RPG Tradimento

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
william-regal.jpg

Payback’ten sonra William Regal’i dışarıda yürürken görüyoruz. Sonraki hafta son haftası olacak olmasına rağmen yine de üstünden takım elbiseyi çıkartmıyor.
“Yeni dönemde General Manager olarak seni görmek istiyorum Dario, bu görevi en iyi şekilde üstleneceğine ve her şeyin daha iyi olması için elinden gelenin fazlasını yapacağına gönülden inanıyorum.”​

Kafasından bu cümleleri atamayan Regal dışarıya yansıtmasa da içten içe kahrolduğu belli oluyor. İnsanların ona bakışları kendisini utandırıyor, hatta onu tanıyan küçük çocuklar Regal’in yüzüne bakarak kahkaha atıyorlar. Acaba gerçekten yanlış tarafı mı seçmişti? İlk şovdan beri hizmet verdiği şirketin onu dur yere kovması hatta yazın yağan yağmurun onun suratına vurması bile artık William Regal’in doğru kararlar vermesine bir delalet olabilir. Peki ne yapacaktı? Başka bir firmaya mı gidecekti? Güreşi bırakıp ailesiyle vakit mi geçirecekti? Ya da…

f56ec09cec914d32ab78bb4be79ae3f0.gif

Capo: Atla!

William Regal donakalmış bir şekilde Tony D’Angelo’ya bakıyor. Tony tek başına orada duruyor. Regal ise ona güvenmiyor.

Capo: Ne yani bana mı güvenmiyorsun? Sana sefil hayatında başarılar dilemediğime şükretmelisin. Diğerlerine kıyasla ben melek bile sayılırım. Artık düşmanlarımız ortak. Bana lazımsın. Geçen hafta olanlardan sonra bu işi bitireceğim. O gemiyi yakarken geminin içinde olmadığın için şükretmen lazım mio amico.

William Regal: Onların hak ettiği her ne kadar bu olsa da Tony, bunu yapamam. Kendi ilkeleri olan bir insanım. Oradaki pisliklere değil o firmaya o seyircilere hizmet verdim. Şirketi alaşağı edemem. Bizi izleyen insanları yarı yolda bırakıp onları seninle ihanete uğratamam. Benim derdim sadece o pisliklerle, şirketle değil.

Capo: Demagojiyi bırakalım artık yetmez mi? Bunu mu istiyorsun? Trafik yapmadan şu arabaya atla da senin için ne yapabileceğime bakayım. Korkma, seni üzmeyeceğim. Eğer teklifimi beğenmezsen tek parça halinde seni olduğun yere geri bırakacağım. Andiamo!

William Regal istemeden de olsa arabaya biniyor ve araba hızla uzaklaşıyor.

de28411424f44f9e80c0e5a809b49dc3.gif

Araba bir deponun orada duruyor. William Regal hala emin olmasa da başka çaresi de yokmuş gibi devam ediyor. Tony ile Regal beraber indikten sonra içeri giriyorlar. İçeride onu ailenin kalanları karşılıyor. Tabi Regal’i gören herkes şokta.

Underboss: T..

Capo: Sakin, sakin. Ailecek biraz konuşacağız ve sonrasında o gidecek. Aynı tarafta olmadığımızı biliyorum; ama artık onların da tarafında değil. O yüzden bugün o da bizimle.

Herkes, Capo’nun aldığı kararı kafasıyla onayladıktan sonra Capo lafa giriyor.

299746c50c5b4336a3493fce90d704e4.gif

Capo: William, işin gereği birimizin karşımızda durması gerekiyordu ve o sen oldun. O yüzden bu kadar kötü başladık. Dürüst olmak gerekirse sana ihtiyacım da yok; ama Payback’i kendi himayeme aldığımda beni seven birkaç kişinin hepsinin kendi ailem olmasını istemiyorum. Sana anlattım, Uncle sana anlattı. Sana gerçeği göstermeye çalıştık ta ki gerçek senin suratına tokadı basana kadar. William, burada uzun süre esecutivo oldun, gerçeği herkesten iyi biliyorsun. Bunların doğru olduğunu sen de biliyorsun. Angel Garza canlı canlı gömüldü, Velveteen Dream asıldı! Hadi Titus O’Neil ölmedi diyelim; ama insanlar öldü sandı. Senin şirketinde sen dahi bilmezken bir uyuşturucu kaçakçısını yakaladım. Val Venis’ten bahsetmiyorum bile. Bak William, biz mafya değiliz; ama mafyadan daha güçlüyüz. Benim tek amacım İtalya’yı bir lottare ülkesi yapmak. Güreşin ülkesi yapmak. Meksika bir güreş ülkesi, Samoa bir güreş ülkesi, Amerika bir güreş ülkesi. Hepsinin nesilleri var, geçmişi var. İtalya’nın bir geçmişi yok. Benimle birlikte bir geleceği olacak. Wrestlemania senin son günün olacak. Senden istediğim şey, Wrestlemania’ya kadar bana yarayabilecek bütün bilgileri vermen. Sonrasında Rock da, Alberto ve şürekaları da senin olsun. Ben önce Payback’i sonra tüm PGW’yu istiyorum.

Tony D’Angelo, William Regal’in gözlerinin içine içine bakıyor.

f246fe42241843278dbc88d434471053.gif

Capo: Bana bak, sana teklifim var. Buradan gitmeni istemiyorum. Payback’i kazanırsam burada genel menajer olarak hala sen devam edeceksin. Ne istediğimi de sana söyledim. Bunu sensiz de yaparım; ama senle daha iyi yaparım. Ayrıca benden kabul etmediğin parayı ihtiyaç sahibine dağıttım ve o insanların yüzlerini görmeliydin. Bak Regal ben kötü bir insan değilim. İnsanlar beni sevmiyor çünkü sahip olduğum güçle tepeden inme buraya geldim; ama ben ailemi buraya doğru olanı yapmak için getirdim. Hepsinin yüzü burada onlar da sana anlatsın ve dinle!

Tony, diğerlerinin de söz alması için açık bir davette bulunuyor.

@Hacken @Sikiru @GBB

Oynadığınız Karakterin Adı
Tony D'Angelo

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Regal iki elini kavuşturup masadaki bir sonraki hamleyi beklerken bir süre es veriliyor, tüm gözler Stacks'in üzerinde. Capo'dan sonra Underboss'un konuşması gerektiği konusunda ortak mütabakat var. Açık daveti bıraktıktan sonra gözleri yere devrik bakan Tony de artık bu sessizliğe dayanamayıp yan bakışlar atıyor Stacks'e, boğaz temizleme sesiyle ihtarda bulunuyor.

hzd2dge.gif

Channing "Stacks" Lorenzo: "Scusa, sadece nereden başlayacağımı düşünüyordum T. Haftalardır burnumuzdan kıl aldırmayan, bize Daltonlar muamelesi çeken signor William'ın bize ne kadar benzediğini anlatarak mı başlamalı? Benzemek... (aile üyelerine bakıyor teker teker) fazla mı abarttım? (tüm aile üyeleri hafif bir tebessümle onaylıyorlar) Chi dome non piglia pesci, uyuyan balık yakalayamaz derlerdi ama bu atasözü üzerine haftalarca düşünme fırsatım oldu. Her şeye uyanık olduğunu düşünen, proaktifmiş gibi sadece yaptırımlar uygulayan bir adama "uyuyor" diyebilir miydik ki? In realtà, zaten bu atasözü de bir adamın çevresindeki tüm olaylara vakıf olabileceğine inanma gafletini temsil ediyor. Signor William, (gözlerinin içine kitlenerek) boyunuzu aşan derelerde yüzüyorsunuz. PGW içindi, değil mi? Erdemli olmak, hakkını ezdirmemek, banditi italianilere nefes aldırmamak, kulağa hoş geliyor. Tüm hayat planlarınız, vekaleten oturduğunuz koltuğu koruma çabalarınız, hepsi bir adamın sizi isteyip istemeyeceğine göre şekil alıyor ve ne üzücü ki, sizi istemediler signor William. Fakat böylesi duygusal bir adamı, bir İtalyan nasıl sevmez? Aleyhimize hizmet etse bile? En azından buna saygı duyabilirim."

Regal'in omuzları biraz gevşiyor duyduklarından sonra, duygusallığının yerini öfke teslim aldığındandır belki de. Tony karışmadan Stacks'i dinliyor, kimsenin itirazı yok.

r4t8r5x.gif

Channing "Stacks" Lorenzo: "A buon intenditor poche parole, akıllıya bir söz yeter. Tepedeki tiranı devirmeye çalışmak bir seçenek, onun yanında olarak kötü kararlarına set olmaya çalışmak da bir seçenek. Sana vaat edilen şeyi iyi anlaman gerekiyor. Aile bilgiye para ve güçten daha çok kıymet verdi, Luca'yı en iyi okullarda okutmak için dizleri ve dirsekleri çürüyen atalarımız bir gün olsun yaşadığı sefil hayattan şikayetçi olmadı, Murino Bianco ailesi gibi huzurlu hayatlar yaşamadık ve bunlar bizi geri de çekmedi. Capo sana tepeden indiğini söylüyor ama ben buna katılmıyorum, bugüne kadar gördüğüm şeylere dayanarak söyleyebilirim ki, Capo'dan daha centilmen bir adamla tanışmadın. Ama o öyle biridir, kimseye önyargıyla yaklaşmaz, konuğu baştacıdır, sözü kıymetlidir, dinlenmelidir ve rahat hissettirilmelidir. Peki signor William, aylardır o koltuktasınız, şovları yürütüyorsunuz, yıllardır sektörün içindesiniz, ne zaman götünüze dikenler batmadan oturabildiniz? Buna fırsatınız oldu mu? Bunu düşünmeye fırsatınız oldu mu? Aldığınız "erdemli" kararlar, gönlünüzü ferah mı tutuyor yoksa diğer seçeneğin yol açacağı olası sonuçlar mı aklınıza takılıyor? Bunca usulsüzlüğün olduğu yerde ben de rahat edemezdim, bu kadar boka battıktan sonra alnı açık bir İtalyan erkeği gelip şirkete onur getirmeye çalışınca, ben de onları suçlardım. Her şey dengeli olmalı. Hayatı her zaman bitter veya sütlü çikolataymış gibi deneyim edemezsiniz, bazen ihtiyacınız olan giandujadır. Ve ben inanıyorum ki signor William, sadece içgüdüleriniz değil, aklınız da İtalyanların arzu ettiğiniz dünyaya daha çok yakıştığına inanıyor."

"Doğru olanın ne olduğuna gelince, en azından doğru olmayanın ipucunu verebilirim: dikenli armut kaktüsünün üzerinde tüneyen ve yılan yiyen bir altın kartal, capito?"

Meksika bayrağının sembolünü tasvir eden Stacks söyleyeceklerini bitirip sandalyesine geri yaslanıyor ve sözü bir sonraki aile üyesine bırakıyor.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo

Capo beklediği konuşmayı Underboss’tan duyduğuna çok memnun. Sandalyesinde biraz gerinip rahatlıyor.

c6f20f4975f04416b7069c05a6d8aa85.gif

Capo: Görüyorsun değil mi William. Eğer ben olmasaydım başka bir Italiano olacaktı. Bu insanlar aç ve onları biz doyuruyoruz. Evet iyilik meleği değiliz; ama bu sektörde dişini gösteremezsen sana diş gösterirler, ısırırlar ve en büyük parça onlara kalırken sen artıklarla beslenirsin. Şirket kepenkleri indirdiğinden itibaren canını dişine koyarak çalıştın ve gerçekten karşılığı bu mu olacaktı? PGW ilk günden beri Meksika ablukasındaydı. Herkes bir akrabasını bu şirkete getirdi. Pasta herkese küçük gelince de birbirlerine düştüler. Pastadaki dilim büyüsün diye bazılarının ayağı kaydı. Bu kadar gözyaşı yetmez mi? Eğer bir birikimin olmasaydı kapı dışarı edildikten sonra ne yapacaktın? Bu adamlar buraya gelemesin diye koca bir duvar örüldü ve sizler bu katillere kucak açtınız! Artık böyle olmasın William, bu işi beraber çözelim. Ben her şey iyi olsun diye kötü şeyler yapabilirim, insanlar için günah keçisi de olabilirim. Büyük amacımı gerçekleştirmek için her şeyi yaparım. Onlara fırsat verildi ve değerlendiremediler. Artık sıra bizim. Bana ait olanı, kendi sıramı almak için ya benimle olursun William ya da benim zaferimi evinden izlersin. Peki bu olurken evlatlarına ne diyecektin? Tuo figlio… O da güreşçiydi değil mi? Onun hayallerine ulaşmasını da engelleyecekler. Bu iş önce seninle başlar ve kökün en ucuna kadar devam eder. Açmasını beklediğin çiçekler solar ve sen bunu mu istiyosun?

Consigliere masanın üzerindeki kağıdı Capo’ya gösterir. Capo tatmin olmuş bir şekilde kağıda bakıp William Regal’le konuşmaya devam eder.

f36afe2058ea4bada46ebc370edaff48.gif

Capo: Oğlun kadar değer verdiğin, kendisini de evlat olarak gördüğün birisi daha var. Bryan Danielson… Eğer bu şirket benim himayem altında olsaydı kimse kafasına böyle darbeler alamazdı. Kimsenin kariyeri böyle acı bir şekilde bitmezdi. Ölümler yaşanmazdı, yasa dışı şeyler görmezdiniz. Non siamo mafiosi, siamo persone potenti. Biz mafya değiliz, biz güçlü insanlarız ve bu gücü layığıyla kullanıyoruz. Stacks’in dediği gibi ben bu şirkete onur getirmeye çalışıyorum. Bunu kendi başımıza ya zorla getiririz ya da bu şirketi bütünüyle bir aileye çevirerek. Buradaki insanlarla aile olmaya çalışıyorum. Sadece ailede olmayı hak etmeyen farelere ilaç sıkıyorum diye benden nefret edemezsiniz. Bu şirkete zarar veren haşereleri yakalamaya çalışmam beni kötü adam yapar mı William? Senden istediğim şey basit; bilgileri bana ver, Wrestlemania’da yanımda dur ve genel menajer Dario Cueto olmayacak. Sen kendi işini yapmaya devam edeceksin, capisci?

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Aile Regal konuşsun diye bekliyor ama tereddütleri yüzünden uzun bir es veriliyor masada, fırsattan istifade söze giren isim yine Stacks oluyor.

1smx605.gif

Channing "Stacks" Lorenzo: Signor William, burada tok satıcının siz değil biz olması gerekiyor ama zaten barınmak için 2. seçeneğinizin olmadığı bir pazarlık için Capo'yu fazla yoruyorsunuz. Fakat biz İtalyanlar, bilhassa güneyliler, Meksikalılar gibi zor kullanarak iş yaptırmayı sevmiyoruz. Ama zeka parıltısı görmeye muhtaç hissettiğimiz anlar var ki, emin olun bir İtalyanla aklınız üzerinden sınanmak istemezsiniz. Özellikle iş pazarlığında. Ve anlıyorum ki, biz size ne kadar mantıklı argüman ve zemin oluşturmaya çalışırsak çalışalım, siz diğer seçeneğin olması, şirketin İtalyanlara kalmadan düzlüğe çıkması için bir umut ışığı bekleyeceksiniz. Fino all'ultimo momento. Fakat çok iyi bilirsiniz ki, hayat her zaman adil davranmıyor, ondan daha da kötüsü, hayatınızda her zaman İtalyanlar kadar cömert işsahipleri de olmuyor. Capo'nun aksine bu mevzu için 1 saniyenizi bile oğlunuz Charlie'ye ayırdığınızı düşünmüyorum ve açıkçası, beni ve aileyi de alakadar etmez. Siz haftalardır benim aileme dil uzatıp talihsiz cümleler kurmasaydınız emin olun Capo'nun da pencereyi bu noktadan açması söz konusu olmazdı. Buraya ilk geldiğimiz günlerde bu masaya oturan isimleri siz de gördünüz. Alberto ne yapıyor? Çaresizce postal yalamaya devam ediyor. Ya Wes Lee? Son gördüğüm haftalıkta yediği dayaktan sonra boşa çıkarıldığını duydum, ki bu da sizin altınızdan çıktı. Peki ya devamında ne olmasını bekliyorsunuz? Ya da nereye kadar bekleyeceksiniz? Çünkü o uçak Mexico City'e indiğinde, artık bir pazarlık masası olmayacak, İtalyanların kazanması veya kaybetmesi hayatınızda hiçbir şey değiştirmeyecek, hayatınıza girecek ve muhtemelen hiç çıkmayacak ceza avukatlarını tenzih ederek konuşuyorum. Yeteri kadar hızlı olmadığınızda hayat sandığınızdan daha hızlı bir şekilde ters düşebilir ve bu konuda in bocca al lupo, ihtiyacınız olacak.

Stacks artık Regal'in kararsız tavırlarından sıkılmış durumda, sandalyesini Capo'yu ve ailenin diğer üyelerini görebileceği şekilde ayarlıyor. Regal dış kapının mandalı gibi kaldı masanın köşesinde. Konuşmalarını tamamen İtalyanca yaptıkları için Regal hiçbir şey anlamıyor, izleyici de altyazı sayesinde olup biteni anlayabiliyor.

dq8nw21.gif

Channing "Stacks" Lorenzo: Bilemiyorum T, bizden fikirlerimizi duymak istiyorsun ve Regal en baştan beri bu işe dahil olacakmış gibi durmuyor. Turpun büyüğünden kastının Regal olduğunu tahmin etsem de herif iki saattir korkudan pantolonuna sıçmamak için zor duruyor. Rock'a attığı yumruğu çok mu büyüttük? Yeterince adil olmak bunun gibi korkak adamların dilini çözmeye yaramıyor mu? Bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var, Regal bize o bilgileri versin ya da vermesin, yeterince avantajlıyız. Luca işin hukuki boyutuyla yeterince darlıyor ve biz de açık kapı politikasıyla yanımıza destek arıyoruz ama bunun gerekliliği konusunda şüphelerim var. Posso farcela senza di te ma con te lo faccio meglio, bunu seviyorum T. Hepimizi bir arada tutmanın tüm temeli bu düşüncenden geldi. Bugün bu masada oturmama vesile olan bu fikriyat için muhalif olmam kötü bir imaj yaratabilir ama hepimiz aile için daha iyisini yapmaya hazırdık, başka bir şeyimiz yoktu. Peki ya Regal'in? Oğlunu düşünüp düşünmediğine emin bile değiliz. Payback GM'liğinden sonra girebileceği kadrolu bir iş yok. Mantığı önde tutan her adam uzattığımız yardım eline sıkıca sarılırdı ama bu cretino hala eski patronundan korkuyor. Sul serio? Şeyh uçmaz mürit uçurur lafının eti kemiği bu herif. İçgüdülerim beni çokça yanılttı, ailemsiniz, beni benden iyi biliyorsunuz. Ama hayati önemi olmayan bilgiler için Mexico City'deki planlarımızı riske atmaya, teklifi kabul etmeyecekse de Regal'i bu masada oturtmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Non avere peli sulla lingua. Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur.

Capo ve Stacks bir süre öylece bakışırlarken diğer aile üyeleri söze giriyor.​

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
“Uncle” Steve Corino, karanlık bir noktada bulunana sandalyesinden ayaklanıyor. William Regal, Corino’nun kalktığı yöne doğru bakıyor. Yavaş yavaş görünür olduğunda ise tam gözlerinin içine bakıyor. Uncle da hafif bir tebessüm ile Regal’e bakarak söze giriyor.

250px-Steve_Corino_2013.jpg

“Uncle” Steve Corino:
William, bu sektörde yıllardır varız. Çok dirsek çürüttük. Ancak senle gerçek anlamda ilk defa karşı karşıya geliyoruz değil mi, mio amico? Ben kendi alanımda bir devrim yaratmaya çalışırken sen yine başkalarını yalayarak düzenin bir parçası olmaya devam ediyordun. (Regal konuşacak gibi olur) Hayır, hayır… Sinirlenmene gerek yok. Kariyerini bu noktaya getiren durumun ne olduğunu çok iyi biliyorsun. Biz, mia famiglia, yine aynı şeyin peşindeyiz; bir devrimin. Herkesin eşit şartlarda olduğu, belanın kol gezmediği bir sektör hayal ediyoruz. Biz hem sana hem de insanlara gerçek olanı vermek istiyoruz. Ama şu an tek bir gerçek var, penale… Artık direnme, bu bir ego savaşı değil. Piacevole, artık güçlü tarafta değilsin. Stacks’in dediği gibi, elimiz oldukça güçlü. O yüzden bize istediğimizi vermen gerekiyor uomo giallo. Yoksa yaktığımız ateşte bir odun olmaktan öte bir yolun yok.

(Tony’i işaret ederek devam ediyor.)

“Uncle” Steve Corino:
Bu adam, Capo… Gördüğüm kimselere benzemiyor. Ve eminim sen de böyle birini daha önce görmedin. O tam anlamıyla un genio. (Stacks’ı göstererek) Pazzo ise Capo için canını verir. Hepimiz Capo için her şeyden vazgeçebiliriz. Bu, gezdiğin yerlerde karşına hiç çıkmamış bir şey. L'ultima parola è stata detta dal Capo. Artık bu iş için kurulan cümleler bitti. Cumartesi gününün ardından kasvet giderek artacak. Stanno arrivando nuvole scure Regal, şemsiye almayı unutma!

(Regal'in gerginliği vücudunda terleme gibi semptomlar halinde baş gösterirken kameralar yavaş yavaş uzaklaşarak kapanıyor.)

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi