Bryan Danielson: Profesyonel Güreşte Bu Kadar Yükseklere Ulaşacağımı Hiç Beklemiyordum

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
1750084621531.png

Bryan Danielson'a Kiro News Radio isimli programda gençliğinde profesyonel güreşte bu kadar başarılı olabileceğini düşünüp düşünmediği soruldu, Bryan dürüst bir cevap verdi:

"Hayır. İlkokul birinci sınıftan beri profesyonel güreşçi olmak istiyordum ama bu kadar yükseğe ulaşabileceğimi hiç beklemiyordum. Kariyerimin ilk 10 yılında bağımsız arenalardaydım ve çoğunlukla 100 ila 1.000 kişinin önünde güreşiyordum. Uluslararası arenalara da çıktım ama tüm kariyerimin bundan ibaret olacağını düşünüyordum. Yani, 1.78 boyundayım ve 88 kiloyum. Standart bir profesyonel güreşçi değilim."

Çocukluğunda profesyonel güreşe olan hayranlığı hakkında konuşurken Danielson, çocukken en sevdiği güreşçinin The Ultimate Warrior olduğunu söyledi.

“Çocukken en sevdiğim güreşçi Ultimate Warrior’dı. Bilirsiniz, çocukken renkleri seversiniz. O bir süper kahraman gibi görünüyordu, ipleri sallardı.”

“Hayatımda izlemeye gittiğim ilk güreş gösterisi Tacoma Dome’daydı. Main eventte Ultimate Warrior ile Rick Rude karşılaşıyordu. Ultimate Warrior öyle bir hareket yaptı ki, Rick Rude’un pantolonunu aşağı çekti. Kız kardeşimin hayatında ilk kez bir erkeğin çıplak poposunu gördüğü an oydu.”

Ekli dosyalar

• 1750084575671.png
    1750084575671.png
    411.1 KB · Görüntüleme: 0
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi