AEW'nun yıldız ismi TBS Şampiyonu Mercedes Moné, "MoneMag" isimli gazetesinin yeni baskısında profesyonel güreşe olan aşkından ve bunun kendisindeki içsel dönüşümünden bahsetmiş.
"Büyürken WWE benim için her şeydi. Hayatımı onsuz asla hayal edemezdim. Ancak zamanla onsuz yaşayamayacağım şeyin WWE değil, profesyonel güreşin kendisi olduğunu fark ettim."
"Benim için bu yolculuğun kıvılcımını çakan kişiye muazzam bir minnet borcum var. O önemli an sayesinde hayatım tamamen değişti. Bu karar için minnettar olmadığım bir gün bile geçmiyor. Beni yeni zirvelere itti, beni iradesi kuvvetli bir CEO olarak olgunlaştırdı ve hayatımın ve geleceğimin kontrolünü elime almam için bana güç verdi."
"Size şunu söyleyeyim, yıllar boyunca ektiğim her tohum daha önce hiç olmadığı kadar büyüyor ve gelişiyor. En çok kazanan kadın güreşçi olmak, açan güzel bir çiçek gibi ve ben bundan daha fazla gurur duyamazdım."
Moné ayrıca gelecekte WWE'den ayrılışıyla alakalı tüm detayları açıklayacağını ve hikayeyi bir de kurdun ağzından dinleyeceğimizi ima etmiş.
kaynak