Ağlayıp zırlamaya gerek yok. Psikolojik çöküş, baskı herkesin kaldıracağı şey değil. Bu adamın durumunda da kaldırması gerekmiyor zaten. Her gün çıkıp amaçsızca yenileceksiniz. Bazen tiksineceğiniz ne yaptığını bilmediğiniz şekilde yollarda oradan oraya seyahat edeceksiniz. Kaybolmuş şekilde bir amaç gütmeden yapılacak iş değil. Adamı anladığım kadarıyla jobber hale getirmiş WWE. Bana sorarsanız kullanışlı bir adam. Yıllardır izlemiyorum tabii ne oldu bilmiyorum. Herkes kabul eder, WWE amaçsız insanlar topluluğu bulunduruyor. Son WM izledim yıllar sonra. Bana amaçsız maçlardan başka bir şey sunmadı en büyük platform üstelik. WM sahnesi. Adam elbette kemer olaylarından bağımsız bir yönü olan bir yolu tercih edecek. AEW' de bir yönü var muhtemelen adamın. Kayıp değil bir yolu var. Kemeri olsun olmasın. Bir değeri var. Değeriniz olan yerde bulunun. Cody bugün buradaysa kendisine değer veren diğer kuruluşlar sayesinde. Yoksa aile bağlantılarına rağmen bir hiçti. Değerli hissetmiyorsanız elbet değerinizi bulacağınız başka yerler olacaktır. Hayat da böyle. Diğer türlü kendinize yazık edersiniz. Bu adamı eleştirmek saçma.
Eklemeyi unuttum adamın eş seçimi de gayet iyi. Bu zaten kendi kalitesini belli ediyor.