- Konular
- 1,217
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
La Quinta Estación grubunun vokalisti Natalia Jiménez, AEW Grand Slam Mexico’da; Arena Mexico’da gerçekleşen Místico’nun ikonik girişi hakkında konuştu. MJF ile karşılaştığı maçta diskalifiye olmasına rağmen ringde ayakta kalan taraf MJF olurken, Místico’nun ''Gümüş ve Altının Kralı'' maskesini kaybetmemek adına verdiği mücadele kadar, girişi de gecenin en çok konuşulan anlarından biri oldu. Místico, FantasticaMania Mexico 2024’ten bu yana ilk kez La Quinta Estación’un ''Me Muero'' şarkısı eşliğinde Arena Mexico’nun yolunu tuttu.
Natalia Jimenez, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda Místico’yu bu özel an için tebrik etti ve seyircilerin yarattığı atmosferin kendisini nasıl etkilediğini şu sözlerle dile getirdi: ''Sevgili arkadaşım Místico’yla gurur duyuyorum ve seyircinin ona bu şovda her şeyini ortaya koymak üzere ringe çıktığında gösterdiği sevgi beni çok etkiledi. Benim için çok özel olan bu şarkının, orada toplanıp sevgili dostumu kutlayan herkeste böyle duygusal, görkemli ve unutulmaz bir an yaratması tüylerimi diken diken etti. O bunu fazlasıyla hak ediyor; çünkü hem Meksika’da hem de dünyada bir idol ve güreş efsanesi. Meksika’yı ve kültürünü seviyorum ama en çok da insanlarını ve sahip oldukları tutkuyu seviyorum!''
Bu gece FantasticaMania Mexico ana etkinliğinde, Místico ve Máscara Dorada’dan oluşan Sky Team, Bandido & Hologram ikilisine karşı ringe çıkacak.
Kaynak