- Konular
- 1,226
- Beğeni sayısı
- 1,477
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Matt ve Jeff Hardy, WrestleMania’daki karşılaşmalarının rövanşını Backlash 2009’da yaptı. Bu maç I Quit türündeydi ve Jeff, kardeşini bir masaya bağladıktan sonra üstüne atlamak üzereyken Matt pes etti. Ancak Jeff, buna rağmen atladı ve Matt’in bileği kırıldı.
Matt Hardy, My Mom's Basement programında Robbie Fox’a verdiği röportajda, Vince McMahon’un 2009 Backlash'teki Jeff Hardy ile yaptığı ''I Quit'' maçının bitişi hakkında endişeli olduğunu ve sonunda bu endişesinin haklı çıktığını açıkladı: ''Doğruyu söylemek gerekirse, o anda pek düşünmedim. Açık olayım: Vince bu konuda gerçekten çok endişeliydi. Bunun yapılmaması gerektiğini düşündü. Tehlikeli olabileceğini söyledi. Ben de, 'Bence sorun olmaz. Bence iyi olacak,' dedim.''. Ayrıca ''Maçtan sonra gidip ona 'haklıydın' demem bile gerekmedi. Yüzündeki ifadeden anlamıştım zaten. Ama bu iş böyle, biliyorsun? Bu güreş — riskli bir iş. Bu da hesaplanmış bir riskti ama o gün o hesap tutmadı.'' dedi.
Matt Hardy ve Jeff Hardy, esas olarak Tag Team olarak geçirdikleri günlerle hatırlanacaklar ve 2025 yılında hâlâ birlikte takım olmaya devam ediyorlar. merdiven maçlarını adeta birer şölene dönüştürmeleriyle tanınan ikili, TNA Slammiversary 2025'te bir merdiven maçına daha çıkacaklar.
Kaynak