Matt Cardona: Bu Indie Süreci Bittiğinde Kariyerimin Bu Dönemini Kesinlikle Özleyeceğim

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Matt Cardona, bu kariyer döneminin sona erdiğinde neler hissedeceğini anlattı. 2020 yılında World Wrestling Entertainment'ten serbest bırakılan Matt Cardona, o günden bu yana bağımsız güreş dünyasının önemli bir ismi hâline geldi. Özellikle Game Changer Wrestling gibi organizasyonlarda öne çıkan Matt Cardona, aynı zamanda Total Nonstop Action Wrestling'de düzenli olarak yer aldı ve son yıllarda All Elite Wrestling'de de ara sıra göründü.

Daniel Menna ile yaptığı yeni bir röportajda Matt Cardona’ya, bu bağımsız güreş serüveni sona erdiğinde neler hissedeceği soruldu, ''Bu hayatı seviyorum. Gerçekten bayılıyorum. Mücadeleyi seviyorum. Koşuşturmayı seviyorum. Kendi programımı oluşturabilmeyi seviyorum. Ama dürüst olmak gerekirse Madison Square Garden’i özlemiyorum desem yalan olur. Ne demek istediğimi anlıyorsun, değil mi? Gösteriden sonra duş almayı özlüyorum, çünkü bazı salonlarda düzgün soyunma odası ve duş var. Bunu özlüyorum. Ama şu an harika zaman geçiriyorum. Bu Indie süreci bittiğinde kariyerimin bu bölümünü kesinlikle özleyeceğim çünkü çok özel bir dönemdi — tamamen kendi yolumla, kendi şartlarımla yaptım. Pek çok başarı, pek çok başarısızlık oldu ama hepsi bana ait ve bu kısmı seviyorum. Hem iyi hem de kötü şeyler için sorumluluk almayı seviyorum.'' şeklinde bir yanıt alındı.

Kaynak

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi