Enis Kirazoğlu'nun Yediği Linç

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
R yapması felaket patlatıyor. Korkmuş, belli.
Yapması da lazım bence. Yaptığın bir projeni ölçeği ne kadar büyürse o kadar kapsayıcı olman gerekiyor, aksi takdirde böyle milletin ağzına düşüyorsun hemen. İlk mesajdaki hanımefendinin yorum yapış şeklini eleştirsem de çıkış noktası yersiz değil.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
64
Beğeni sayısı
337
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Yapması da lazım bence. Yaptığın bir projeni ölçeği ne kadar büyürse o kadar kapsayıcı olman gerekiyor, aksi takdirde böyle milletin ağzına düşüyorsun hemen. İlk mesajdaki hanımefendinin yorum yapış şeklini eleştirsem de çıkış noktası yersiz değil.

Böyle düşünmüyorum dostum ben. Kapsayıcılık da hikaye. Sponsorlardan baskı gelmistir, kendisi sosyal medya baskısından ve cancellanmaktan korkmustur o yüzden koymuştur. Samimiyetsizlik ve omurgasızlık kötü şey.

Konular
26
Beğeni sayısı
377
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
2-3 gündür benim taymı işgal ediyor bu muhabbet. Bir de gidip tamamen düzeni değiştirip sunuculuğu bırakmış galiba.
Türkiye bu konuda tam bir çöp çukuru. Tamamiyle insanların kendi özgüvensizliklerinim dışa vurumu. Herkes kadın olsa neden erkek yok mu diyecektik. Cidden en normal etkinlikten bile saçma sapan şeyler çıkartıyorlar.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Öncelikle teroristlerin bile linç yemesine karşıyım onu belirteyim. Ben bu konuda kadınlara empati yapılması taraftarıyım. Eğer kadın olsam ve ilgilendiğim alanla ilgili yapılan büyük etkinlikte herkes erkek olsa ben de garipserdim. Yapılana doğru veya yanlış demiyorum. Sadece empati yaptığımda hak vermemezlik edemem.

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
İşin özü şu.

Enis Kirazoğlu'nun, genellikle yakın arkadaşlarıyla içerik hazırlayan bir adamın, kendi rahatını ve eplencesini bozup başkalarını dahil etmesine gerek yok. Adam yakın çevresini almış işte, ilk kez yaptığı bir şey değil. Başkaları da en iyi oyunu seçsin, kadını erkeği bir araya gelip de seçsin isterse. Bunun bir önemi yok. Enis'in şimdi bir kadın jüri dahil etmesinin omurgasızlık olduğunu asla düşünmüyorum. "Geri basmış" olabilir ama bunu farklı yerlere çekmek cidden çok çocukça olur. Adama hiç koymamıştır bir kadını dahil etmek. Muhtemelen yediği linç rahatsız etti, keyfini kaçırdı ve basitçe "bir tane de kadın çağıralım ya" dedi ve konuyu kapattı. Yani geri basıp kendini paraladığını sanmıyorum. Düşündüğünüz kadar derin bir konu değil.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi