RPG Trattato di Pace

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
07.09.2023

H: Bunu yapmak istediğinize emin misiniz caballeros?

A: Bizim çöplüğümüzde olursanız bunun sonuçları olduğunu iyi biliyor olmalısınız. Chavo, Alberto ve niceleriyle görüşmüyoruz; ama bu şirkete adım atmanız demek Mexico’nun size karşı cephe alması demektir amigos.

H: Birbirimizi uzun süredir tanırız işimiz başımızdan da aşkınken yeni düşmanlıklara gerek yok. Burada olma sebebimiz sizlerle anlaşmak istememiz. Biz olduğumuz sürece burada olmayacaksınız ve..

ve ne?

5wvj2pc.jpeg

Tony D’Angelo Humberto ve Angel’e bozulmuş bir şekilde bakıyor.

Tony D’Angelo: Bu endüstri Amerika ve Meksika arasında gidip gidip geliyor ve artık pastamıza ketçap sıkılmasını istemiyoruz. Italia da artık söz sahibi olmalı. Seneler boyunca aynı ringte ter döken farklı dünyaların insanları olduk. Bu işe girmek istiyoruz ve gireceğiz de. Bizim tek istediğimiz şey unire. Birleşmek, pastadan payımızı almak ve alacağımız pay sizden değil, onlardan olacak.

Angel Garza: Kendince bunu güzel söylüyorsun ama pastadan alacağın pay sana bugün yetse yarın yetmeyecek. Günün sonunda bıçak bizim tarafımıza da batacak. Şirket zaten elimizdeyken bunu neden yapalım?

padrwu8.jpeg

Stacks: Per protezione. Korunmak için. Şirket gerçekten sizin elinizde mi? Bunu daha iyi anlayabilmeniz için ki günümüzde pericolo nereden gelir bilemezsiniz. Siz insanlara neler yapacağınızı bilebilirsiniz; ama size kimin ne yapabileceğini öngörmek büyük bir güç ister. O güç bizde var. Elemek istediklerimiz sizler değilsiniz. America… Gitmesi gerekenler onlar.

Humberto Garza: Hermanos, bizi küçük görmeye çalışıyorsanız yanılıyorsunuz. Mexico tahmin edileni görür ve tahmin edilmeyeni yapar. Biri bize yanlış yaparsa da bilin ki Las Garzas no olvidan. Asla unutmayız ve unutturmayız. Kimseye yapmadığımızı yapıp size dostça yaklaşıyoruz. Sizi çok sevdiğimiz için değil kafamızda bir de el problema con italia olmasın istiyoruz.

mgtxk5x.jpeg

Angel Garza: Bizimle oyun olmaz. Eğer televizyondan izliyorsan..

Tony D’Angelo: Evet, izliyoruz. Hatta daha yakından da takip ediyoruz. Peki ya birisi sizi buradan gönderip hatta içeriden biriyle anlaşıp sizi tradimentoya uğratırsa? Bunu biz görebiliriz ama siz göremezsiniz. En güvendikleriniz üzerinize kürekle toprak atabilir; yapmaz dediğiniz hermanolar en beklemediğiniz şeyi size karşı yapabilir. Biz sizi sizden de dışarıdan da koruyabiliriz. Payımızı da sizin karşınızdakilerden alırız ve sen kazanırsın, ben kazanırım.

Angel Garza: Bizi yeteri kadar tanımadığın o kadar belli ki Garzalar ne sözünü kestirir ve de önünü. Kimseye ihtiyacımız yok. Guardaespaldas bizim ihtiyacımız olan bir şey değil, aile bizi korur. Neden bu kadar şüphelisin Tony? Ailen seni korumuyor mu?

Tony bu lafa çok bozuluyor.

Humberto Garza: Senin belki ailenden şüphen olabilir; ama biz sırtımızı ailemize dayadığımızda herkesten daha güvendeyiz. Teklifini değerlendirdik ve reddettik. Ya daha iyi bir teklifle gelin ya da bizi rahat bırakın. Biz de sizi.

Stacks: Buna çok piş-

lybru04.jpeg

Tony D’Angelo: Stacks, tamam. Kimse üçüncü seçeneğe açık olmaz istemez onları anlıyorum. Signori, bizi yanlış anlamana üzüldüm. Biz üçüncü seçenek olarak değil seconda opzione olarak geleceğiz. Size elenecek seçeneğin siz olmaması için bir şans verdim. Teklifim hala geçerli. Siz ya da düşmanınız… Açık konuşuyorum ikinizden biri giderse la famiglia viene qui. Aile gelir ve geriye başka bir seçenek kalmaz. Kalp kırıklığı yok, sadece iş yapıyoruz ama size tavsiyem artık attığınız adımlara daha dikkat etmenizdir. Sizden biri gittiğinde masanın başında biz olacağız. Eğer bizle şimdi anlaşırsanız Itaila ve Mexico bu işi beraber yürüteceğiz. Aksi takdirde ilerisi için söz veremeceğiz. Bekliyor olacağız. İki taraftan biri gidene kadar sizi izliyor olacağız. Başka bir şey var mı?

Angel Garza: Tony bu saatten sonra attığın adıma ekstra dikkat etmesi gereken tek kişi biz değiliz. Sen de attığın adıma dikkat et Tony, kazandım sanarken bir anda kendini çıkamayacağın bir çukurun içinde olabilirsin. Kuzen, vamos.

akw46p5.jpeg

Los Garzas aynı anda masadan kalkıyorlar. Ceplerinden para çıkartacakken Tony buna izin vermeyip hesabın aile tarafından halledildiğini onlara söylüyor. İki taraf da birbirlerine soğuk bakışlarıyla süzdükten sonra Garzalar restauranttan çıkıyor

Oynadığınız Karakterin Adı
Tony D’Angelo
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi