Plan Omega/Okadar rekabetini onurlandıran ikinci bir ana kemer olarak sunulması üzerineymiş.
WWE karşısında ne varsa destekleriz de kendi kıtalarında bile olmayan bir maça bu kadar takıntı yapıp sanki bir fan tarafından konsept tasarımı olarak yapılmış bir kemeri resmi olarak kullanacak olmaları bana çok ezikçe geldi.Bir kemeri iki güreşçiye indirgemek çok saçma. Okada vs Omega tarihini kimse hor görmüyor, farkındayız öneminin ama bütün kemeri onlara dayandırmak saçma. Bir tarafta OWA, bir tarafta Rainmaker falan var. Atıyorum aylar sonra bu kemeri Ricochet alınca, ne alaka diye sırıtacak bir şey. Kemerin güreşçilerden bağımsız bir karakteri olmalı. WWE kemerinde atıyorum bir tarafta Cena, bir tarafta Triple H olsaydı, sabahtan akşama dalga geçerdik.
Sanki değil kemer bi fan tarafından konsept olarak tasarlandı zaten. Adamların fanı olmasa bu kadar abartmazdı Tony.bir maça bu kadar takıntı yapıp sanki bir fan tarafından konsept tasarımı olarak yapılmış bir kemeri resmi olarak kullanacak olmaları bana çok ezikçe geldi.
Katılmıyorum. Kadınlar kemerinde de ilk şampiyon Riho'nun cross-body figürü ve kemerin değiştiği zaman şampiyon olan Britt Baker'in lockjaw figürü var ama bugün bu kemeri ne Riho ile ne Britt Baker ile anıyoruz. İlk çıkan oval kemerde de yanlış hatırlamıyorsam yine Riho ve Nyla Rose'un figürleri vardı. Yani olayın yaşandığı dönem anlam yüklemek açısından bence hoş bir hareket.Bir kemeri iki güreşçiye indirgemek çok saçma. Okada vs Omega tarihini kimse hor görmüyor, farkındayız öneminin ama bütün kemeri onlara dayandırmak saçma. Bir tarafta OWA, bir tarafta Rainmaker falan var. Atıyorum aylar sonra bu kemeri Ricochet alınca, ne alaka diye sırıtacak bir şey. Kemerin güreşçilerden bağımsız bir karakteri olmalı. WWE kemerinde atıyorum bir tarafta Cena, bir tarafta Triple H olsaydı, sabahtan akşama dalga geçerdik.
He is best known as the founder, co-owner, president, CEO, executive producer, and head booker of All Elite Wrestling (AEW). He is also the owner of Ring of Honor (ROH), which he purchased and turned into AEW's sister promotion. Champaign–Urbana, Illinois, U.S.Sanki değil kemer bi fan tarafından konsept olarak tasarlandı zaten. Adamların fanı olmasa bu kadar abartmazdı Tony.
Senin adına üzüldüm.Bu arada bu kemer beklentimi bi 3-5 kat daha yükseltti.
Lordumuz bazen bu sıfatlara sahip olduğunu unutuyor işte.He is best known as the founder, co-owner, president, CEO, executive producer, and head booker of All Elite Wrestling (AEW). He is also the owner of Ring of Honor (ROH), which he purchased and turned into AEW's sister promotion. Champaign–Urbana, Illinois, U.S.