Eddie Kingston All Elite Wrestling'de Ringe Dönmeden Önce Halletmesi Gereken ''İş Meseleleri'' Olduğunu Söylemiş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

İyileşme tarafında Eddie Kingston kendini iyi hissediyor.

Eddie Kingston, çapraz bağ (ACL) ve menisküs yırtıkları nedeniyle ameliyat olalı bir yılı geçti. O zamandan beri medya röportajları ve Cezar Bononi ile yaptığı antrenman vlog’ları aracılığıyla iyileşme süreci hakkında güncellemeler paylaşıyor. Eddie Kingston, son antrenman videosunda All Elite Wrestling ringine dönmeden önce halletmesi gereken ''iş meseleleri'' olduğunu paylaştı. Fiziksel iyileşme tarafında ise kendini iyi hissettiğini ve ringde koşmaya başladığını belirtti. ''İyi. Gayet normal hissediyorum... Beni ringe — antrenmana — geri döndürmeye çalışıyorlar, ki bu sorun değil. Evet, evet, evet, ringde koşuyorum falan, sıkıntı yok. Ama mesele şu ki, şirkette ringde herhangi bir şey yapmayı düşünmeden önce halletmem gereken bazı iş meseleleri var, ne demek istediğimi anlıyorsun. Çok fazla iş meselesi var.'' dedi.

Eddie Kingston’un sakatlığı, Mayıs 2024’teki NJPW Resurgence etkinliğinde yaşandı. Gabe Kidd, onu ring dışına bir Suplex ile fırlattı; Eddie Kingston’un bacaklarının arkası bariyere çarptıktan sonra vücudu, kurulu bir masanın içinden geçti.

Kaynak

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Ya çok haklı ya nefretlik bir adam çözemedik. AEW'de kısa bir süre izledim kendisini o kadar.
Sevmemek neyse de nefret edilecek son adamlardan biri bu adam, Mox ile, Punk ile, Bryan ile çıkardığı feudlarla zaten ne kadar kaliteli bir isim olduğunu gösterdi, sektörü en çok yaşayan isimlerin direkt en tepesinde, kestiği promolar direkt zirveye oynuyor, fiziği dışında ki o da diğer iyi yanlarının yanında göze bile batmıyor, bir tanecik bile eksi yanı yok adamın.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Sevmemek neyse de nefret edilecek son adamlardan biri bu adam, Mox ile, Punk ile, Bryan ile çıkardığı feudlarla zaten ne kadar kaliteli bir isim olduğunu gösterdi, sektörü en çok yaşayan isimlerin direkt en tepesinde, kestiği promolar direkt zirveye oynuyor, fiziği dışında ki o da diğer iyi yanlarının yanında göze bile batmıyor, bir tanecik bile eksi yanı yok adamın.
Çok toksik duruyor. Bilmiyorum. Promoları iyi zaten ona lafım yok. Ben gerçek kimliğinden bahsediyorum. Gerçi çok rol de yapıyormuşa benzemiyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi