RPG 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟒 "𝘖𝘴𝘱𝘳𝘦𝘢𝘺"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
366
Mesajlar
5,662
Beğeni sayısı
798
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Şovu okuyamadım yemek saatime denk geldi geç kalınca da sonradan yorum atayım dedim, gece değerlendirme atacağım.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
27
Mesajlar
5,482
Beğeni sayısı
767
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Şöyle genel olarak bir şova bakalım.. Nigel'ın spiker masasından bir anda ana kemer maçı için duyurulacak hale gelmesi bence çok ani bir geçiş. Geçen şovdaki debut gerçekten büyük bir sürpriz elementiydi ve hypelamak konusunda da başarılı oldu, ama işin bu boyutundaki kararın dengeleri bozabileceğini düşünüyorum. Ancak bu elbette normal karşılanabilir çünkü karakter merkezinden görüldüğü üzere mecburiyetten yaşanan bırakmalarda dengeyi aynı oranda bozdu, dolayısıyla gidenlerin yeri doldurulmalıydı. Randy Orton'da aslında bunun bir yansıması olarak konuşmuş ve yazar ekibinin de bu durumun bilincinde olduğunu oyunculara göstermiş. Öte yandan Orton'ın aldığı pusha sevindiğimi söyleyebilirim, Mayhem yakasında destekledidğim isimlerden. Dream'in Rollins ile olan hikayesi yine dördüncü boyutun dışındaki durumlardan ötürü erken sonlanmıştı, Dream'in geçiş sürecini ve kendi hikayesini nasıl şekillendireceğini merakla bekliyorum. ADR ile Alexa Bliss enteresan bir match, kadın güreşçilerin ısrarla Val Venis ile aynı ringi paylaşmaları onların acı talihi galiba aşwkljmfwa. Biri eminim ki dur diyecektir buna, bu ekip mi onu da zaman gösterecek. Truth bence McAfee'yi yer, ve McAfee bu hiç yaşanmamış gibi hayatına devam eder. Jeff Hardy vs. Randy Orton demek, bir anda 2008'e döndüm. Orton tribün olacağım gibi duruyor. Mike Mizanin doğru işlenirse çok enteresan işlere imza atabilir, Yota'nın kazanması şaşırtmadı ancak bence potansiyel Mike Mizanin vs. MJF muhabbeti çok ilgi çekici. Ancak Mike biraz daha sakin kalabilir belki, mentor olma çabasıyla beraber. United Empire nasıl Humberto'yu indirmedi şoklardayım. Üçe tek racon kesti adam resmen. Nigel'ın Michael Cole'un The Miz'e olan sevdasının antisini Ospreay'e yapmasına yarıldım. Amigo kostümü giymemiş neyse ki. Ospreay'in kazanması şaşırtmadı. Finalde de son bir poz kesilmiş, saldırmamaları elbette ki biraz sürpriz çünkü kan gövdeyi çok rahat götürebilirdi. Belli ki SummerSlam'e hazırlanıyor olacaklar, bizde bekliyoruz o halde. Emeğinize sağlık okurken keyif aldığım bir şov oldu.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
366
Mesajlar
5,662
Beğeni sayısı
798
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Ana kemer maçının duyurulması çok çok hızlı olmuş cidden. Doğru isimler denebilir ve SS öncesi son şov o yüzden bir şey demiyorum. Orton ise talihsizlik yaşadı hep frudla olduğu kişiler açısından ama eninde sonunda kendini kemere atmış. Orton forum RPG ortamında bilinse bence kazanırdı kemeri ama sırf eski diye Hardy'nin alacağını düşünüyorum kemeri. Orton'un maçı da karşıdaki adam karakteri bırakmasına rağmen çok iyi yazılmış ve Orton Punt Kick ile bitirerek daha dominant bir görüntü vermiş. Dream'in promolarini yazan yazarı cidden tebrik ediyorum, çok iyi yazıyor promolarini ve tam bir gimmick promosu oluyor, halen daha MAYHEM'in en ilgi çeken karakteri Dream bence, feudu bitmesine rağmen güzel bir yol iletilecektir ileride. Alexa Bliss ve Rio çok iyi bir ikili olmuş Del rio'nun yanına bu tarz bir menajer lazımdı ve oyuncusu da iyi Bliss'in. Bu ikili çok keyifli anlar izletecektir bize. Jeff'i tebrik ederim, Ace biraz inaktif sanırım o yüzden momentum kastırmak için kullanılıyor gibi ama aktif olsa keşke, böyle karakterler RPG'nin hamuru denebilir. Bu Tsuji gene kazanmis ama adami bir yere koyamadilar ne feud ne kemer şansı falan bir şey yok. Bence ileride çok ani bir title shot alacak bu, hep kazanıyor çünkü. ME ise cidden şovu çalmış, Lesnar'ın debut sevindirdi, sahibi aktifligi arttirirsa bu olaylarda my man olabilir çok iyi olur bu. Maç sonrası olaylarda güzeldi, Will vs Regal işini iyice kizistirmis ve ana kemer maçı şansı alan kişilerin yuzlesmesi iyi olmus. Elinize sağlık
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
209
Mesajlar
9,334
Beğeni sayısı
1,659
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Açılışta olanlar için kafalarda oyuncular tarafından soru işaretleri olduğunu gördüm. Aslında Randy ile birlikte, emek veren oyuncuların farkındayız demeye çalışmış ekip. Ben şahsen açılışı beğendim. Açılıştan sonra Orton vs. Gunns'a bağlanış da güzeldi. Gunns'ın bırakması ile de punt ile maçın bitmesi şansını elde etmişler, Orton'u bence daha iyi göstermiş bu. Dream vallahi başımıza bela olacak. Ben ss den sonra direkt ana kemere oynamasını bekliyorum. Alberto'nun giriş ne öyle ya, çok fena gaz oldu yeminle. Hardy yeniden w çözmüş, üstüne de promosu fena değil. Ic için Orton vs Hardy çok ortada bir maç ya. Mike'ın bu tripler halis mi abi. Yota yine w çözmüş tebrikler dosto. La Garcia çocuklar bizimkinler sizi yer caz yapmayın. Agaaaa bu maç ne!?!? Lesnar bizi patateslemiş kaç kere. Ucu ucuna çözmüşüz bir şekilde ama fena maçtı. Sonda Joe'nun ringe girerken bin litre terlediğine eminim, şu weak çarı aradan çekelim. Ekibin eline sağlık, bir gün canlı takip yapacağız sana söz.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: