Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Blake Christian Jack Harlow’un ''Lovin On Me'' Şarkısının Tony Khan’ın Radarında Olduğunu Söylemiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KAT" data-source="post: 386784" data-attributes="member: 44"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]vI3tFw4iGa4[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Blake Christian, ''Vanilla Baby'' lakabını Jack Harlow’un ''Lovin On Me'' parçası sayesinde aldı. Bu şarkı, Blake Christian'ın hazırladığı ve daha sonra güreş dünyasında bir meme hâline gelen bir <em>edit</em>te kullanıldı. Christian hâlen bu ''Vanilla Baby'' kimliğini kullanıyor, fakat AEW ve ROH TV programlarında giriş müziği olarak ''Lovin On Me'' şarkısını kullanamıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">In The Weeds programında Jeremy Lambert ve Joel Pearl’e konuşan Blake Christian, şarkının <em>theme song </em>olarak kullanılmasıyla ilgili bir gelişme olup olmadığını anlattı: ''Sanırım ‘Final Battle’da Vanilla Baby ilk kez ortaya çıkmıştı, çünkü o zaman değiştirmeyi istemiştim. Merdivenlerde oturuyordum, bekliyordum. Tony ringdeydi, biriyle konuşuyordu. Oradan ayrılırken beni gördü ve 'Blake! Şarkıyı almaya çalışacağım! Bayıldım! Fikri çok sevdim!' dedi. Şu an ne aşamada olduğunu bilmiyorum ama onun radarında olduğunu biliyorum. Ne zaman olur bilmiyorum, ama radarında olduğunu biliyorum.''.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Tony Khan, geçmişte Bryan Danielson için Europe’tan ''Final Countdown'', Orange Cassidy için The Pixies’ten ''Where Is My Mind?'', Anthony Bowens için Jane’s Addiction’tan ''Underground'' ve daha fazlası gibi şarkıların kullanım hakkını almıştı. Şu anda Blake Christian, zincirler ve kırbaçlardan hoşlanmasa da ''Lovin On Me'' olmadan sahneye çıkmaya devam ediyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><a href="https://www.fightful.com/wrestling/blake-christian-says-lovin-on-me-by-jack-harlow-is-on-tony-khans-radar/">Kaynak</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAT, post: 386784, member: 44"] [CENTER][MEDIA=youtube]vI3tFw4iGa4[/MEDIA] Blake Christian, ''Vanilla Baby'' lakabını Jack Harlow’un ''Lovin On Me'' parçası sayesinde aldı. Bu şarkı, Blake Christian'ın hazırladığı ve daha sonra güreş dünyasında bir meme hâline gelen bir [I]edit[/I]te kullanıldı. Christian hâlen bu ''Vanilla Baby'' kimliğini kullanıyor, fakat AEW ve ROH TV programlarında giriş müziği olarak ''Lovin On Me'' şarkısını kullanamıyor. In The Weeds programında Jeremy Lambert ve Joel Pearl’e konuşan Blake Christian, şarkının [I]theme song [/I]olarak kullanılmasıyla ilgili bir gelişme olup olmadığını anlattı: ''Sanırım ‘Final Battle’da Vanilla Baby ilk kez ortaya çıkmıştı, çünkü o zaman değiştirmeyi istemiştim. Merdivenlerde oturuyordum, bekliyordum. Tony ringdeydi, biriyle konuşuyordu. Oradan ayrılırken beni gördü ve 'Blake! Şarkıyı almaya çalışacağım! Bayıldım! Fikri çok sevdim!' dedi. Şu an ne aşamada olduğunu bilmiyorum ama onun radarında olduğunu biliyorum. Ne zaman olur bilmiyorum, ama radarında olduğunu biliyorum.''. Tony Khan, geçmişte Bryan Danielson için Europe’tan ''Final Countdown'', Orange Cassidy için The Pixies’ten ''Where Is My Mind?'', Anthony Bowens için Jane’s Addiction’tan ''Underground'' ve daha fazlası gibi şarkıların kullanım hakkını almıştı. Şu anda Blake Christian, zincirler ve kırbaçlardan hoşlanmasa da ''Lovin On Me'' olmadan sahneye çıkmaya devam ediyor. [URL='https://www.fightful.com/wrestling/blake-christian-says-lovin-on-me-by-jack-harlow-is-on-tony-khans-radar/']Kaynak[/URL][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Blake Christian Jack Harlow’un ''Lovin On Me'' Şarkısının Tony Khan’ın Radarında Olduğunu Söylemiş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt