Enis Kirazoğlu'nun Yediği Linç

Konular
2,238
Beğeni sayısı
1,155
PG Nakit
1,075
Favori Güreşçi
CM Punk

Enis Kirazoğlu, Redbull ile yaptığı iş birliği ile birlikte jüride ki isimlerle tarihin en iyi oyununu seçtiği bir etkinlik düzenlemiş durumda. Etkinlikte jürilik yapacak isimleri tweet üzerinde görüyorsunuz zaten. Kendisine de bir kaç kişi tarafından ''neden hiç kadın jüri bulunmadığını'' sormuşlar. Enis'in bu soruna cevabı ise ''ilk defa böyle bir büyüklükte iş yapıyoruz, yakın dostlarımı seçtim'' tarzında oldu. Aynı zamanda X üzerinden bir çok kişi de etkinlikte Mesut Çevik'in bulunmasından rahatsız olduğunu belirtiyorlar. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce oyunlar hakkında içerik üreten bir kaç kadın içerik üreticisi de bu etkinlikte bulunmalı mıydı? Siz jüri ekibinden memnun musunuz?

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
7833148ff3853dfb84b729cc4552a120.gif
Diğerlerini tanımıyorum ama Mesut Çevik'le ölüme bile gidilir.

Son düzenleme:

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Herkes eşit değil mi? Enis'in çıkıp bu kadın bunu çağırmayalım diye bir düşüncesi olmayacağından herkes emindir diye düşünüyorum. Boş algı yapılmış. Bi kitle var twde herşeyi linçliyorlar emin olun bu olaylardan sonra iki kadın eklense projeye proje yayınlandıktan sonra o kadınları linçlerler bi sebep uydurup. Twitterdaki toksik kitle ülkede başka hiçbir platformda yok ayda yılda bir giriyorum mutluyum çok şükür.

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
Enis'i biraz tanıyan insan şöyle eleştirilerle gelmemeli ya. Bu arada eminim bu camiada bu ekibe dahil olabilecek kadın çoktur, ona bir sözüm yok. Yine de adam arkadaşlarını seçmiş işte. Takip ettiğim nadir içerik üreticilerinden biri. Üzdü böyle bir saçmalığı görmek. Mesut Çevik muhabbeti nedir bu arada?

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi