Kenny Omega, Dynamite 300'de Giydiği Masa Takanashi Tişörtünü Açıklıyor

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605

Kenny Omega, AEW Dynamite 300'de Masa Takanashi'ye Masa tişörtü giyerek saygı duruşunda bulundu. Masa, Mart 2025'te DDT Pro Wrestling'de boyun omurlarında C5 ve C6 kırığı ve boyun omurilik yaralanması geçirdi.

“11 yıllık Japonya serüvenimin başlangıç günlerini pek az kişi bilir. Masa Takanashi, 2008 yılında @ddtpro yurdunda benim ilk oda arkadaşımdı ve kısa süre sonra beni geleceğin @AEW sporcuları Emi Sakura ve Riho ile tanıştırdı. Biraz sonra da Hikaru Shida ile.

DDT’de tam zamanlı ya da @njpw1972’de olsam da, bir yerde dojo’da antrenman yapmam gerektiğinde hep Takanashi’ye güvenebilirdim. Bağımsızlar ve Joshi sahnesini geliştirmek için yaptığı çalışma asla bencil bir amaç taşımıyordu. Sadece profesyonel güreş sporuyla ilgilenmeyi ve yardımcı olmayı seviyor.

Yıllar içinde çalışma şansı bulduğum en iyi ve en güvenli güreşçilerden biri olduğunu içtenlikle söyleyebilirim ve onun çalışmalarını uluslararası seviyede hayranlara doğrudan tanıtamıyor olmam üzücü. Ama emin olun, hangi şirkette olursam olayım onun etkisi her performansımda kendini gösteriyor.

Takanashi şimdi korkunç bir maç kazası sonrası zorlu bir mücadele veriyor. İlgi, para veya şükran peşinde olan biri değil ama ben kişisel olarak şimdi neden onun benim için ve genel olarak sahne için ne kadar özel ve önemli olduğunu paylaşma kararı aldım. Bunu okuyan herkese teşekkürler.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi