Rollins'in Grubuna Düşünülen 2 İsim!

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,551
Beğeni sayısı
6,177
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ethan Page’in daha ana figür olarak kullanılması lazım bir stable’da. Bunu çap olarak demiyorum, çizdiği karakter gereği stable’ı mid cardda da takılsa dahi lider olması daha uygun olur. Ricky ise biçilmiş kaftan bana kalırsa.
Bence ana kadroya ilk geldiği aşamada Ethan’a ana figür olmaktan ziyade bu tip bir stableda nispeten ortalama bir rolde yer vermek fersah fersah faydalı olur. Genel paket olarak çok beğendiğim, ancak ana kadro düzeyi için kapatmaya ihtiyaç duyduğu eksikleri olduğunu düşündüğüm bir isim çünkü. Ayrıca böyle bir senaryoda Paul Heyman tedrisatından geçeceğinin de altını çizmek gerek, oradan kademe atlayarak çıkmamasının imkanı yok gibi bir şey. Sonrasında Ethan’a bu ekibin içinden bir yol ayrımı hikayesi çıkarırsın, bir babyface patlatmasıyla mis gibi ana figür çıkartırsın. Sabır işi bu işler…

Öte yandan Ricky Saints ismi de bence cuk oturuyor. Umarım spekülasyonda kalmaz ve bu iki ekleme yapılır ekibe, iki taraf için de win win denebilecek bir eşleşme.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,231
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
İki ismi de hiç yakıştıramadım. Saints zaten tuttuğum bir isim değil, Page de tekli olarak çok iyi. Böyle stable içine atıp promo yeteneğini %100 sergilemesini engellerler. Adamın olayı o rolleri, promoları. Joe Gacy'de de aynı hata yapıldı. Adam inanılmaz bir promo kesici, gimmickini yaşayan adamken ana kadroda zombi gibi takılıyor.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Bence ana kadroya ilk geldiği aşamada Ethan’a ana figür olmaktan ziyade bu tip bir stableda nispeten ortalama bir rolde yer vermek fersah fersah faydalı olur. Genel paket olarak çok beğendiğim, ancak ana kadro düzeyi için kapatmaya ihtiyaç duyduğu eksikleri olduğunu düşündüğüm bir isim çünkü. Ayrıca böyle bir senaryoda Paul Heyman tedrisatından geçeceğinin de altını çizmek gerek, oradan kademe atlayarak çıkmamasının imkanı yok gibi bir şey. Sonrasında Ethan’a bu ekibin içinden bir yol ayrımı hikayesi çıkarırsın, bir babyface patlatmasıyla mis gibi ana figür çıkartırsın. Sabır işi bu işler…

Öte yandan Ricky Saints ismi de bence cuk oturuyor. Umarım spekülasyonda kalmaz ve bu iki ekleme yapılır ekibe, iki taraf için de win win denebilecek bir eşleşme.
Ben farklı düşünüyorum ya. Ethan Page, düşük seviyeli bir stable’ın Seth Rollins’i olmaya çok daha uygun bence. Diğer türlüsünde ne olur pek kestiremiyorum. Kısa vadeli senaryo planlanıyorsa dediğin makul ama bu iş bana öyle gelmiyor. Ha diyebilirsin ki orta düzey takılan hangi stable WWE’de iş yaptı? Kesinlikle haklısın. O yüzden tekli ya da yancılı takılması daha ideal şimdilik. Uzun vadede heel olarak kalması en büyük temennim ayrıca konudan bağımsız.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,551
Beğeni sayısı
6,177
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben farklı düşünüyorum ya. Ethan Page, düşük seviyeli bir stable’ın Seth Rollins’i olmaya çok daha uygun bence. Diğer türlüsünde ne olur pek kestiremiyorum. Kısa vadeli senaryo planlanıyorsa dediğin makul ama bu iş bana öyle gelmiyor. Ha diyebilirsin ki orta düzey takılan hangi stable WWE’de iş yaptı? Kesinlikle haklısın. O yüzden tekli ya da yancılı takılması daha ideal şimdilik. Uzun vadede heel olarak kalması en büyük temennim ayrıca konudan bağımsız.
Düşük stable mevzusuna dair söyleyeceğimi sen kendi kendine söylemişsin kankam zaten. Ben Page'in kesinlikle bu stableda yer alarak kazanımlar elde etmesi gerektiğini düşünüyorum üstüne basa basa. Uzun bir süre heel kalması gerektiğine katılıyorum ama, olası bir stable hikayesinde Page'i ekipten koparacak face turn senaryosu da bir o kadar uzun soluklu gerçekleşmeli zaten.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi