Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
Indy Güreşçileri
Natalia Jiménez: Místico ile Gurur Duyuyorum – Grand Slam Mexico’daki Girişi Tüylerimi Diken Diken Etti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KAT" data-source="post: 381635" data-attributes="member: 44"><p style="text-align: center">[MEDIA=instagram]DLFRtnhs4p_[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">La Quinta Estación grubunun vokalisti Natalia Jiménez, AEW Grand Slam Mexico’da; Arena Mexico’da gerçekleşen Místico’nun ikonik girişi hakkında konuştu. MJF ile karşılaştığı maçta diskalifiye olmasına rağmen ringde ayakta kalan taraf MJF olurken, Místico’nun ''Gümüş ve Altının Kralı'' maskesini kaybetmemek adına verdiği mücadele kadar, girişi de gecenin en çok konuşulan anlarından biri oldu. Místico, FantasticaMania Mexico 2024’ten bu yana ilk kez La Quinta Estación’un ''Me Muero'' şarkısı eşliğinde Arena Mexico’nun yolunu tuttu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Natalia Jimenez, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda Místico’yu bu özel an için tebrik etti ve seyircilerin yarattığı atmosferin kendisini nasıl etkilediğini şu sözlerle dile getirdi: ''Sevgili arkadaşım Místico’yla gurur duyuyorum ve seyircinin ona bu şovda her şeyini ortaya koymak üzere ringe çıktığında gösterdiği sevgi beni çok etkiledi. Benim için çok özel olan bu şarkının, orada toplanıp sevgili dostumu kutlayan herkeste böyle duygusal, görkemli ve unutulmaz bir an yaratması tüylerimi diken diken etti. O bunu fazlasıyla hak ediyor; çünkü hem Meksika’da hem de dünyada bir idol ve güreş efsanesi. Meksika’yı ve kültürünü seviyorum ama en çok da insanlarını ve sahip oldukları tutkuyu seviyorum!''</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu gece FantasticaMania Mexico ana etkinliğinde, Místico ve Máscara Dorada’dan oluşan Sky Team, Bandido & Hologram ikilisine karşı ringe çıkacak.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><a href="https://www.fightful.com/wrestling/natalia-jimenez-says-she-proud-mistico-his-entrance-grand-slam-mexico-gave-her-goosebumps">Kaynak</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAT, post: 381635, member: 44"] [CENTER][MEDIA=instagram]DLFRtnhs4p_[/MEDIA] La Quinta Estación grubunun vokalisti Natalia Jiménez, AEW Grand Slam Mexico’da; Arena Mexico’da gerçekleşen Místico’nun ikonik girişi hakkında konuştu. MJF ile karşılaştığı maçta diskalifiye olmasına rağmen ringde ayakta kalan taraf MJF olurken, Místico’nun ''Gümüş ve Altının Kralı'' maskesini kaybetmemek adına verdiği mücadele kadar, girişi de gecenin en çok konuşulan anlarından biri oldu. Místico, FantasticaMania Mexico 2024’ten bu yana ilk kez La Quinta Estación’un ''Me Muero'' şarkısı eşliğinde Arena Mexico’nun yolunu tuttu. Natalia Jimenez, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda Místico’yu bu özel an için tebrik etti ve seyircilerin yarattığı atmosferin kendisini nasıl etkilediğini şu sözlerle dile getirdi: ''Sevgili arkadaşım Místico’yla gurur duyuyorum ve seyircinin ona bu şovda her şeyini ortaya koymak üzere ringe çıktığında gösterdiği sevgi beni çok etkiledi. Benim için çok özel olan bu şarkının, orada toplanıp sevgili dostumu kutlayan herkeste böyle duygusal, görkemli ve unutulmaz bir an yaratması tüylerimi diken diken etti. O bunu fazlasıyla hak ediyor; çünkü hem Meksika’da hem de dünyada bir idol ve güreş efsanesi. Meksika’yı ve kültürünü seviyorum ama en çok da insanlarını ve sahip oldukları tutkuyu seviyorum!'' Bu gece FantasticaMania Mexico ana etkinliğinde, Místico ve Máscara Dorada’dan oluşan Sky Team, Bandido & Hologram ikilisine karşı ringe çıkacak. [URL='https://www.fightful.com/wrestling/natalia-jimenez-says-she-proud-mistico-his-entrance-grand-slam-mexico-gave-her-goosebumps']Kaynak[/URL][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
Indy Güreşçileri
Natalia Jiménez: Místico ile Gurur Duyuyorum – Grand Slam Mexico’daki Girişi Tüylerimi Diken Diken Etti
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt