PPV AEW All In: Texas Spoiler: AEW TNT Championship 4-Way Match

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Maçın tanıtım filminin sonrasından ringe ilk gelen isim Adam Cole oldu. Cole, hayranların her adımında kendisini desteklemesinin onun için ne kadar anlamlı olduğunu dile getirdi ve bunu asla unutmayacağını, bizleri sonsuza dek seveceğini söyledi. Daha fazla vakit almak istemediğini belirtti ve AEW'yi özel kıldığımız ve hayatını değiştirdiğimiz için herkese teşekkür etti. Kemerini ringe bıraktı ve veda ederek Paragon'daki arkadaşlarıyla birlikte ayrıldı. Ayrılmadan önce Daniel Garcia ile sarıldı ve ondan cesaret verici birkaç söz aldı. Bütün bu yaşananlar sırasında duygularına hakim olamadı. Daniel Garcia'dan sonra, Texas bayrağıyla birlikte Sammy Guevara geldi. Onu takiben, Dustin Rhodes ve son olarak Kyle Fletcher geldi ve maça başlandı.

AEW TNT Championship
Daniel Garcia vs. Dustin Rhodes vs. Kyle Fletcher vs. Sammy Guevara

Texas'ta seyirciden hiç tepki almayan Three Amigos hareketiyle Guevara başladı, ardından köşeye çıktı ama Garcia onu kesti. Dragontamer uygulamaya çalıştı fakat Fletcher onu ringin dışına çekti... APRON POWERBOMB! SAMMY'E DE BİR TANE! Kyle köşede Rhodes’un üstüne saldırdı, büyük bir tekme, ardından onu yakalayıp bıraktı çünkü Guevara'yı gördü... SAMMY’DEN DİVING ACE CRUSHER! Garcia, Guevara’ya bir Piledriver yaptı, Dustin Crucifix ile tuşa gitti... YİNE DE YETMEDİ! Danny art arda Choplar indirdi, Roll Over, Step-Through, ringin ortasında Dragontamer’ı bağladı! Dustin kontra ile Roll-up’a çevirdi... Dustin Rhodes, Small Package ile tuş ederek yeni AEW TNT Şampiyonu oldu!

Kazanan ve Yeni AEW TNT Şampiyonu Olan: Dustin Rhodes

Maç sonrası, Sons Of Texas'ın tamamı ringe gelerek Dustin’in zaferini kutladı. Sammy Guevara kısa bir an tereddüt yaşadı ancak sonunda mentoruna sarıldı.​

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Rezalet sonuç. Şovun en kötü sonucu muhtemelen.
Ben genel görüş aksine Dustin'in aidiyeti dolayısıyla bir TNT kemeri reignine çok mesafeli değilim, memleketinde plansız şekilde olması da özel oldu bir nevi.
Keşke WWE'ye gitseydi de şu anı görmeseydim. Şirkete yük olmak dışında hiçbir katkısı yok.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi