NJPW Tanahashi Jam Spoiler: Alpha Wolf'un Yaptığı Konuşma

KAT

mr. iwgp
Konular
1,217
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
crs_583926_2.jpg

New Japan Pro-Wrestling'e katılan Alpha Wolf, seyircilere hitap etti. Dün gerçekleştirilen Tanahashi Jam şovunun üçüncü maçının sonrasında, önceden duyurulduğu gibi New Japan Pro-Wrestling'e katıldığını açıklayan Aaron Wolf, üzerinde New Japan Pro-Wrestling'in klasik ''aslan amblemi'' bulunan tişörtüyle ringe çıktı. Ring anonsçusu Makoto Abe’nin tanıtımıyla birlikte salon alkış ve tezahüratlarla doldu. Ardından Aaron Wolf mikrofonu eline aldı ve konuşmaya başladı.

''NJPW ve profesyonel güreş seven herkes, merhaba, ben Aaron Wolf! (Salondan alkış ve tezahüratlar) Geçtiğimiz günlerde NJPW’ye katıldım. (Alkış ve tezahürat) Giriş konferansımın hemen ardından bu gök mavisi minderde— pardon, minderin üzerinde konuşuyorum, özür dilerim. (Salonda gülüşmeler ve alkış) Bu ringde durabildiğim için gerçekten minnettarım. (Alkış ve tezahürat) NJPW güreşçisi olmak, olimpiyatlarda judoda altın madalya kazandıktan sonra gerçekleştirmek istediğim bir başka hayalimdi! (Alkış ve tezahürat) Önümüzdeki altı ay boyunca disiplinli bir şekilde hazırlanacağım. Bir dahaki sefere bu mindere çıktığımda, tam teşekküllü bir profesyonel güreşçi olarak karşınızda olacağım. Lütfen beni desteklemeye devam edin (Alkış ve tezahürat)!'' sözlerini kullandı.

Makoto Abe, Alpha Wolf’un gelecek yıl 4 Ocak'taki Tokyo Dome etkinliğinde resmen ringe çıkacağını duyurduktan sonra, Alpha Wolf dört köşeye eğilerek seyircileri selamladı. Salon ''Wolf'' tezahüratları ve yoğun alkışlarla çınlarken, Alpha Wolf ringi terk etti ve şov kaldığı yerden devam etti.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi