AEW All In: Texas'a Duyurulan TNT Şampiyonluğu Maçı

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Cole merkezli aynı formulü taa ROH'taki Kingdom'dan beri işliyorlar, yüzleri eskimedi ÇÜRÜDÜ bildiğin. Kyle'ın peakleri PGW ve ROH'tur mesela, ikisinde de başrolde Adam Cole var. Sanki Cole olmasa Kyle da herhangi bir adam olacaktı bunca sene. Roddy'nin son IC run'ını beğeniyordum aslında ama Ospreay'e denk gelmesi kötü oldu, bu grupta en sevdiğim de o zaten. Cole'un devre dışı kalıp ikilinin ROH'e mentorluk yapmaya gitmesi en çok isteyeceğim senaryo olurdu.
Şirketin kötü işlediğine katılıyorum. Özellikle Dynasty 2024'deki Kyle vs Roddy maçının işlenişi berbattı. Buna rağmen düzgün işlenseler iyi iş yaparlar bence. İkisi de tam turnuva adamı. Neden hiç turnuvalarda kullanmıyorlar aklım almıyor. İkisinin rol yeteneği kötü olduğundan Cole onların açıklarını kapatıyor gibi duruyor. Ama büyük dengesizlik var ortada. İkisi de yaşlandı kabul ediyorum ama Roddy'nin IC reigni gibi işler çıkabilir arada.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,025
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Cole'un şu an ne kadar rezalet olduğu söylenmiş zaten üstüne çok bir şey eklemeye gerek yok. Fletcher da aksine acayip ivme yakaladı. Kesinlikle kazanmalı.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,025
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Şirketin kötü işlediğine katılıyorum. Özellikle Dynasty 2024'deki Kyle vs Roddy maçının işlenişi berbattı. Buna rağmen düzgün işlenseler iyi iş yaparlar bence. İkisi de tam turnuva adamı. Neden hiç turnuvalarda kullanmıyorlar aklım almıyor. İkisinin rol yeteneği kötü olduğundan Cole onların açıklarını kapatıyor gibi duruyor. Ama büyük dengesizlik var ortada. İkisi de yaşlandı kabul ediyorum ama Roddy'nin IC reigni gibi işler çıkabilir arada.
Roderick Strong face olunca çok standart kalıyor da heel tam aksine acayip akıyor aslında rol falan olarak da. PWG'de acayip bir heel Strong izlemiştik mesela. Gerçi üzerinden süre geçti ama yine de üzmez gibi.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655

Çıkmaz demiyorum da kadroda daha taze yüzler varken en son isteyeceğim şey bu ekibe pay çıkarmak olur. Ana kadroya sıkıştırmaya çalışmaktansa zaten sistemine de çok uydukları ROH'a bir canlılık getirseler win-win olur. Eğer birkaç yıl önce olsaydı ben de birebir aynı düşünürdüm seninle.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Prime'ı bile vasat geliyordu bana şu washed haliyle yer işgal ediyor sadece, aynısı Paragon'ın tamamı için geçerli. Devil hikayesinin tüy diktiğini söylememe gerek yoktur.
Prime hali mükemmel ötesiydi NXT TO döneminde UE olarak şovları taşıyorlardı, şu son sakatlığından sonra performansı felaket düştü washed denebilir ama sakatlığı dolayısıyla öyle, Paragon konusunda ki yorumun ise gördüğüm en katılmadığım yorumlardan biri olabilir, bulundukları her maçı güzelleştiriyor KO ve Roddy, Cole olmadan sadece tag team olarak harika işler yaparlar ekipte olmalarına gerek yok, tag team şampiyonu olmamaları için sebep yok.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi