Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir tık gençlerin yoluna çıkmak olacak ama Rey’in emekli olmadan bir AAA Mega Championship kazanmasını çok istiyorum. WWE’de son bir ana kemer serüveni yakalayamayacağı belli bari Meksika’da yakalasın.
Bir tık gençlerin yoluna çıkmak olacak ama Rey’in emekli olmadan bir AAA Mega Championship kazanmasını çok istiyorum. WWE’de son bir ana kemer serüveni yakalayamayacağı belli bari Meksika’da yakalasın.
Süper olur süper. Bence WWE Meksika'dan yetenek çekmek yerine, Meksika'lı yeteneklerini şirkete hazırlamak için kullanmalı bu şirketi zaten. Örnek olarak Angel Garza şampiyonluğu, Dragon Lee şampiyonluğu falan akabilir. Staj şekli yani.