PPV AEW x NJPW: Forbidden Door 2025

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
SANADA’nın pop’una rağmen karşısına Jungle Boy’u koyan AEW, IWGP World Heavyweight şampiyonu Zack Sabre Jr.’un karşısına Kyle O’Reilly’i koyarlar. Mesele ZSJ ya KOR değil, bu isimlerin anlık momentumlarının uyuşmaması.
Forbidden Door'un olayı da bi nebze o değil mi? Random isimler eşleşiyor genelde.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Joe ile ZSJ'ın bitmemiş işi var, bir de Kidd, Ospreay'ı sakatladı, yüksek ihtimal olacak maçlar bunlar ha bir ihtimal champ vs champ olarak Hangman vs ZSJ yapadabilirler.
Zsj vs Ospreay her türlü daha iyi olur bence. IWGP kemeri için de yakışan bir maç olur. Sonuçta Joe'nun New Japan ile bir ilgisi yok, Osp'un var ama.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Joe ile Ospreay'ın yerini değiştirsen tam olarak bu olur gibi, ben bir de Finlay'ın karşısında White'ı görmek isterim, Hangman'ın karşısına Takagi verilebilir, bir de Okada vs Tanahashi daha olası bence Takeshita ile maçından, İngiltere pazarında ki son maçı olacak karşısına en büyük rakibini verirler.

Joe'ya ZSJ vermelerinin imkanı yok bence güncel durumda, İngiltere şovunda Ospreay/ZSJ yapma fırsatını tepeceklerini sanmıyorum. Finlay vs. White'e de çok fitim, hatta Hangman'den daha da özel bir maç olur BC hikayesi sayesinde.

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Joe'ya ZSJ vermelerinin imkanı yok bence güncel durumda, İngiltere şovunda Ospreay/ZSJ yapma fırsatını tepeceklerini sanmıyorum. Finlay vs. White'e de çok fitim, hatta Hangman'den daha da özel bir maç olur BC hikayesi sayesinde.
%100 katılıyorum.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Okada vs Swerve, Toni vs Athena duyuruldu. Hoşuma gittiğini söyleyemem, Okada vs Tanahashi, Toni vs AZM veya Syuri daha mantıklı olurdu. Bu ppvde AEW hikayelerini ilerletmemeli buna gerek yok. Şovu hala Tanahashi vs Ibushi, Ospreay vs Zsj maçlarını yaparak kurtarabilirler ama yapacaklarını sanmıyorum. Tony Khan sınıfta kaldı bu sefer.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Okada vs Swerve, Toni vs Athena duyuruldu. Hoşuma gittiğini söyleyemem, Okada vs Tanahashi, Toni vs AZM veya Syuri daha mantıklı olurdu. Bu ppvde AEW hikayelerini ilerletmemeli buna gerek yok. Şovu hala Tanahashi vs Ibushi, Ospreay vs Zsj maçlarını yaparak kurtarabilirler ama yapacaklarını sanmıyorum. Tony Khan sınıfta kaldı bu sefer.
Tony sınıfta kalmadı, G1 ile şovun tarihi çok yakın kullanabileceği NJPW isimleri kısıtlı gibi, Tana, ZSJ, Shingo dışında olmaz gibi NJPW'den adam. Sınıfta kaldı dediğin maçlar bile mükemmel.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi