(Dynamite Spo.) Moxley'den Kovboya

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Moxley, Hangman'ın zihniyetini doğrudan sorgulayarak başladı ve bu şiddetli maç türünde önceki karşılaşmalarını hatırlattı: "Ne düşünüyorsun, Hangman? Bu Teksas Ölümü ile daha önce de burada olduğumuzu ve işlerin yolunda gittiğini düşünüyorsun. Ama o bir dövüştü ve çok uzun zaman önceydi." Geçmişteki yenilgileri samimiyetle kabul eden Moxley, savaştaki eşsiz direncini vurguladı: "Daha önce de yenildim. Üstün geldim, alt edildim, üstünlük sağladım ama hayatımda hiç ama hiç bir yıpratma savaşını kaybetmedim. Bu da tam olarak öyle bir şey."
Moxley, Hangman'ın hem fiziksel hem de zihinsel olarak amansız baskıya dayanma yeteneğine açıkça meydan okuyarak devam etti: ''Benden daha uzun süre hayatta kalabileceğini mi düşünüyorsun? Saldırı baskısı altında çizgiyi koruyabilecek misin? Beklentilerin baskısı altında çizgiyi koruyacak mısın? Sana güvenen herkesin baskısı altında çizgini koruyabilecek misin?" Kişisel ve giderek sertleşen bir üslup kullanan Moxley, Hangman'ın bir rakip olarak değerini doğrudan sorguladı ve onu sert bir şekilde azarladı: "Bence sen bir kurbansın. Bence sen bir zavallısın. Bence sen kesinlikle zavallısın." Ardından Page'e sert bir ültimatom vererek 12 Temmuz'daki karşılaşmalarının ciddiyetini ve risklerini vurguladı: "Yanıldığımı kanıtlamak için tek bir şansın var. Bu yüzden 12 Temmuz'da o koridorda son kez yürüyecekmişsin gibi yürüsen iyi edersin." Moxley sözlerini tüyler ürpertici bir netlikle bitirirken, yaklaşan yüzleşmelerinin acımasız doğasına dikkat çekti: "Bu konuda hiç hata yapmayın, Texas Death - bu sefer hepiniz bu işin içindesiniz. Hoşunuza gitsin ya da gitmesin, sonuna kadar içeridesiniz."

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Son şova kadar Hangman'in son şansı olduğu ve tüm ümitlerin kendisi üzerinde toplandığı ima edildi. All In'e kadar gelen süreçte öyle bir momentum yakaladı ki Mox retainleyince yaşanacak hayal kırıklığını tahmin bile edemiyorum. Tüm hikayeyi ilmek ilmek işlediler, önce big goldu herkesten mahrum bıraktılar ve şimdi de "son kale"yi devirecekler. Kardeşlerin gözyaşlarını lıkır lıkır içeriz ya.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 8)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi