Charlotte Flair, Babyface Olmayı Sevdiğini, İleride Geri Dönüş Yapmayı Umduğunu Söyledi

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
1751658511477.png

“Sakatlanmadan önce gerçekten ritmi yakalamıştım, face olarak güreşmekteydim. Bu durumdan gerçekten keyif alıyordum, canlı etkinliklerde gerçekten o ‘iyi adam tepkisini’ alıyordum. Kariyerimde ilk kez iyi bir adam olarak kendimi rahat hissettiğim bir dönemdi. Kendimi bu akışa bıraktım, çok sevdim ve gerçekten içine girmiştim. Sonra sakatlandım… ve geri döndüğümde, açıkçası Rumble'ı iki kez kazanmak gibi bir şey değil - ve bunu kötü anlamda söylemiyorum - ama Hani Yankees’in her zaman kazanmasını kimse istemez, ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur. Bu yüzden sempati kazanmak, o ‘iyi adam’ havasını tekrar yakalamak daha zor oluyor. Ama ileride yeniden o tarafa geçebilmeyi umuyorum çünkü çocukları görmek gerçekten çok hoşuma gidiyor. Ve sonuçta mesele bu, değil mi? Hayran etkileşimi. Sizler olmasaydınız biz bu işi sürdüremezdik.”

Biraz fazla konuşmuş. Uzun lafın kısası face olmayı seviyormuş ve face olarak dönmeyi umuyormuş.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 9)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi