AEW Ricochet'e Yaramış

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
AEW’in adamı daha iyi kullandığı reddedilemez bir gerçek. Bu işi tutkuyla yapan birisi sadece lowcard feudlarda kullanılırsa tabiki işinden soğumaya başlar. Yani dediklerinde herhangi bir yere yaranma çabası ya da WWE’e çamur atma çabası görmüyorum.

Xenophobia THE Simurgh

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Ağlayıp zırlamaya gerek yok. Psikolojik çöküş, baskı herkesin kaldıracağı şey değil. Bu adamın durumunda da kaldırması gerekmiyor zaten. Her gün çıkıp amaçsızca yenileceksiniz. Bazen tiksineceğiniz ne yaptığını bilmediğiniz şekilde yollarda oradan oraya seyahat edeceksiniz. Kaybolmuş şekilde bir amaç gütmeden yapılacak iş değil. Adamı anladığım kadarıyla jobber hale getirmiş WWE. Bana sorarsanız kullanışlı bir adam. Yıllardır izlemiyorum tabii ne oldu bilmiyorum. Herkes kabul eder, WWE amaçsız insanlar topluluğu bulunduruyor. Son WM izledim yıllar sonra. Bana amaçsız maçlardan başka bir şey sunmadı en büyük platform üstelik. WM sahnesi. Adam elbette kemer olaylarından bağımsız bir yönü olan bir yolu tercih edecek. AEW' de bir yönü var muhtemelen adamın. Kayıp değil bir yolu var. Kemeri olsun olmasın. Bir değeri var. Değeriniz olan yerde bulunun. Cody bugün buradaysa kendisine değer veren diğer kuruluşlar sayesinde. Yoksa aile bağlantılarına rağmen bir hiçti. Değerli hissetmiyorsanız elbet değerinizi bulacağınız başka yerler olacaktır. Hayat da böyle. Diğer türlü kendinize yazık edersiniz. Bu adamı eleştirmek saçma.

Eklemeyi unuttum adamın eş seçimi de gayet iyi. Bu zaten kendi kalitesini belli ediyor.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
%100'le takip etmedim tabii ki, ancak rikoşenin kestiği iyi promo WWE'nin bir mid-carderının keseceği promodan iyi değil benim gözümde tamamen bireysel bir yorum.

Ben açıkçası alındığını düşünüyorum baya WWE'deki süresinde yani bireysel bir sıkıntısı varmış gibi geldi bana hep. Şirketler arası bir fark var zaten yönelim olarak majörde, buna saygı duymak gerekiyor da bazı isimler (ki bunu her iki taraf için söylüyorum) kendi çalıştığı yeri anlatırken birazcık abartıyo sadece.
Saygı duyarım bu arada belirteyim ben de bu adamı WWE'de izlerken ring içi dışında bir yeteneği olmadığını düşünüyordum ama AEW'de fazlasına sahip olduğunu gösterdi, ilk olarak karakter olarak çok iyi konumda, günümüzün en iyi heel isimlerinden birisi, promo olarak zaten iyi durumda, özellikle Swerve ile feudunda, WWE'de kesemediği kadar iyi promolar kesti, bence abartmaktan öte haklı yanları var, WWE ana kadrosunda 5 yıl bulunmasına rağmen WWE seyircisinin gözüne pek girememişti, AEW'de daha 6. ayında en çok heat alan heel isimlerinden biri konumuna geldi, daha mutlu hissetmesi bu yüzden normal.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi