- Konular
- 430
- Beğeni sayısı
- 2,230
- PG Nakit
- 1,530
- Favori Güreşçi
- Stephanie Vaquer
- RPG Karakteri
- Dark STG
Kameralar gecenin en derin karanlığında bir ormanlık alanda açılıyor. Ormanda hiçbir ses yok. Görüntüler gökyüzünden aşağı doğru indikçe bir ağacın dibinde bir silüet görüyoruz. Görüntüler yavaşça netleşiyor ve bu isim Dark STG!
Dark STG: Her şey karanlık bir Superstars gecesi ile başladı. Bu evrene inerken yıkım getirmeye, karanlığı yaymaya yemin etmiştim. Bizler yeminini tutan varlıklarız. Superstars gecesinde karanlık, Christian'ın üzerine çökmüştü. Böylesi bir güçle ilk kez karşılaşan zavallı ihtiyar ilk kurbandı. Bir nevi şanssızdı. Karşısında ne olduğunu bilemeden çaresizce karşı koymaya çalıştı. Nafile. Onun gibi sürünün zayıf halkaları her daim ilk düşen olur. Ardından Hologram adındaki soytarı kurban edildi. Çaresiz ve zayıf bir kurban daha. Ardından arkasına halkı almış bir Joe Hendry. İnanmayı seçmişti. Çaresizce savaşmak, insanlara umut aşılamak onun göreviydi. Kaybetmek de öyle. İnanç, çabalamak, umut... Tüm bunlar Kara Kitap karşısında boş çırpınıştan fazlası değil. Joe Hendry dibi boyladı. Dediğim gibi her zaman en zayıflar düşer. Karanlık, bir hastalık gibi yayılırken çaresiz kurbanlar birer birer karşıma dikildi. Faniler için umut olmak uğruna kendilerini savaş meydanına attılar. Sonuç? Sonuç belliydi. Aslında onlar da olacaklardan haberdardı. Sadece bir "acaba?" sorusuna umut olabilmek için çabaladılar. Evren tehlike altında olduğunu yavaş yavaş anlıyordu. Bu canavarı nasıl durdurabilirlerdi? Ya da durdurabilirler miydi? Durdurmak mı daha basit yoksa zayıf olanları feda etmek mi? Bu soru çağlar boyunca cevap bulamadı. Her fani kendini düşünür. Etrafındakileri koruduğunu iddia edenler ise sevilmeye muhtaç zavallı ruhlardır. Onlar için birkaç alkışın çok büyük değeri vardır. Tıpkı Enzo'da olduğu gibi. Efendisi onu öne attı ve üzerinden geçtim. (Bu sırada ağaçta asılı bir figür göze çarpıyor)
Dark STG: Mustafa Ali ve Omar adındaki iki sahtekar geldi ve bana kafa tutmaya kalkıştı. Hastalıklı zihinleri ile gelecekte benim olacak evrene bu düşünceleri empoze etmeye kalkıştılar. Ali'yi astım. Onu da yaverini de silip attım. Şu anda sahte dinletilerine nerede devam ettiklerini bilmiyorum fakat karanlığa yem oldular. Bir tır gibi üzerlerinden geçip arkama dahi bakmadan hedefime doğru yoluma devam ettim. Sırada uzun vadeli bir hedef vardı: PURE. Fanilerin çok değer verdiği o kemerlerden birini elime alırsam kurbanlar bizzat ayağıma gelecekti. Cardona'yı indirdim ve onun değerlisini aldım. Defalarca kez aşağılayarak yendim ve Cueto'yu değersiz kıldım. Durmayacağımı biliyorlardı. Bunu bile bile Cardona bu savaşı devam ettirdi. Karanlığı beslemekten başka ne yapıyordu ki? Öfkesine karşı koyamadı. Bir faninin en büyük günahı sınırını bilmemektir. Kazanma hırsı her faniyi bir noktada yakalar ve onu gittikçe dibe çeker. Izdırap Tanrısı ile yüzleşen bir fani nasıl olur da bu kadar gözünü karartabilirdi? Kutsal toprakların adamı Cueto'ya dahi sırtını döndü ve savaş meydanına geri döndü. Ne uğruna? Kazanma! Bana karşı bir savaş başlatıyorsan kaybedeceksin.
Dark STG yavaşça elindeki Kara Kemer'i kaldırıyor.
Dark STG: Son kurban Matt Hardy. İnsanları en çok heyecanlandırandı. Onun için bağırıp beste yaptılar. İnsanlara umut verilmesini seviyorum. Böylece en umutlu anlarında o suratlarındaki heyecanı söküp alabiliyorum. Tıpkı Matt'in bu savaşa kattığı heyecan gibi. Zaman yolculuğuna kadar gitti bu sahtekar fani. Bu savaşa girmenin altındaki neden neydi? Kendini yeniden hatırlatmak mı? Altın sevdası mı? Aslına bakarsanız çok inanmıştı. Bunu o saf gözlerinden anlayabiliyordum. Beni ve Kara Kitap'ı yok edebileceğini düşünüyordu. Bakın ne güzel yok etti. En güçlü formlarımdan biriyle tek parça haline buradayım. Ne kadar hırslı olursanız sizi düşürmek bir o kadar keyifli oluyor. Dostların yıkılışı, hayranların ağlaması tüm bunlardan keyif alıyorum. Geçmişin, şimdinin ve geleceğin efendisi benim. Ruhlar benim ellerimde teslim olur, benim ellerimde şekillenir. Ben ruh avcısıyım, ben Izdırap Tanrısıyım, ben Kara Mesih'im. Ben durdurulamazım.
Dark STG'nin kahkaha seslerini işitirken kameralar da karanlığa boğuluyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dark STG