Kairi'nin Yaptığı Sizce Yanlış Mı?

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura

Dün geceki şovda Liv Morgan'ın sakatlığı yüzünden maç durdurulmuş ve Kairi galip gelmişti. Maçtan sonra ortamı yumuşatmak adına Kairi çabalamıştı ancak bazı kişiler bunu yanlış bulmuş. Bu konuda sizin düşünceniz nedir, sizce Kairi'nin bu yaptığı yanlış mı?​

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Kairi’nin ciddi ve bozmaması gereken bir gimmicki olsaydı yanlış bulur ve eleştirirdim. Ama ciddi bir gimmicki bırakın gimmicki bile yok. Şirin Asyalı kadın olarak gözüküyor ve yaptığında ne karakterine aykırı bir şey var, ne saygısız bir durum var, ne de aykırı bir durum var. Bazen insanların sadece tepki göstermek için tepki gösterdiğini düşünüyorum.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Eleştirilecek birşey görmedim. İş arkadaşı sakatlandı diye kutlama yapmış hali yok milletin kafası dağılsın diye biraz koşmuş işe de yaramış yani. Keşke şu 7/24 prenses psikolojisindeki amerikalılara biri sağlam bi tokat vursa da böyle gereksiz muhabbetleri büyütmeyi bıraksalar artık.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Sonuçta oradaki insanlar milletin eğlenmesi için şov yapıyor, Liv Morgan sakatlandı diye kimsenin yas tutacak hali yok.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi