insanların bu konuda çeşitli şeyler söylemesi kaçınılmaz. Önemli olan şu ki, Bozilla geçmiş kariyerinden bağımsız olarak bizim kadromuzda görmek istediğimiz bir yetenekti. Öyle bile olsa, onu kadroya almaya karar verdiğimizde bu tür tepkilere hazırlıklıydık. Ancak bu süreci yasal yollarla düzgünce yönettik."
Bozilla'nın STARDOM'daki performansı hakkında:
“Beklediğimden daha detaycı ve dikkatli biri olduğu izlenimini edindim. Küçük şeylere şaşırtıcı derecede dikkat ediyor, takım partnerine önem veriyor ve hakeme sesleniyor. Başta onun güç odaklı bir güreşçi olduğunu düşünmüştüm ve STARDOM'da nasıl gelişeceğini merak ediyordum ama bu beni oldukça şaşırttı. Tabii ki gücü olağanüstü, bu yüzden herkes için bir tema ortaya çıktı: Bozilla'yı kim yenecek? 5★STAR GP'de de yer alacak, orada Bozilla'dan kim puan alabilecek? Bunu izlemek ilginç olacak ve bölgesel etkinliklerde ilk kez izleyen hayranlar için de kolay anlaşılır bir hikaye sunacak. İnanılmaz bir canavar imajı yaratıyor, bu yüzden bunun iyi bir şey olduğunu düşünüyorum.”
Son düzenleme: