- Konular
- 1,221
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Red Velvet, ROH Women's World Television Şampiyonu olarak geçirdiği dönem hakkında konuştu. Temmuz 2024’te kemeri kazandığından bu yana Red Velvet, La Catalina, Diamante, Leyla Hirsch ve Leila Grey gibi önemli isimlere karşı unvanını başarıyla korudu. Şampiyonluğu bir yıla yaklaşırken bile Red Velvet, hiçbir rakibini küçümsemiyor. Bir maçı ne kadar çabuk kazanabiliyorsan, o kadar çabuk da kaybedebileceğini vurguluyor.
''Gerçek konuşacağım sizinle. Bu, televizyondaki ilk kemerimdi, değil mi? Şampiyon olmanın nasıl bir şey olduğuna dair bir el kitabı verilmiyor. Şampiyon olmak için gerekenin ne olduğu falan, bunların hiçbiri yok. Sadece neyi varsayıyorsan, kendi değerlerinle, nasıl bir şampiyon olmak istiyorsan onunla ilerliyorsun. Bu kemeri kazandığımda hemen dedim ki, 'Ah, artık sırtımda bir hedef var.' Daha önce sırtımda hedef olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum çünkü ben hep hedefi kovalayan kişiydim, hep şampiyonu kovalıyordum. 'Tamam, şimdi kendimi neyin içine sokuyorum acaba?' dedim. Bu harika geçti. Şampiyonluk dönemimde çok farklı kızlarla güreştim. Diamanté ile olan Street Fight, Layla o zamanlar... Gidip geldik. O kadar çok insanla karşılaştım ki, her savunmadan sonra çok şey öğrendim.
Şampiyon değilken neyseydim, şampiyonken de aynı kaldım çünkü ne biliyor musunuz, ringe girdiğinde ve çan çaldığında, bir maçı ne kadar hızlı kazanabiliyorsan, o kadar hızlı da kaybedebilirsin. Her zaman dikkat ettiğim bir şey var: Rakibimi küçümsemem. Çünkü insanlar beni hep küçümsedi. Billie’ye karşı güreştiğimde insanlar beni küçümsedi ve ben de dedim ki, aha, şaka size, bu gece benim gecem. Ama ben rakiplerimi küçümsemem. Eğer kimle güreşeceğimi biraz daha öğrenirsem, işlerini izlerim. Şampiyonken bile hâlâ oyunun öğrencisiyim. Bu reign harika geçti, beni gerçekten pushladı, promolarda bir şampiyon olarak öne çıkma fırsatı buldum, o yüzden bunun için teşekkür ederim. Mikrofonu bana vermeye devam edin, konuşmak istiyorum. Umarım mikrofonda ve başka alanlarda neler yapabildiğimi göstermek için daha fazla fırsat elde ederim ama bu run harika geçti.''
Red Velvet, bu sözleri AEW Unrestricted programının son bölümünde şampiyonluk dönemi hakkında konuşurken söyledi.
Kaynak