- Konular
- 230
- Beğeni sayısı
- 736
- PG Nakit
- 805

Program sunucusu, Vince McMahon’un güreşe yaptığı katkılardan dolayı büyük bir hayranı olduğunu söyledi ve Danielson’a onunla çalışmanın nasıl bir deneyim olduğunu sordu.
Danielson şu yanıtı verdi:
“İnişleri çıkışları vardı. Bu konuya çok fazla girmeyeceğim. Çünkü dürüst olmak gerekirse bu konudan çıkacak çok fazla tıklama amaçlı (clickbait) manşet olur. Aynı zamanda ailem, özellikle kayınvalidemle ilgili hassas durumlar söz konusu. Yaşananların bir kısmı onu da ilgilendiriyor. Vince konusunda çok karmaşık bir düşünce yapım var.” (Vince'in cinsel saldırı dosyasında Bryan Danielson'ın kayınvalidesinin kocası olan John Laurinaitis'ın da adı geçiyor.)
Sunucu tekrar üsteledi ve Vince'in iyi bir patron olup olmadığını sordu.
Danielson şöyle yanıtladı:
“Bir patron olarak, iyi yönleri de vardı, kötü yönleri de. Bu herkes için geçerli. Bu konuda içsel olarak zorlanıyorum. Yani sadece kamuoyu önünde değil, kendi içimde de Vince McMahon kavramıyla ilgili çok zorlanıyorum.”
Sunucu, Vince’in kendisine (sunucuya) iyi davrandığını ve Danielson’u WrestleMania 30’un ana etkinliğine taşıyarak onu gerçekten desteklediğini söyledi. Ardından Danielson’un Vince’in bu desteği için minnet duyup duymadığını sordu.
“Kesinlikle. ‘Kariyer’ kavramı ve onun kariyerim için yaptıkları var, ama ben bunları biraz ayrı tutuyorum. Vince McMahon’a bir insan olarak baktığımda, yani kuliste bana nasıl davrandığına, onun insani yönüne odaklandığımda... Babam vefat ettiğinde bana hayatımda aldığım en iyi sarılmayı o vermişti. Ben kariyer basamaklarını tırmanmayı kafaya takan biri değilim. Dünya Şampiyonu olmak hiçbir zaman ulaşmayı hayal ettiğim bir şey değildi. Benim için en güzel şey, sevdiğim işi yapabilmek ve bu işten geçimimi sağlayabilmekti. Bir çalışan olarak bana nasıl davrandığı ayrı bir konu; ama bir insan olarak bana yaklaşımı bambaşkaydı. Ve işte onu insan olarak bana gösterdiği bu davranış biçimini, şu anda hakkında ortaya atılan iddialarla bağdaştırmak benim için gerçekten zor. Bir insan olarak bana çok iyi davrandı. Bunu, Vince’e olumsuz bakan birine anlatmak kolay değil çünkü gerçekten tarif etmesi zor bir şekilde iyiydi. Ama elbette Vince McMahon’un olumsuz yönleri de var.”