Bobby Lashley: ''AEW'da Daha Rahatız''

Konular
2,238
Beğeni sayısı
1,155
PG Nakit
1,075
Favori Güreşçi
CM Punk

Bobby Lashley AEW'da kreatif konularda kendilerinin WWE'ye göre daha çok dinlendiği ve izin verildiğini söylemiş. Tony Khan kendilerine fikirlerini söylemeleri konusunda şans veriyormuş kendi hikayeleri hakkında. Yine de en sonunda son karar her zaman Khan'a aitmiş.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,365
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Çok sağlam adam umarım ana kemer çevresinde görürüz yakın zamanda.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Çok sağlam adam umarım ana kemer çevresinde görürüz yakın zamanda.
Yanlışsam düzeltebilirsin bir tek Samoa Joe'yu biliyorum AEW'da ana kemere oynamış heavyweight olarak. Lashley, o potada Joe kadar uyum sağlayamaz. Ring içi olarak alıştığımız AEW seviyesinin altında kalacağını düşünüyorum.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,365
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Yanlışsam düzeltebilirsin bir tek Samoa Joe'yu biliyorum AEW'da ana kemere oynamış heavyweight olarak. Lashley, o potada Joe kadar uyum sağlayamaz. Ring içi olarak alıştığımız AEW seviyesinin altında kalacağını düşünüyorum.
Joe daha aktif olsa da Lashley’in de yavaş kalacağını düşünmüyorum. Spot olarak pek şansı yok belki ama rakipler değiştikçe sürekli alternatifler yaratmaya devam ederler. Gene Joe kadar olamaz ama AEW seviyesine yakışır bir Main Event olur bence. Tabi bunu direkt maçı görmeden söylemem sadece bir tahmin olarak kalıyor ama Lashley aklımda iyi diye yer etmişti.

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
880
PG Nakit
580
Joe daha aktif olsa da Lashley’in de yavaş kalacağını düşünmüyorum. Spot olarak pek şansı yok belki ama rakipler değiştikçe sürekli alternatifler yaratmaya devam ederler. Gene Joe kadar olamaz ama AEW seviyesine yakışır bir Main Event olur bence. Tabi bunu direkt maçı görmeden söylemem sadece bir tahmin olarak kalıyor ama Lashley aklımda iyi diye yer etmişti.
Ana kemeri almalı mı bilmiyorum ama bence kesinlikle ana kemer maçına çıkarılmalı.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi