- Konular
- 1,221
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Kadın güreş organizasyonu STARDOM’un 36 yaşındaki eski IWGP Kadınlar Şampiyonu Syuri, bir süreliğine ringlerden uzak kalma kararı aldı. 21 Haziran’daki Yoyogi etkinliğinde ezeli rakibi Sareee’ye mağlup olarak şampiyonluğu kaybetmişti. Bu yenilgiyle moral olarak çöken Syuri, liderliğini yaptığı ''God's Eye'' grubundaki takım arkadaşlarının desteğiyle ayakta kalmaya çalıştı. 29 Haziran'da Okayama Convention Center Hall'da düzenlenen etkinlikte ise, Saki Kashima ve Tomoka Inaba ile takım olup, Yuna Mizumori, Aya Sakura ve Sayaka Kurara’ya karşı mücadele etti.
Maçta Syuri, Sayaka Kurara’ya karşı yoğun bir saldırı başlattı ancak rakip takımın uyumlu iş birliği karşısında zorlandığı anlar da oldu. Son bölümde ise Sakura Aya’yı ısrarla Suzaku ile kilitleyip baskıyı artırdı ve sonunda Ground-style Suzaku ile submission galibiyeti aldı. Maçın ardından Backstage'de kameraların karşısına çıkan Syuri şöyle konuştu: ''Burada sizlere açıklamam gereken bir şey var.''. Sözlerine şöyle devam etti: ''21 Haziran’da IWGP Women's Championship'i kaybettim ve bu beni çok düşündürdü. Kendimi daha da geliştirmek, yurt dışında seviye atlamak istiyorum. Aynı zamanda uzun süredir ağrıyan yerlerimi tedavi ettirmek için şirketle görüştüm ve bu süreçte STARDOM'dan bir süreliğine ara verme kararı aldım.''.
Syuri, 27 Nisan’da Yokohama Arena’da gerçekleştirilen etkinlikte Mayu Iwatani’yi mağlup ederek büyük arzusunu gerçekleştirip IWGP Women's Championship'i kazanmıştı. Haziran ayı başında ise İngiltere’de ilk başarılı kemer savunmasını gerçekleştirmiş ve hedefini en çok kemer savunması yapan şampiyon olmak olarak belirlemişti. İntikam arzusu içinde olan Syuri şu ifadeleri kullandı: ''21 Haziran’da gerçekten çok üzüldüm… Bu şekilde asla bitmeyecek! O kemeri mutlaka yeniden belime takacağım. Bu yüzden bu kararı verdim. Büyük bir dönüş yapacağım ve tekrar bu STARDOM ringine döneceğim. Bu yüzden kısa bir süreliğine ara veriyorum.''.
Kaynak