RPG sessizlikten doğan isyan

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
dtm76ac.png

Kamerayı sabitlemekle uğraşan birisini görüyoruz. Sağlam bir şekilde durduğundan emin olduktan sonra kameranın karşısındaki koltuğa oturuyor ve bu kişinin Sami Zayn olduğunu görüyoruz. Yüzünde herhangi bir ifade yok. Derin bir nefes alıp konuşmaya başlıyor.

Sami Zayn: Bu kamerayı kimse bana vermedi. Bu kayıt şirketin değil. Bu görüntülerin onlara ait olmasını istemiyorum. Çünkü bu an, bu his... bu gerçek. Bu gece bir maç kaybettim. Belki senin için sadece bir kayıp. Ama benim gibiler için bu, bir sessizlik hükmü. Çünkü bu sektörde ya kazanırsın... ya da yok sayılırsın. Ve ben, yıllarca kazanmadığım zaman bile ses çıkardım. (Sami gözlerini kaçırmadan kameraya bakar, sesi düşük ama doludur) Ben yıllarca en kolay duyulmayan sesi oldum bu endüstrinin. Göz ardı edileni, çok zeki, çok karmaşık, çok alternatifli... ama hiçbir zaman öncelikli olmadım. Çünkü bu sistem, anlaşılır olana aşık. Bu sistem, sesi çıkan ama uyumlu olana kucak açıyor. Ben hiçbir zaman uyumlu olmadım. Bugün de olmadım. (Derin bir nefes alır, eliyle saçlarını geriye atar) Kaybettim. Kabul ediyorum. Ama bu yenilgi beni tanımlamaz. Sadece beni keskinleştirir. Onlar buna mağlubiyet diyebilir. Ben buna evrim derim. Çünkü bazıları kaybettiğinde susar. Ben konuşurum. Bazıları geri çekilir. Ben ileri atılırım. Ve şimdi... beni hafife alan herkes bir kez daha görecek. Bu sadece bir karakter değil. Bu, benim. Bu, gerçek Sami Zayn. (Kısa bir süre duraksar ve ardından devam eder) Sistem, bizi biçimlendirmek ister. Kafanı kaldırma, sesini kısmaya devam et, gülümse ve unut. Ben ise... ben hep o sessiz isyan oldum. Işıkların altında değilim. Ama oradayım. Arka planda, gözden kaçan, ama kimseyi kandırmayan. Çünkü benim savaşım herkesin göremediği yerde. Bu sektör kazan-kazan üzerine kurulu. Ama benim için bu kazanmak veya kaybetmek değil. Bu, kendin olmak. Kendi karanlığında parlamak. Kaybettiğim maç, onlar için sadece bir rakam. Ama benim için bu, kendimi sorgulama anı. Dışlanmak mı? Yalnızlık mı? Evet. Ama bu yalnızlık, benim zırhım oldu. (Sesinde hafif bir kırılganlık beliriyor) Belki kimse anlamayacak beni. Belki herkes kendini bu hikayenin kahramanı sanacak. Ama gerçek kahramanlık, göz önünde parlamak değil; kendin olmaya devam etmek, tüm sessizliklere rağmen konuşmak.

Sami Zayn: Beni duymak isteyen varsa buradayım. Ve susmayacağım.

Video Zayn'in kararlı bakışlarıyla sonlanır.

Oynadığınız Karakterin Adı
Sami Zayn
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi