Nick Wayne Christian Cage'nin Güreş Dünyasındaki En Zeki İnsanlardan Biri Olduğunu Düşünüyormuş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Nick Wayne, Christian Cage’den öğrendikleri üzerine konuştu. Ekim 2023’te AEW WrestleDream etkinliğinde Nick Wayne, Darby Allin’e sırt çevirerek Christian Cage’nin yanında yer aldı. Bu birliktelik daha sonra The Patriarchy adlı fraksiyona dönüştü. Nick Wayne ile Christian Cage son zamanlarda ekranda bazı gerginlikler yaşamış olsa da, kamera arkasında Nick Wayne’nin profesyonel güreş efsanesine büyük saygısı var.

AEW Unrestricted programının son bölümünde konuşan Nick Wayne, Christian hakkında şunları söyledi:

''Bana öyle geliyor ki o, güreş dünyasındaki en zeki insanlardan biri. Nokta. Ama özellikle AEW’de, güreşin her yönünde çok zeki. Ama özellikle bana en çok yardım ettiği konu Promolar, sadece konuşmak ve ayrıca sunum oldu. Kendini daha büyük bir şey olarak nasıl sunacağın ve daha büyük biriymişsin gibi hissettireceğin üzerine. Konuşma konusunda gerçekten çok şey öğrendim ve son zamanlarda bu konuda oldukça rahat hissetmeye başladım. Kelime seçimi ve böyle şeyler konusunda da. Yine, sunum ve hatta konuşma dahil. Ama bu ring içi şeylere kadar iniyor. Bütün maçlarımın ardından ona hep diyorum: Lütfen beni parçala. Her şeyi söyle. Yani, onun öğrenme ağacının altında geçirdiğim bu süreçte daha iyi bir mentor isteyemezdim.''

Kaynak

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 7)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi