PPV NoC Spo. | Queen of The Ring Maçı

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

Queen of The Ring Finali maçında Jade Cargill, Asuka'yı mağlup etti. Maça iddialı bir kıyafet ile gelen Cargill, maçı da zorlanmadan kazandı.

Maç hakkında düşünceleriniz neler?​

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Asuka vs Iyo istiyoruz ne yapıp edip SS'e yazsınlar şu maçı. Jade ana kemere konacak mı acaba merak ediyorum. Yeterince çalışınca iyi maç çıkarabiliyor. Bolca vakti var SS'e kadar, umarım güzel bir maç koyarlar Tiffy ile birlikte. Geceden Naomi şampiyon ayrılmazsa büyük olay çıkar o ayrı.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,545
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Asuka vs Iyo istiyoruz ne yapıp edip SS'e yazsınlar şu maçı. Jade ana kemere konacak mı acaba merak ediyorum. Yeterince çalışınca iyi maç çıkarabiliyor. Bolca vakti var SS'e kadar, umarım güzel bir maç koyarlar Tiffy ile birlikte. Geceden Naomi şampiyon ayrılmazsa büyük olay çıkar o ayrı.
Naomi net cash-in yapar ya SS'te. Hatta kemeri Jade alır ona yapar diyorum ben. Sırf Jade-Naomi dramasını bağlamak için verdiler QOTR'ı zaten.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Naomi net cash-in yapar ya SS'te. Hatta kemeri Jade alır ona yapar diyorum ben. Sırf Jade-Naomi dramasını bağlamak için verdiler QOTR'ı zaten.
Jade kazanamadan maça karışıp öyle alması ihtimali de çok güçlü. WWE nasıl işler bilemiyorum ama başarısız yapma ihtimali korkutuyor beni. Millet o kadar dillendirdi ki acaba dedirtiyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,545
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Jade kazanamadan maça karışıp öyle alması ihtimali de çok güçlü. WWE nasıl işler bilemiyorum ama başarısız yapma ihtimali korkutuyor beni. Millet o kadar dillendirdi ki acaba dedirtiyor.
Hiç sanmıyorum çantayı taca atacaklarını ya. Son dönemde millet başarısız cash-inlerden illallah etti erkeklerde, bir de Naomi bu hypeı almışken hayatta harcamazlar.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Hiç sanmıyorum çantayı taca atacaklarını ya. Son dönemde millet başarısız cash-inlerden illallah etti erkeklerde, bir de Naomi bu hypeı almışken hayatta harcamazlar.
Valla HHH keli son zamanlarda bir öyle bir böyle sağı solu belli olmuyo. Dediğin gibi başarısız Cash-in'lerin aşırı tat kaçırdığını çok kez tecrübe ettiler ama ona rağmen de ısrarla yaptılar. Umarım derslerini almışlardır son seferden.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi