PPV AEW All In: Texas Spoiler: AEW Unified Championship Match

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

İlk başta, Kazuchika Okada geldi, yanında Don Callis de bulunmaktaydı. Sonrasında Kenny Omega da geldi. Hazırlıkların ardından maça başlandı.

Winner Takes All: AEW Unified Championship Match
Kazuchika Okada (c–Continental) vs. Kenny Omega (c–International)

Don Callis bu maçta yorumcu koltuğundaydı. Başlangıçta klasik Collar and Elbow Tie-up ile başlayan mücadelede, iplere kadar ilerlediler ve Okada, göğse hafifçe dokunarak temiz bir şekilde bırakış yaptı. Ardından Omega aynı şekilde karşılık verdi. Okada divertikülite bir tekmeyle saldırdı, Kenny sert Chop’larla cevap verdi ama Rainmaker gözünü oymaktan geri kalmadı. Mücadele dışarıya taştı. Omega ringe geri döndüğünde Okada onu bir DDT ile karşıladı. Don Callis yorumcu masasından kalkarak Omega’ya gizlice saldırdı. Ardından Okada, Omega’yı İspanyol spiker masasının üzerine çıkardı ve orada bir DDT daha uyguladı.

Kota Ibushi, Omega’ya moral vermeye çalışırken, Kenny zar zor ringe döndü ama Okada’dan bir DDT daha yedi. Kenny bir Dropkick ile karşılık verip Okada’yı ring dışına yolladı. Üst ipten Missile Dropkick ve ardından iki sayılık tuş geldi. Ringin tepesinde pozisyon mücadelesi yaşandı, Omega dev bir Avalanche Fisherman Buster ile Okada’yı yere çaktı. Okada bir German Suplex sonrası Rainmaker denedi, Kenny kaçtı. Dragon Suplex, ardından Okada’dan tam isabet Dropkick geldi. Her iki güreşçi de yerdeydi. Okada, Kenny’nin divertikülitli bölgesine Gutbuster ile saldırdı. Ardından Diving Elbow ve Rainmaker hazırlığı geldi ama Omega V-Trigger ile cevap verdi.

Omega, Okada’yı Turnbuckle’a koyduktan sonra devasa bir Dragon Superplex yaptı. Yeni bir V-Trigger, ardından Tombstone Piledriver geldi ama Kenny pes etmedi. Croyt’s Wrath bağlandı, Okada yine kurtuldu. Don Callis hakem Bryce’ı ring dışına çekerek Pinfall’ı engelledi. Kota Ibushi, Rocky Romero’yu saf dışı bıraktı ve Aubrey Edwards koşarak geldi. V-Trigger geldi ama Okada kurtuldu. Her iki isim dizlerinin üstünde kafa kafaya geldi ve dirsekleşmeye başladılar. V-Trigger’a Dropkick, Ripcord’a Small Package karşılığı… YİNE YETMEDİ! Kazuchika Okada, Rainmaker ile maçı kazandı! Kazuchika Okada pinfall ile kazanarak AEW Continental Championship’ini korudu, AEW International Championship’i de kazandı ve AEW tarihinin ilk Unified Champion’ı oldu!

Kazanan ve Yeni AEW Unified Şampiyonu: Kazuchika Okada​

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Bu maça serinin açık ara en kötüsü olacak demiştim. Çoğunluğa göre harbiden böyle oldu xd. Şahsi fikrime göre ise 4ü geçti. Başta TK olmak üzere yazar ekibinin eline sağlık beni g*t ettiler. Maçta çok müdahale karşıtı değilim ama Don Callis'in maç sonundaki hakemi çekmesi falan olmasa veya Kota öküzün trene baktığı gibi maçı seyretmese çok daha iyi maç olurdu yani.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Maç beklediğinden kötüydü. Dışarıdan müdahale olması olayın içine etti özellikle. Kazanan isme sevindim ama. Umarım fazla uzun tutmadan birkaç aya bırakır kemeri.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Normalde müdahale bekleyemeceğimiz bir maçtı ama gelen müdahalelerle ring içi aksiyonu azaldı. Maçı beğendim. Belki yaşlarından ötürü belki de geceyi çalmamak için maçı bu seviyede tuttular. Eğer maç main event olsaydı çok başka şeyler izleyeceğimizden eminim

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Maç bittikten sonra nefesimi dışarı verdim ve "bu muydu yani?" dedim... Kimse New Japan'deki maçlar kadarını beklemiyordu zaten ama isminin ağırlığını, hakkını veren bir maç izlemeyi kesinlikle istiyorduk yani. Hem beklentilerin, hem de isminin ağırlığının altında kaldı maç. Hayal kırıklığı.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Maç iyiydi de tek sorun ismin ağırlığının altında ezildiler. Memnun muyum hayır, daha saglam tempolu bi mac bekliyordum ama bu adamlarda yaşlandılar artık kesin kabullendim. Maçtan önce kendimi avutuyordum biraz hala güzel mac çıkarabiliyorlar Omega vs. Gabe kidd / Okada vs. Ospreay gibi ama Gabe kidd çok genç Ospreay'de aşırı atletik. Yine de keşke yapılmasaydı denecek kadar kötü değildi çok şükür.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi