Enis Kirazoğlu'nun Yediği Linç

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
2-3 gündür benim taymı işgal ediyor bu muhabbet. Bir de gidip tamamen düzeni değiştirip sunuculuğu bırakmış galiba.
Sunuculuğunu bir kadına devredip jüriye geçmiş. Jüriye de birkaç ekleme yapılmış.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Konuk değil miydi

Jüri listesinde var.

@BerzerkBryan senin ve direkt oyun tayfanın düşüncesi nedir onu da bayağı merak ettim aga?
Enis'in kendi çevresinden jüri seçtiği kısmına ben de katılıyorum, Ama hızlıca aksiyon alıp jüri listesini yenilemesi benim ve çoğu tayfanın kalbini kazandı ben gitmeyecektim sırf bu aksiyondan ötürü kaydımı yaptım gidiyorum.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Bakın bu tür olaylarda büyük bir sponsor alan kişi tabiki ilk en yakın olduklarına gider. O gruptan birinin en ufak bir yanlış hareketi sponsorun sahibi etkilenir. Sadece program sırasında da değil 10 yıl önceki bir tweet bile etkiler. Piyasadaki en büyük kadın yayıncılardan Pqueen desek ne kadar gamer diye tartışılır, ne kadar gelmek ister orası da muamma. Tamamen boş bir şikayet olmuş. Madem çok istiyorsunuz o zaman halihazırda olan Şeyma Özgür gibi içerik üreticilerini destekleyin. Diğer türlü bu tür programlarda göremezsiniz.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Hanımefendi bu konuda böyle düşünceliyse eğer kendisi bir adım atıp daha eşitlikçi bir masa kurulmasında ön ayak olabilir ya da mevcut ekipten sorumlu kişiyle görüşüp fikirlerini perde arkasından dile getirebilir. İnsanları bu konuya tepki göstersinler diye arkadaş ortamında yapılan ve herhangi bir geçerliliği olmayan bir oylamayı oturduğu yerden halkın önüne atıp alın bunu linçleyin demek pek iyi niyetli bir davranış değil gibi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi