- Konular
- 1,221
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Blake Christian, ''Vanilla Baby'' lakabını Jack Harlow’un ''Lovin On Me'' parçası sayesinde aldı. Bu şarkı, Blake Christian'ın hazırladığı ve daha sonra güreş dünyasında bir meme hâline gelen bir editte kullanıldı. Christian hâlen bu ''Vanilla Baby'' kimliğini kullanıyor, fakat AEW ve ROH TV programlarında giriş müziği olarak ''Lovin On Me'' şarkısını kullanamıyor.
In The Weeds programında Jeremy Lambert ve Joel Pearl’e konuşan Blake Christian, şarkının theme song olarak kullanılmasıyla ilgili bir gelişme olup olmadığını anlattı: ''Sanırım ‘Final Battle’da Vanilla Baby ilk kez ortaya çıkmıştı, çünkü o zaman değiştirmeyi istemiştim. Merdivenlerde oturuyordum, bekliyordum. Tony ringdeydi, biriyle konuşuyordu. Oradan ayrılırken beni gördü ve 'Blake! Şarkıyı almaya çalışacağım! Bayıldım! Fikri çok sevdim!' dedi. Şu an ne aşamada olduğunu bilmiyorum ama onun radarında olduğunu biliyorum. Ne zaman olur bilmiyorum, ama radarında olduğunu biliyorum.''.
Tony Khan, geçmişte Bryan Danielson için Europe’tan ''Final Countdown'', Orange Cassidy için The Pixies’ten ''Where Is My Mind?'', Anthony Bowens için Jane’s Addiction’tan ''Underground'' ve daha fazlası gibi şarkıların kullanım hakkını almıştı. Şu anda Blake Christian, zincirler ve kırbaçlardan hoşlanmasa da ''Lovin On Me'' olmadan sahneye çıkmaya devam ediyor.
Kaynak