Güncel Durumda AEW Mi? WWE Mi?

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
WWE o kadar kötü ki YT kesitleri bile izlenmiyor. Royal Rumble'dan itibaren rezil bir sürece girdiler ve halen aynı rezillikte gidiyorlar. AEW daha kötü olamaz diye düşünüyorum.

Kero

rehabilite
Konular
467
Beğeni sayısı
882
PG Nakit
580
Güncel AEW diyen arkadaşlar, takip etmiyorum, AEW tam olarak neyi daha iyi yapıyor?
Yani şahsi fikrimi söyleyecek olursam;

Güncel olarak bence ikisi de cok farklı değil, arada bir ucurum göremiyorum. Ama WWE'de Cena heel turn sonrası bu kadar kotu kullanılmasaydı arada ucurum olabilirdi WWE önde olurdu.

AEW'de Hangman, Ospreay, Swerve olayları benim ilgimi çeken taraf. Omega ve Okada'nın da yeni kemer için çarpışacak olması ilgimi çekiyor. Yani iki şirketin de ana kemer olayları çevresin de AEW, bence WWE'den bir tık daha önde. Belki de bem Hangman fanı olduğum icin boyle goruyor olabilirim.

Ama her ne olursa olsun kendi yorumumda da belirttigim gibi ben Punk vs Cena maci sonrasi gelebilecek bir cash-in senaryosu ile beraber SummerSlam sonrası WWE tekrardan benim gozumde one gececektir.

Ekstra olarak ring icinde AEW'i daha cok begeniyorum izlemesi daha guzel. WHC icin eger Gunther vs Dragunov feudu izleyebilirsek WWE'de ring icinde 5 yildizlil bir mac izlettirebilir.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
AEW'nun hiçbir zaman diliminde WWE'yi geçme şansı yok. WWE'nin tekrar 2019'a dönmesi de ise yaramaz yani. AEW en fazla "biraz" yaklaşabilir. Şu anda da yaptığı şey bu. Ilerlediklerini düşünüyorum şu anda güzel bir gidişat var.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Güncel AEW diyen arkadaşlar, takip etmiyorum, AEW tam olarak neyi daha iyi yapıyor?
PPV’leri, ring içini ve maç reklamlamalarını. Hiçbir feud bana öyle aman aman dedirtmiyor ama segmentleri güzel dengeledikleri için son birkaç PPVdir Moxley kemerini koruyacak mı kestiremedim.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Prime dönemi AEW'yu beğendiysen güncel şovları da beğeneceğinden eminim hocam. Eski havanın şirkete geri döndüğünü düşünüyorum.

AEW'nun hiçbir zaman diliminde WWE'yi geçme şansı yok.
İyi de AEW'nun WWE'yi geçme gibi bir amacı yok ki. Öyle bir amacı olsaydı WCW'nun yaptığı gibi genel izleyiciye hitap eden şovlar yaparlardı. Burada AEW'yu savunmuyorum bu arada. Sadece iki şirketin farklı seyirciye yönelik şov hazırladığını söylüyorum.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,107
Beğeni sayısı
1,159
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Hangman Page
1 1

Şu dörtlü üzerinden kurguluyor şovları ki daha Death Riders'ı, Toni Storm'u ve Okada'sı falan var tüm bu isimler ayağı yere sağlam basan senaryolar içerisinde şu an. TV süresi alan her senaryo ilgi çekici.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi