Grok'a Soruşturma Açıldı

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Bu küfür olayının cıvkı çıktı Türkçe Grok'da. Hassas değerlere bile çok rahat sövebiliyor, o konuda haklısın. Ancak soruşturma nedeninin bu değil, AKP lehindeki bilgilere kolaylıkla erişebilmesinden ve bunu herkese sunabilmesinden ötürü olduğunu da biliyoruz, insanların tepkisi de bu yüzden.
Ben bilgi paylaşmasına lafım yok fakat sorgulayamayan bir yazılım olduğu için komutunu aldığı tüm değerlere sövüyor. Bir güncelleme gelene kadar erişim engeli getirilmesi en doğrusu bence. Türk halkının nası tuhaf huyları olduğunu biliyoruz kendisi sövemez yasalardan dolayı Grok'a sövdürür Atatürk'e falan.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Ben bilgi paylaşmasına lafım yok fakat sorgulayamayan bir yazılım olduğu için komutunu aldığı tüm değerlere sövüyor. Bir güncelleme gelene kadar erişim engeli getirilmesi en doğrusu bence. Türk halkının nası tuhaf huyları olduğunu biliyoruz kendisi sövemez yasalardan dolayı Grok'a sövdürür Atatürk'e falan.
Ben bu forumda tanrıya sövünce beni tutuklamayıp forumu kapatsınlar o zaman. Sonuçta forum yazılımı mesajımı analiz edip önlem alamıyor. Aleti kullanana değil de alete fatura kesmenin sansürden hiçbir farkı yok.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Ben bu forumda tanrıya sövünce beni tutuklamayıp forumu kapatsınlar o zaman. Sonuçta forum yazılımı mesajımı analiz edip önlem alamıyor. Aleti kullanana değil de alete fatura kesmenin sansürden hiçbir farkı yok.
Hocam aynı mantık değil ki forumda herkes tanrıya sövüyorsa kapatsınlar forumu fakat sen tek sövmüş oluyorsun. Binlerce kişi şuursuzca bu bot aracılığı ile milli, dini değerlere sövdürüyor fakat botu yazan yazılıcımlar vs. buna önceden veya şimdi önlem almıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi