- Konular
- 1,221
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Adam Page, AEW All In Texas'ta Swerve Strickland’dan hâlâ yardım almak istemiyor. AEW All In Texas ana maçı hakkında haftalardır spekülasyonlar sürerken, genel kanaat, Adam Page’in AEW World Championship’i Jon Moxley’den kazanabilmesi için Death Riders’a karşı savaşında birkaç eski düşmanının ona yardım edeceği yönünde. Bu noktadaki en büyük soru işareti ise Swerve Strickland’ın olası müdahalesi. Pek çok hayran, Swerve Strickland’ın Adam Page’e şovda önemli bir destek sunacağını ve böylece aralarındaki hikâyenin ilerleyeceğini düşünüyor.
Sports Illustrated’tan Jon Alba’ya verdiği röportajda Adam Page, kendisiyle Swerve Strickland’ın kariyerlerinde şu an benzer hedeflere sahip olup olmadığı sorusuna şu yanıtı verdi: ''Bilmiyorum. Kendi hedefimin ne olduğunu biliyorum, değil mi? Hedefim Jon Moxley’i, Death Riders’ı, The Elite’i — hepsini — yenmek ve o World Championship’ini çantadan kurtarmak. Bu benim hedefim. Dışarıdan baktığımda, eğer ben Swerve olsaydım, bu benim World Championship’ini kazanmam anlamına gelmezdi. Onun da Death Riders ve The Elite ile sorunları oldu. Onun yerinde olsam kafam nerede olurdu, gerçekten bilmiyorum. Bunu çözmeye çalışmayacağım; kim olmak, ne yapmak istediğine o karar verecek. Ama nihayetinde bu onun maçı değil, bu benim Jon Moxley ile olan maçım. Her hafta işe gelip, senin evine izinsiz girmiş bir adamla aynı binada olmak ve aylarca bununla ilgili hislerini bastırmaya çalışmak, ardından senin ona yaptıkların… Bunları her hafta koridorda görmek… Garip bir şey. Gerçekten garip bir şey. Benim de bununla ilgili kafam nerelerdeydi, anlatamam.''
Jon Alba daha sonra Adam Page’e, AEW All In Texas’ta Will Ospreay ve Swerve Strickland’dan yardım alıp almayacağını sordu. ''Maçımızdan önce, Ospreay bana bu konuda arkamda olacağını söyledi ve bunu takdir ediyorum. Gerçekten arkamda durdu ve ben de onun arkasında durmaya çalıştım. Bunu gerçekten çok önemsiyorum. Swerve içinse, ondan yardım almayacağıma ve buna ihtiyaç duymayacağıma dair söz verdim. Bu yapamayacağım bir şey. Bu, benim evime izinsiz giren bir adam. Onunla birlikte çalışamam.''
Kaynak