(SORULAR) De Tomas Sohbetleri 2. Sezon 3. Bölüm w/@Tolga

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
833
Beğeni sayısı
1,399
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Görsel hazırlanacak korkmayın...

De Tomas Sohbetleri ikinci sezon ikinci bölümde konuğum sevgili moderatörlerimizden @Tolga olacak. Yine pazar gecesine kadar vaktiniz olacak soru sormak için. Sorular haricinde de güreş gündemi + üye özel gündem ile programı tamamlayacağız. Davetime icabet eden Tolga kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili @SoulmanRocky ile olan bölüm ise şu an yüklenme aşamasında. 2 saat 41 dakikalık bir podcast sizlerle birlikte olacak. Muhtemelen sabah saatlerinde yüklenmiş olur. Ona da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Sorularınızı bekliyorum.​

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,319
Beğeni sayısı
1,917
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Fenerbahçe için kurtuluş reçetesi...

WWE'den genel olarak memnun mu değilse neden?

Kendisi ile MHY hakkında konuşmlarımız olmuştu, MHY'yi neden bu denli savunuyor?

Son olarak yönetim wp grubunun fotoğraf galerime yapmış olduğu darbe için ne düşünüyor?

İkinize de sevgilerimi ve esenliklerimi iletiyorum...

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
833
Beğeni sayısı
1,399
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Arkadaşlar bölümü ertelemek durumunda kaldık. Ayrıca sezon ile ilgili genel bir duyuru geçmiş olayım. İlerleyen süreçte @Tolga ve @ReQuem ile gelecek bölümler kesinleşti. Bunun dışında mümkün olduğunca herkes ile bu etkinliği gerçekleştirmek istiyorum. Daha önceden ikinci sezon için önceki bölümlerde vesaire anlaştığım isimler, katılmak isteyenler hatta ilk sezonda konuk olanlar da bana ulaşabilirse şahane olur. Belli bir takvim belirleyip ona göre ilerlemek istiyorum. Bu konu üzerinden Tolga'ya sorularını sormaya devam edebilirsiniz.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
WWE ve AEW dışında yükselmesini istediğin, ana akım olmasını istediğin bir şirket var mı?

Seth Rollins’in sakatlık sürecini sen olsan nasıl yönetirdin?

İyi sohbetler dilerim❤️

Konular
271
Beğeni sayısı
1,662
PG Nakit
1,220
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
Tolga'nın 16 yaşında olduğunu yeni öğrendim. O yüzden ona yönelik soracağım.

Biz çocukluğumuzda FOX, S'nek TV, Flash TV gibi kanallar aracılığıyla güreşle tanıştık. Senin çocukluk (hala öyle ama ergenlik öncesini kast ediyorum) döneminde böyle bir imkan yoktu. Güreşten sosyal medya aracılığıyla mı haberdar oldun yoksa sağdan soldan, bir büyüğünden bir duyum mu?

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi