- Konular
- 210
- Beğeni sayısı
- 725
- PG Nakit
- 605

Jim Ross, kanserden kurtulduğunu açıklamasından sadece birkaç hafta sonra, AEW All In Texas'taki durumuyla ilgili bir güncelleme yaparak, 12 Temmuz Cumartesi günü şovda olacağını söyledi.
Jim Ross, Grilling JR'ın son bölümünde "Kesinlikle orada olacağım. Perşembe günü uçacağım ve Cuma günü işimizi halledeceğim ve sonra Cumartesi günü orada olacağım." dedi.
Ross, podcast'in ilerleyen bölümlerinde Kenny Omega vs. Kazuchika Okada arasındaki maçın sunucusu olmak istediğini söyledi.
“Hangi maçı anlatacağımı bilmiyorum. Hangi maçları anlatmak istediğimi biliyorum ama biliyorsunuz, Tony Khan maç seçiminde bana çok iyi bakıyor. Bunu takdir ediyorum, stilime ve iyiliğime özen gösteriyor. Okada’dan bahsetmiştim, Okada ve Kenny Omega, işte bu cumartesi şovunun öne çıkan maçlarından biri. O anlatımda yer almak için arama almayı umuyorum. Bu, bir spikerin ancak hayal edebileceği bir şey ve ben bunu sürekli hayal ediyorum çünkü o iki adama da çok saygı duyuyorum. Muhtemelen gösteriyi kapatma ya da kapamaya yakın bir konumda olacaklar.”